Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

gitarDag

Medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om gitarDag

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk skal dere ha for svar. Jeg har også latt meg fortelle at tidlig 2000-tall skal være brukbare årganger for disse gitarene. Det er iallfall en god gitar.
 2. På de aller fleste bilder av Epiphone Dot som jeg har sett, er det Epiphonelogo på plekterbrettet, og på den lille luka over trussrodstramming står det Dot. På min gitar mangler logoen på plekterbrettet,og på luka står det Gibson. Noen som vet noe om disse detaljforskjellene? Jeg er bare nysgjerrig. Iflg serienummer er min gitar laget i Korea i 2002.
 3. Han bytter gitar flere ganger i løpet av en konsert,og begrunner det med at han bruker tykke strenger på de gamle Shadowslåtene,og tynnere strenger på nyere stoff.
 4. Selve lyden er slett ikke dårlig. Men hvis en virkelig vil kopiere Shadowslyden,er det kanskje litt for mye klang på denne. Marvin sin lyd er kanskje litt mer dominert av ekko enn av klang. Men for all del; dette er absolutt et skritt i riktig retning.
 5. The Shadows har brukt Burns også i nyere tid. Jeg har vært på to konserter med dem i løpet av de siste 10 åra. De brukte hvite Burnsgitarer på 4-5 låter. Bl.a. på The rise and fall of Flingel Bunt.
 6. Noen her som har erfaring med Fender Stratacoustic eller Telecoustic?
 7. Takk for tipset. Jeg har modellen med en hovedvolum,tre tonekontroller og en switch med 4 posisjoner. 1, 2, 3, all. Jeg har også en halvakkustisk Høfner modell 4500. Det er min første gitar,og jeg tror jeg kjøpte den i 1966. Jeg solgte den til en kamerat først på 70-tallet,og nå har jeg fått den tilbake.
 8. Noen som har tips om hvor jeg kan lete etter vibarm til en 50 år gammel Høfner mod. Super Solid. (173) Hilsen Dag.
 9. Jeg støtter teorien om 60-talls Kawai. Mener jeg kjenner igjen formen på cutaway og den litt spesielle avstanden mellom mik`ene.
 10. Jeg kjøpte min kjære GRØNNE Stratocaster for ca 20 år sia.Har brukt mye tid på å prøve å overbevise meg sjøl om at en grønn Strat er flott.Desverre uten å lykkes. Så for et år sia sendte jeg den til Husemoen med avtale om at den absolutt burde trylles om til Fiesta Red.(Shadows-fan ja) Og jeg kan bekrefte at Husemoen vet hva han driver med.Iallfall ang. lakkering. Jeg er veldig godt fornøyd med den jobben han gjorde med gitaren min.
 11. Hei. Jeg har en 60-talls halvakk. Høfner som kanskje har samme mål som gitaren din.Bortsett fra at min Høfner er litt tynnere.For et par år sia fikk jeg behov for å skaffe nytt etui til den.Det fikk jeg tak i på Tre45 (4SOUND) i Trondheim. Tydeligvis et standard etui uten tilknytning til noe bestemt gitarmerke. Det kan sikkert leveres av vanlige musikkbutikker. Det står HISCOX cases på det.Og STD EA er antakelig en typebetegnelse.Jeg tipper at dette også ville passe til gitaren din,selv om den vil bygge litt mer i høyden når du legger den ned i kassa.
 12. Ettersom jeg er godt voksen,kjøpte jeg min første gitar på 60-tallet.Tror det var i -67. I en alder av 14 år,ble jeg da den stolte eier av en splitterny halvakkustisk Høfner. Jeg betalte Kr 630,- for gitaren,og Kr 180,- for etuiet. I 1972 solgte jeg den til en kamerat.Og for 3 år siden,fikk jeg den faktisk tilbake fra ham.Det ble et rørende gjensyn med den gamle Høfner`n. Den var,og er veldig lettspilt. Lydkvaliteten er ikke på et plagsomt høyt nivå,men likevel er den utvilsomt juvelen i gitarsamlinga mi.
 13. Takk for svaret.Jeg heller også til den oppfatning at det er en Klira.
 14. Hei. Er det noen som vet åssen gitar dette er.Jeg har fått oppgitt at det er en Høfner fra 60-tallet.Men jeg kan ikke finne den i Vintage Show-room på Høfner`s nettside.Det eneste som står på den er Made in Germany.Den har detaljer som ligner både på Høfner og på et annet tysk merke som heter Klira. Hilsen Dag.
 15. Jeg har sett en annonse for en brukt Ovation,og har lyst til å sammenligne prisen med en ny.Hvem er det som forhandler dem i Norge da?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.