Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Gubbe

Medlem
 • Innholdsteller

  2 878
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  52

Gubbe vant dagen sist Mai 16

Gubbe hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 242 Excellent

Om Gubbe

 • Rang
  Infernalsk gammel knark.

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nidaros

Nylige profilbesøk

5 629 profilvisninger
 1. Ostepop? Og deretter, "hei, la meg prøve noe på gittarn din..."
 2. Hvor ofte vil denne slepinga foregå? Er det fra der du bor nå til dit du flytter, altså en gang? Jeg tror egentlig du trenger en unnskyldning for å kjøpe enda en gitar. Og det er ikke noe gærnt med det.
 3. Forferdelig store er vel å ta i litt, de er litt større enn Boss, men har toppmonterte in/out så de kan klemmes helt inntil hverandre. Jeg reduserte footprintet til Rocktron Delaypedal og Tremolopedal til under halvparten med disse søtnosene. Jeg har et rimelig stort brett, så det var mer layout/rekkefølge som gjorde at jeg valgte å gå litt ned i størrelse. Men det er klart, man får sikkert små knotete saker i samme prisklasse/kvalitet. Og dermed enda mer plass til saker & ting jeg ikke trenger.
 4. Jada. Driver med økonomisering av arealet i forbindelse med nytt pedalbrett, og kjøpte denne for å erstatte en Rocktron Pulse (som jeg har hatt stor glede av i over 10 år) Chokaen er 2/3 av størrelsen til Pulsen, og har toppmonterte inn/ut noe som gjør den til en perfekt partner til min (også nyinnkjøpte) TC The Prophet (digital delay) Jeg har aldri vært opptatt av boutique, hype, mods eller annet som skrur opp prisene uforholdsmessig på temmelig simple kretser, så jeg kan sette pris på prisen (!) og den trinnløse LFO-justeringen. Dette er billigserien til TC, men det er ikke noe å si (
 5. Husker med flauhet da vi tok i mot to unge gjestekordamer til øvingslokalet en gang på tidlig 90-tall. Det var et slapsete vårvær med grisete føre der ute, og jeg fant det dermed betimelig å proklamere høyt og tydelig da de var på vei inn: "AAAV MED BENKLÆRNE ! ! !" Fullstendig kortslutning der, altså. Og påfølgende rødme.
 6. Må bare tilføye at jeg er særdeles fornøyd med Propheten etter å ha fiflet og foflet med ulike oppsett. Den gjør i grunnen alt jeg trenger og litt til, og er digital og clean så det holder. Rett og slett et godt kjøp. Mangler tap og to utganger, men det har jeg aldri savnet. Batteribytte er knotete, men hvem bruker batteri på en DD? Eric Johnson?
 7. Jepp. Kan justere avstand på tversgående rails, ferdig utstyrt med borrelås og mothakertape følger med. Er mer enn stort nok for megselv. Men så er det en litt sløv festeanordning av strømforsyningen som noen sikkert vil reagere på. Det er to strikker som strekkes i kryss for å holde den på plass. Dette kan sikkert modifiseres. Selv bruker jeg for øyeblikket en Rocktron On Tap (daisychain) i påvente av en decent PS med minimum 8 x 9 volt.
 8. Hehe:-) Ikke akkurat REMA1000-pose, men det har blitt noen bager og kofferter opp igjennom. Siste jeg brukte før jeg kjøpte pedalbrett var en stor Samsonite kontorkoffert. Og forresten; dette brettet fra Palmer som jeg kjøpte er glimrende, og har for meg en hyggelig pris. Må ha egen strømforsyning og patchkabler, men brett og bag fremstår temmelig decent og solid for en eldgammal newbie. Igjen, over 35 år uten pedalbrett? Come on....! Det er så uforståelig at jeg bare må skrive det på særhetskontoen.
 9. Fridag, og fikling med nyankommet pedalbrett. Det er i grunnen litt merkelig at jeg som har vært aktiv og utøvende gitarist siden 80-tallet ikke har skaffet meg brett før nå, når jeg bare spiller hjemme og i studio (omtrent). For en kraftig idiot jeg har vært i alle disse årene opptil nå. Jeg har pleid å drasse med meg løse pedaler, løse enkelt-PSer, forgreinere og en kabelsalat uten like. For så å plassere pedalene rimelig fornuftig foran meg på scenen. Og alltid minimum 6 pedaler. Og stadig dytte de på plass, for jeg hadde selvsagt altfor lange kabler i mellom. Pedalbrett? Pff...s
 10. Ble bestilling av en TC The Prophet. (Jeg vet, den er på ingen måte en mini-pedal, men allikevel halvparten så stor som den undødvendig digre Short Timeren, og det hjelper) Tråden kan stenges
 11. Jepp. Er ikke kresen, skal bytte ut en Rocktron Short Timer (pga størrelse, er ellers stor fan av den). Må vel ha minimum 400ms, ellers ingen voldsomme krav her bortsett fra at den må være liten. LITEN. Analog/Digital? Tja, ....ja nei, det....vel...en av delene er fint. Kan bytte mot diverse annet gitarskrot, men betaler selvsagt for en god deal inkl frakt. Trondheim PM
 12. Med andre ord: "prøv deg frem". Fair enough, will do.
 13. Har bestilt et Palmer pedalbay 60, pluss patchkabler i ymse lengder. Tenker dette brettet blir mer enn stort nok. Har dog et spørsmål: Jeg fikk jo nylig tak i en Blackstar LT Boost til en latterlig sum. Jeg har aldri brukt en boost-pedal før. Hvor i rekka er det mest gunstig å plassere den? Har god peil på all annen rekkefølge.
 14. Akkurat dette hadde jeg personlig ikke brydd meg om å gjøre noe med. Kanskje om jeg skulle selge den, men man selger ikke en 75 deluxe. Ihvertfall ikke når man er fan av Thin Lizzy/Scott Gorham. Nå var riktignok hans en sunburst, men læll.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.