Web Analytics
Gå til innhold

TOR

Medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om TOR

 • Rang
  Nybegynner

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bigballsmusic.com

Profile Information

 • Bosted
  Skien Rock City
 • Interesser
  Alt med strenger på
 1. Jeg kjører demoer for Sound 1 bare å si fra så kan vi ta en prøvetur!
 2. Han heter Ronnie Le Tekrö mener jeg å huske Stemmer nok det ja ;D
 3. Etter å ha prøvd Krank Revolution one ganske så grundig i hele helga har jeg bare en ting å si: Dette låter sinnsvakt fett!!!!! At det lenger oppe blir hevdet at Kranken er nasal viser at de ikke har vett på å skru...hehe!! Jeg ble mildt sagt overrasket av den troverdige, varme vrengen! Du får ikke bedre vreng enn med en rørforsterker av dette formatet. Krank it up!!! :twisted:
 4. www.bigballsmusic.com is the place vettu
 5. Broren min og kompisene hans. De pleide å jamme på rommet til broren min samt at de spilte i band. Kiss og Status Quo var to band som sprita musikkinteressen betraktelig opp. :mrgreen:
 6. Dette er min nye Dean Vendetta 4.0 :mrgreen: Den er utrolig lettspillt og låter som ei kule! Neck Through Construction Solid Mahogany Body with Quilted Maple Top and Back Maple Neck with Rosewood Fingerboard Dual Humbuckers Tune-O-Matic bridge String-through body design Classic Dean V Ferrule Pattern 24 frets 25.5 Scale Nickel Hardware Razor Wire Inlay Tiger Eye, Trans Amber, Trans Blue (min er Tiger Eye) Levde meg litt inn her..LOL
 7. Hehe...første sangen jeg og lærte meg...juksa litt med F'en ja
 8. Synes hvertfall at han fortsatt kan spille da
 9. Min heter rett og slett Vendetta. Det er fordi det er en Dean Vendetta 4.0
 10. Jim Dunlop Stivt, ikke for tykt
 11. Postgirobygget er ypperlig for nybegynnere. Greit nok å starte med noen rocke klassikere som er nevnt ovenfor. I og med at du har kassegitar så ville jeg også satset på akustiske klassikere som: Bob Dylan -Blowin in the wind / Alan Parker - The House Of Rising Sun etc... Greit å få litt akkorder og slikt på plass også.
 12. Burde kanskje begynne å tape dem fast på kroppen eller gitaren? Selv så øver jeg for lite, men prøver å få til litt hver dag.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.