Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Gubbe

Medlem
 • Innholdsteller

  2 694
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  47

Gubbe vant dagen sist Januar 14

Gubbe hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 076 Excellent

Om Gubbe

 • Rang
  Infernalsk gammel knark.

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nidaros

Nylige profilbesøk

5 491 profilvisninger
 1. Bra utført. Og lukta av svømmebasseng og svidd ku sitter fremdeles i nesa, vil jeg tro....
 2. Jepp, det er en mellomting av klor og noe annet gurba.
 3. Kan godt hende dette er bra saker, men jeg har aldri prøvd en HB. Når det er sagt, jeg tilhører vel den noe ekstremkonservative gitarismen som blir uvel av navnet, logoen og headstockdesignet. Minner meg om de utallige svarte Morgan-stratene fra "begynnerpakker" som ligger på Finn til 800,-. Kommer ikke på tale. Men så har jeg jo skrudd sammen mine egne gitarer (av noenlunde kvalitetsdeler) de siste 30 åra, så jeg har i grunnen aldri hatt behov for å kjøpe noe jeg kan sette sammen selv. Kvaliteten på sammenskruinga jeg bedriver kan helt sikkert diskuteres, men jeg blir alltid f
 4. Coldplay: Parachutes og A Rush of Blood to the Head. To veldig flotte album etterfulgt av ræl, stormannsgalskap og generell mug & gurba. Vondt å observere kreativiteten implodere på denne måten.
 5. Har i grunnen ikke prøvd så mye annet, så jeg skal forske litt mer i et ledig øyeblikk på mandag. Antar det ligger noe i jobbnettet ja, det er plausibelt.
 6. Jeg er jo ikke utestengt, og har ikke så mye som en advarsel en gang. Allikevel får jeg beskjed om at jeg er utestengt om jeg forsøker å logge på via jobb-pc (i lunchpausen, selvsagt....). Er dette noe nettverket til arbeidsplassen har lagt inn, eller er det en bug?
 7. Jøss. Men ok: Kjøp en fender esquire.
 8. https://www.psykologibloggen.no/?p=2006 Og jeg trenger da virkelig ikke å vise hvordan dette knyttes til archtops/jazzgitar. Les.
 9. Det gjelder nok overraskende flere enn meg, dessverre.
 10. Hvorfor skal det alltid refereres til halvakustiske behemoths som ES335 når det hintes om jazz? Der har du en klisje som aldri dør. Fordi gitarister er musikkverdenens versjoner av høyreekstreme tullinger.
 11. Dette minner meg på hvorfor jeg kun har en strat ('82) i eie, og hvorfor jeg har bytta pickups til Bill Lawrence L-500 i bro, og SD QP's i midt (brukes aldri) og hals. Denne låter som en god gitar, ikke som en fislete Knopfler/Crapton/Verlaine hønseklukk-gitar. Nå er jeg jo ikke spesielt dyktig, men dere skjønner poenget.
 12. Sikkert fett nok om man liker blues. Det gjør ikke jeg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.