Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Storbakken

Medlem
  • Innholdsteller

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Storbakken

  1. Eneste jeg kan si i denne saken: kjøpte en Hellraiser C-1 for et år siden, og er brutalt fornøyd med den på absolutt alle måter. Når det gjelder forskjeller har jeg ingen aning, aldri hatt sjansen til å prøve PRS i hele tatt.
  2. Kjøpte min Schecter Hellraiser C-1 gjennom Rebelimport, og er storfornøyd med den på alle måter.
  3. Ikke et dumt spørsmål! Bedre å være forsiktig Men jo, jeg kan ganske så lite om gitarer og hvor mye de tåler, men jeg har hatt litt av hvert hengende på veggen, uten at jeg har merket noe som helst feil med halsen o.l.
  4. Lurer ganske enkelt på om noen har vært borti Siggi Braun, enten handlet der, prøvespilt på en eller annen av hans/deres custom-gitarer. Sparer til et customkjøp om noen år, og skal finne en jeg vet jeg får det jeg betaler for. Link til noen av Siggi Braun sine gitarer for de som er interessert i å ta en kikk: http://www.siggi-braun.com/en/modelle/victor_smolski_sig.html
  5. Amen! Kjøpte igrunn akkurat en Hellraiser selv, 14k nypris, men 6,2k på tilbud For min del er det en drømmegitar. Nå vet jeg ikke helt om dette er samme type gitarer, men er vel innen "Diamond Series" begge to i allefall. PS: Schecter er undervurdert!
  6. Haha, endelig en som gjennomskua meg! Uansett, trist at han stakk selv om jeg ikke er tidenes største DT-fan. 90% blir for progressivt for min smak, men ellers, kurant band, alle kan sine saker for å si det sånn, mens i AS, tja, host, jaja.
  7. Søkte akkurat random på nettet og hørte nettopp på: Solitary Shell og Beast and the harlot. Og jeg kan nå si med sikkerhet: AS er MYE hardere/teknisk enn DT. Case closed.
  8. Skjønner ikke hvorfor alle klager så fælt. Ikke hørt noen av bandene, så kan hende Avenged Sevenfold spiller mer teknisk og er artigere å være med live eller noe ? Jævlig dumt å klage over at han stakk fra DT, hva om det var for lett for han å spille? Etter det jeg har hørt venner snakke om AS, så har de passlige hardcore drumbeats etc. Så, slutt å whine.
  9. http://advanced.bestmetronome.com/ Denne er konge. Passer til nybegynnerbruk der man skal spille små ting om og om igjen.
  10. Ble kanskje litt feil Bra spilt etc, bare at jeg er metal metal metal, alt innen den sjangeren. Så at noen covrer Gaga blir litt vel "røti" for min del, selv om det var litt stilig
  11. For å komme med min mening som den er; jeg hater Gaga og andre lignende "artister" over alt på jord. Men uansett, noe annerledes, det skal du ha
  12. Høres konge ut! Venter bare på litt mer lønn nå, så blir det en Gibson på meg
  13. Etter en 11timers biltur i en bil som lukta død bikkje, var det godt å dusje! Men herregud for en festival!
  14. Da sees vi nok der! Blir nok ikke så altfor vanskelig å finne igjen en dude med de tightsa der
  15. http://www.youtube.com/watch?v=eu0BrJksG10 Steven Seagal "Mojo Priest"-solo. Til alle dere som kan teknikk som bare det; va tycks ? Det her er det semste(Erlend).
  16. Takker for svar! Blir utvilsomt en explorer nå. Og til deg som mente jeg ikke burde kjøpe hvit; HVA TENKER DU MED ? Hvite gitarer generelt er jo så PORNO!
  17. Mange som ikke klarer explorere eller Deans etc pga størrelsen, skjønner hvorfor Selv klarer jeg nesten ikke bruke en liten gitar som Jackson etter en stund med Dean Døfødt å sitte/stå med.
  18. Takk for svar! Har hørt flere si den er nokså tung, men har en Dean-gitar fra før, så det går nok fint stående etc Blir nok en hvit explorer på meg, klarer ikke motstå fasongen
  19. Heisann. Vurderer sterkt å kjøpe meg en Gibson Explorer, men lurer på om noen her har spilt mye(har prøvd de selv, men for lite til å kunne komme med en mening om gitaren spillemessig sett)på en explorer. Noen vil nok si ting som: kjøp den og den, den er bedre etc, men jeg bryr meg egentlig ikke så fryktelig mye om jeg kan spare et par lapper på en annen gitar. En av hovedgrunnene til at jeg er sugen på en Gibson Explorer enkelt og greit fordi utseendet gjør meg småivrig i buksa. Har jo såklart fått med meg nok som at de er gode gitarer etc, så går ikke KUN etter hvor porr den ser ut. Så, kom med innspill dersom du har noe vettug/positivt/negativt å si om gitaren.
  20. Skal vi se. Den DESIDERT råeste konserten må være Saint Deamon til oppvarming, og Brainstorm som headliner. Haugesund på Byscenen, siste helga i januar i år. Etter den kommer Sabaton på John Dee i fjor. Ble nesten våt i trusa av begge to. AC/DC var jo såklart gøy, men mer kun for å "skryte" av om 50år at man har sett de. Blir ikke det samme på en så stor konsert for min del. Intim-konserter er the shit. Har også vært på en del andre, men ikke noe som var verdt å huske i forhold til de første to jeg nevnte
  21. Takker for svar Da er vel tråden egentlig klar til og slettes, fikk de svarene jeg behøvde.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.