Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Glenn Tore

Medlem
 • Innholdsteller

  192
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Glenn Tore

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 09. juli 1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk! Trudde kanskje det universal på reimfestet. Skal sjekke ebay nu! :-) Kan ikke så som en dust på scene og livredd for at bassen skal gå i gulvet.. det har hendt det og....
 2. Vet ikke hva type locks det er, men kan si at det er en samme som stod i G&L jeg hadde. Og den kom fra Thunder Fingers igjen. Men det har seg slik at jeg kunne bare sette den rett inn i G&L og der sa det klikk, og da satt den. Her på Sandbergen er det en skrue som "hindrer" at jeg for klikket den inn. Lurer på om det er bare å skru den ut? Eller må jeg kjøpe ny?
 3. Etter å hatt Sandberg California VM bassen i snart en uke nå er jeg utrolig fornøyd. Snart helg, og blir spilling alene, og med andre og lage melodi og tekster. Utrolig morsomt å lage noe egent. Men må jeg skru ut de skruene til feste til reima, visst jeg skal få straps-lockene på? Ble litt i stuss der...
 4. Satt på gjerdet ved å kjøpe en brukt Modulus Flea bass, men da jeg endelig slo til var den solgt. Liker utrolig godt den funk rock lyden, utrolig tøft. Men å kjøpe en slik ny er helt uaktuelt pågrunn av prisen, derfor ble det en Sandberg California istedet.
 5. Når kommer Gitarnorge bassen da? Det hadde jo vært morro for oss bassister og. Men uansett, liker prosjekt og ståpå viljen til å faktisk få til dette!
 6. Forumet har nok kjørt gjenopprettning fra et tidligere tidspunkt, og derfor forsvant noe av pm og innlegg i den tidsperioden.
 7. Ikke alle liker tykke halser, og derfor unngår 5- og 6-stregere. Jeg hadde en Yamaha RBX375 5 strengsbass, denne var jeg ikke helt komfortabel med. Nå har jeg G&L l2000, og mye mer komfortabelt å spille. Men til tider savner jeg en høy C.
 8. Jøss! Det gikk fort, men offisielt kommer den på mandag 18
 9. Deres ny singel har komt, og har hørt den nå et par ganger og jeg liker den veldig godt! Nå gleder jeg meg til albumet i slutten av August og konsert i Harving Danmark i oktober http://www.youtube.com/watch?v=_wYFc5JoWbI
 10. Gratulerer, blir vell mye sene kvelder da tenker jeg meg :-)
 11. Denne greier du aldri å overbevise meg å kjøpe, når du skal selge den. :-)
 12. Det funker jo bra det, men lurer litt på om det ikke ødelegger halsen på bassen når du gjentattet ganger drar opp streng slik at den blir slengt tilbake i halsen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.