Web Analytics
Gå til innhold

danthemainman80

Medlem
 • Innholdsteller

  62
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om danthemainman80

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag November 26

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Væll, æ må vel innrømme at d går me litt tid på gittarrspælling og sånnt..
 1. Det virket som et bra kjøp det. Navigator er jo virkelig bra greier. Tror det han refererer til er en justeringssak, men det er jo som du sier vanskelig å være helt sikker på. Med tanke på at strengene ser ut som de ikke har vært skiftet siden gitaren var ny, så er det mulig den bare trenger en justering. Tror jeg ville gitt den en sjangse om jeg bare hadde tålerert den fargen ;P Men ville nok prøvd å spørre om den hals-saken før en handel.
 2. Hei. Jeg har prøvd et par Baccus, og må si det er topp kvalitet. Det jeg har prøvd har føltes veldig nært CS, med unntak av lakken, som er litt sånn typisk Japan-lakk. Ang prisen, så hørtes det litt i toppsiktet ut, me om det er en gitar man har lyst på og rå til, så er det bare å slå til Men det skal sies at jeg har ikke satt meg inn i priser og slikt på Baccus, så det kan være at jeg fabler litt her
 3. Litt usikker på hvor mye verdt en mid-90` Fernandes er. Hadde en Tele-bass fra den tiden som jeg solgte for ca 4000. Den var bra men var ikke helt det jeg var ute etter. Fender fra samme periode er f.eks av vesentlig høyere kvalitet. De kom / kommer jo i forskjellige prisklasser, men det gjelder jevnt over. Jeg eier en Fernandes "Reborn" P-bass som er hovedbassen min idag, den er fra 81 tror jeg. Den har nitrolakk og er av ekstremt høy kvalitet. Tror en mid-90` fernandes kan være et greit kjøp for f.eks 4000kr.
 4. Kule "Mosrite-kloner" du har dær. Har vurdert annskaffelse av en slik et par ganger. UNIVOX eller no. Hvordan er kvaliteten på de du har dær. De ser ihvertfall unektelig kul ut
 5. Det er et "stort" spørsmål da det er mange ting som spiller inn. Alle de nevnte har graderinger fra ganske lavpris og opp til customshop. Den annonsen er forresten min
 6. Heh Ja det finnes mye kult dær ute om man vet hvor man skal lete. Etterhvert når man har nerdet med det en stund, så finner man spesialiserte sider for den slags med både gallerier og kjøp & salg. (Og forumer som dette såklart) Ellers så er det å skille mellom kule bra ting og kule møkka-merker. Mye som ser fett ut og er vintage, men som er helt jævlig å bruke Når man har nerda litt på det, og funnet noen merker og modeller man har lyst til å sjekke ut, så er det jo såklart ebay som gjelder i første omgang, da det blir lagt ut nye ting hele tiden. Man må egentlig bare grave og være på hugget, er da man finner godbitene
 7. Hei. Jeg vil heller si at Edwards 98 er nærmere en Gib LP traditional. mens en 125 er mer som en oppgradert standard. Spør du meg, så er det absolutt verdt oppgraderinga. Men det er jo så klart noe som er helt opp til deg.
 8. Edwards er MYYYYYYE bedre rett og slett Kjøper man en Gibson Les Paul Studio istede, så er det på grunn av navnet på headstocken, eller at man rett og slett liker spcksa på LP studio bedre. Rent kvalitetsmessig vinner Edwards ganske overlegent. Ihvertfall 125 som er en rimelig høy serie
 9. Hallais Hmm.. De ganske mye mer kjente Ibanez-utgavene og Greco med bolt-on fra den perioden går for mellom 2000-3500 (Har sett de dyrere men det er urealistisk og overpriset) Det er jo trossalt lo-end Les Pauler. De tenger ikke å være "dårlige" gitarer for det, De jeg har prøvd,har føltes greit i hånda, og har/hadde jo trossalt ca 40år gammelt treverk som i og for seg gjør sitt for å løfte vintage og kvalitets-feelen. Men personlig ville jeg heller spart de pengene og kjøpt meg en høyere modell med set-neck (Som en Les Paul er ment å ha)
 10. "Non taken" Ble til at jeg bare kjørte på med litt rubb, og et bar omganger med "turtle wax" Ble veldig bra til det jeg hadde tenkt. Fikk "lukket" den fint på de matte områdene og gav den en litt mer vell-holdt look, mens den fortsatt ser gammel, godt brukt og deilig ut. En betydelig mye midre omfattende operasjon enn jeg så for meg i utgangspunktet. Så jeg er kjempefornøyd nå. Driver bare og tetter igjen den verste lakkskaden med noen lag klarlakk.
 11. Takk for tips Har en knall loddebolt med regulerbar temperatur og flat tupp, som sikkert egner seg ypperlig til denslags småplukk, da hakkene mine ikke er særlig dype eller brede. Lakken er rimelig tynn ja Gitaren har også en litt kraftigere slag/skrape-skade på siden på "hornet" imellom bindingen på kroppen,som jeg glemte å nevne. Der vises det at den rød-brune fargen som er på gitaren går et stykke inn i treverket. ihvertfall på ende-treet hvor den suger til seg mest veske/farge. Den skaden blir en smal sak å fikse med litt superlim/lakk da det er mye å binde seg til og hakket er 100% i gitares originalfarge innover.
 12. Heh Neida, absolutt ikke ødelegge. Litt lakk oppå var bare utgangspunkt-tanken min, Men er forbi denslags nå etter en god dose kunnskap på temaet. Det blir nok rubb & polish Men svæææææææææææært forsiktig og omhyggelig. Jeg er en meget omhyggelig person med masse tålmodighet når det trengs. Så endten VET jeg at det blir bra, ellers blir ingenting gjort.
 13. Forresten.. det du sier her: quote : "Hvis treverket er trykket inn, kan det heves igjen med varme/damping." Og evt. Det kan være litt aktuellt på de hakkene som er "trykkt inn" og ikke chipet. Hvordan ville du gått frem for å gjøre det? Jeg har tilgang til varmepistol ........... og vann Og som du også sier, så kan det tenkes at etter rubbing og poering, at gitaren ikke trenger mer lakk Det ble jeg serdeles sugen på å sjekke ut! Jeg er ikke ute etter å gi gitaren en showroom-finish. Det er en nydelig gammel gitar, og jeg liker at den fremstår som det. Men synes det er litt synd at "halve" gitaren ser ut som en "faded" (litt overdrevet såklart) Jeg finner vel tips om produkter som er anbefalt i hovedinnlegget ditt, så jeg skal ikke mase om råd på det.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.