Gå til innhold

MasterPaster

Medlem
 • Innholdsteller

  48
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

MasterPaster vant dagen sist Oktober 28 2012

MasterPaster hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om MasterPaster

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 1. EBMM JPX er mitt forslag. Den har tykkere hals enn de andre Petrucciene, piezo og 5-way switch, men den er lilla.
 2. Det hadde jeg ikke gjort uansett. Har hørt nok av historier om folk som har blitt svindlet i byttehandler og ting som blir borte i postgangen.
 3. Hammer godt plantet midt på spikerhodet og banket godt og hardt ned! Godt skrevet!
 4. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/914102_583254415033032_69592339_o.jpg
 5. Man bør sette på tykkere strenger hvis man stemmer ned. Men det er optimalisert for standard stemming. Det villeste jeg har sett er en Strandberg 8-strenger med fanned true temperament frets. Da fikk jeg gitargasme!
 6. Tirsdag 28. mai kan den ses og høres live på Månefisken i Oslo med progrockbandet Pymlico. Bare å komme! Dørene åpner 20. Konserten starter 21. Billetten koster en skarve hundrings i døra. https://www.facebook.com/events/115573938639778/ Du kan høre Pymlico på spotify
 7. Måtte bestille plain hals for så å sende den videre til Stockholm. Der satt de på bånd, inlays, fretmarkers og oversadel. 4400 SEK gikk med til det. Når det gjelder slitasje har jeg ikke engang trengt å pusse de som sitter på JP7'en og Apple Horn'en. Har hatt dem i over tre år og spilt MYE på dem. Jeg vet ikke hva det vil koste å kjøpe nye bånd som man kan sette på selv.
 8. Den ble dyr, da. Selv om jeg har gjort alt selv kom den på over 15 lapper, alle utgifter medregnet. Men jeg lurer på hva den hadde kostet hvis Fender, Suhr el.l skulle lagd en sånn.
 9. Tell: Ja,den koster, men den smaker! Tarzan: Det føles helt naturlig å spille på. Castorfiber: Jeg sjekka ut hardware i gull på warmoth.com, men det falt ikke i smak, så jeg landa på svart.
 10. Body type: Warmoth Stratocaster Body wood: Rosewood on Chambered Mahogany Bridge: Original Floyd Rose Tremolo Scale Length: 25.5" Neck Radius:12” Frets: 22 True Temperament 6105 Neck type: Warmoth Pro Neck wood: Mahogany Fingerboard: Rosewood Fret Markers: Abalone dots Tuning Machines: Schaller mini M6 locking tuners Nut: Fender LSR Roller nut Electronics: The ToneShaper Bridge Pickup: DiMarzio Chopper Middle Pickup: DiMarzio Virtual Vintage Heavy Blues 2 Neck Pickup: DiMarzio The Injector
 11. Idet jeg skal til å olje min nye Warmoth-kropp av mahogny med rosewood-top får jeg mine tvil om jeg gjør ting riktig, siden dette er mitt første gjør-det-selv-prosjekt... 1. Burde jeg pusset ned mer enn de allerede har gjort på Warmoth? Evt. hvor fint papir burde jeg brukt? 2. Burde jeg bruke Liberon finishing oil på rosewood? -Det blir jo vanvittig mørkt. Eller kommer det til å se ut som brunt treverk etter tre-fire strøk? 3. Burde jeg brukt en annen olje for å få det lysere eller få fram treets struktur? 4. Burde jeg tørke av med white sprit før jeg oljer? 5. Hvis jeg ikke blir fornøyd med resultatet, finnes det en vei tilbake? Eller har jeg forspilt sjansen til å klarlakke? 6. Hvis jeg oljer halsen med Liberon finishing oil, kan jeg pusse den med stålull el.l. for å få satin finish? Eller må det være lakk? Svar mottas med takk!
 12. Tenkte mer på om den kommer til å sprekke med tiden eller at den ikke holder stemmingen. Har det noe å si for lyden? Det er jo levende tre.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.