Web Analytics
Gå til innhold

Gubbe

Medlem
 • Innholdsteller

  2 339
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

Gubbe vant dagen sist Juli 22

Gubbe hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 796 Excellent

Om Gubbe

 • Rang
  Infernalsk gammel knark.

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nidaros

Nylige profilbesøk

5 262 profilvisninger
 1. Tja...prøv en. Jeg måtte motvillig låne en ac15c1 i en lengre periode for noen år siden, men fant aldri ut av den. Den ble for boksete og "one trick pony" for meg. De ser kule ut, og veier det samme som en 84' Toyota Hiace. Det er da noe.
 2. Da er gaffa-trikset utført og behørig testet på denne rakkeren, og det gjorde susen, spiste biffen, midt i smørøyet, ti fugler i hatten, over bekken etter brent barn etc. Det funket veldig godt. Når jeg snakket om "spikey", så forsvant denne egenskapen med litt akustiskteknisk bistand i form av cowboyhack. Nydelig.
 3. Enig med ovennevnte. FIkk nylig inn en Fender Mustang II (40w og 12"), og selv om veldig mange av presetene er svært gode, er det helt uproblematisk å bruke denne som en ren amp med drive, volum, eq og master for noen veldig gode ampsims. Så kan du bruke dine egne pedaler. Betalte 800,- for min brukt, og er vel noe av det jeg har vært mest fornøyd med på en del år (har hatt mye forskjellig oppigjennom åra, transistor, hybrider, rene røramps, både stacks og comboer), men det er selvsagt noe comfirmation bias her. Prøv en, om du har mulighet. Discalimer: Vær klar over at de svarene du får her ikke nødvendigvis er basert på en egen objektiv database med kunnskap, snarere er dette ofte anbefalinger fra folk som er fornøyde med det de har selv, og gjerne ønsker å dele gleden. Til de går lei av dr*ten og kjøper seg noe nytt. Sånn er det bare. For meg inkludert.
 4. Impulskjøp på FInn. Har jo allerede en modelleringsforsterker (Mustang II), og trenger overhodet ikke flere effekter. Jeg har i tillegg flere pedaler i en koffert som nå bare ligger der. Enda. Denne skal visstnok (omtaler på nett) være enkel å bruke, heldigvis fulgte det med bruksanvisning.....! (Selger var nybegynner og syntes den ble for komplisert) Slettes ikke en ueffen liten sak dette! Mange svært gode fabrikkpresets, men enn så lenge knoter jeg litt med å endre, lagre, bruke etc. Men som sagt: denne er LITEN! Kan ikke forestille meg å skulle bruke denne på en gig (ikke at det er aktuelt) Expressionpedalen får man så vidt tre tær (str 43) på - og man kan vel glemme å bruke denne med andre sko enn Converse....og DET har jeg blitt litt for gammel til. Jaja, kosta ikke all verden, lyder godt - og jeg har et nytt leketøy. Om noen har erfaring med denne og har noen gode tips: kom med dem! PS: Jeg kunne ha postet denne i nylig kjøpte musikkutstyr, men ser jo poenget i å lage egne tråder for å gjøre foruminnholdet bedre søkbart. Det er flere som har poengtert dette den siste tiden, så jeg prøver etter beste evne. Dersom jeg har misforstått intensjonene ønsker jeg tilbakemelding....
 5. Er det en mulighet for at den var knekt før den ble sendt? Hvordan går kommunikasjonen med selger?
 6. Kan du linke til noe som underbygger denne påstanden? Kaptein, ikke meningen å hijacke tråden din, men dette syns jeg bør dokumenteres.
 7. Det er absolutt dyrt nok! Jeg har mange fine gitarer selv, mne snittprisen er vel en tidel av dette! Og jeg er like elendig på alle sammen. Bortsett fra straten jeg har hatt siden 1982. Der er jeg konge! Eller egentlig ikke.
 8. Takk for tips, men jeg er mer enn godt fornøyd med funksjonaliteten til V100. Om det er lydforskjell skal jeg ikke uttale meg om, siden jeg stort sett spiller gjennom en forsterker. Om det finnes en markant lydforskjell vil jeg gjerne se dokumentasjon på det. Det kan jo hende at montering har noe å si her. Heldigvis vet jeg stort sett hva jeg gjør. Kaptein: Er det lov til å spørre hva du betalte for svinet?
 9. Har selv en Wilkinson V100 på yndlingsstraten min. Ikke helt det samme, men nesten. Jeg har min satt opp tilnærmet flatt, altså ikke flytende. Men God Damn, den gitaren er sexy!
 10. Det der var en usedvanlig lekker sak fra Suhr. Har normalt ikke spesielt sans for superstrater, men denne likte jeg. Åssen funker tremoloen? Edit: flotte bilder, forresten!
 11. ¨Jepp, jeg er godt kjent med gaffatrikset, har brukt det på røramper også. Og jepp, 800 er en fin pris, selv om de ikke koster all verdens nye heller.
 12. Update: Denne rakkeren liker ikke gig-volum. Den låter som tidligere beskrevet helfett på stuevolum (høyt nok til at katta får bakoverører og forlater rommet), men over et visst nivå blir den litt for spiky gitt. Mulig det kan avhjelpes med en annen høyttaler. Heldigvis har jeg sluttet å spille ute blant folk, så det betyr uendelig lite. Tenkte uansett å gjøre oppmerksom på min opplevelse. 40 transistorwatt er bare det. Transistorwatt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.