Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

øln

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om øln

 • Rang
  Nybegynner
 1. Prøvde å kontakte Dag Morten, men virka ikke som han dreiv så mye med undervisning ved siden av viken. Prøvde å kontakte viken, men fikk aldri noe svar. Har ikke noe imot en kvinnelig lærer. Har meld meg opp til sangtimer over skype dog, men om Andrea driver med sangundervisning for folk som ikke går på viken, hadde det vært mer hendig å ta sangtimer der en er der i person.
 2. Har måttet roe ned på gitarspilling pga senebetennelse, så har begynt å synge i mellomtida. Har lyst til å bli bedre, så lurer på om det er noen som har en sangpedagog i Gjøvik eller nærheten å anbefale. Stilen blir vel type rock/metal.
 3. Hvis det fortsatt var noen tvil, låta vil være beskyttet av åndsverkloven selv om den ikke er registrert hos TONO, og kan bare brukes etter de tillatelser opphavsmannen gir. Det er fortsatt ikke lovlig å "knabbe" låta selv om den ikke er registrert hos TONO. Fordelene å registrere med TONO er at de kan håndtere royalities(kompensasjon) hvis noen som er registrert med Tono ønsker å benytte seg av låta til noe, en lar TONO forvalte den okonomiske delen av opphavsretten. (Tror jeg fikk det rett.) Det er vist ikke en sikring på at du er opphavsmannen i følge spørsmå og svar på TONO sine hjemmeside
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.