Web Analytics
Jump to content

Storbakken

Medlem
 • Posts

  84
 • Joined

 • Last visited

About Storbakken

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Trysil

Storbakken's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Eneste jeg kan si i denne saken: kjøpte en Hellraiser C-1 for et år siden, og er brutalt fornøyd med den på absolutt alle måter. Når det gjelder forskjeller har jeg ingen aning, aldri hatt sjansen til å prøve PRS i hele tatt.
 2. Kjøpte min Schecter Hellraiser C-1 gjennom Rebelimport, og er storfornøyd med den på alle måter.
 3. Ikke et dumt spørsmål! Bedre å være forsiktig Men jo, jeg kan ganske så lite om gitarer og hvor mye de tåler, men jeg har hatt litt av hvert hengende på veggen, uten at jeg har merket noe som helst feil med halsen o.l.
 4. Lurer ganske enkelt på om noen har vært borti Siggi Braun, enten handlet der, prøvespilt på en eller annen av hans/deres custom-gitarer. Sparer til et customkjøp om noen år, og skal finne en jeg vet jeg får det jeg betaler for. Link til noen av Siggi Braun sine gitarer for de som er interessert i å ta en kikk: http://www.siggi-braun.com/en/modelle/victor_smolski_sig.html
 5. Amen! Kjøpte igrunn akkurat en Hellraiser selv, 14k nypris, men 6,2k på tilbud For min del er det en drømmegitar. Nå vet jeg ikke helt om dette er samme type gitarer, men er vel innen "Diamond Series" begge to i allefall. PS: Schecter er undervurdert!
 6. Haha, endelig en som gjennomskua meg! Uansett, trist at han stakk selv om jeg ikke er tidenes største DT-fan. 90% blir for progressivt for min smak, men ellers, kurant band, alle kan sine saker for å si det sånn, mens i AS, tja, host, jaja.
 7. Søkte akkurat random på nettet og hørte nettopp på: Solitary Shell og Beast and the harlot. Og jeg kan nå si med sikkerhet: AS er MYE hardere/teknisk enn DT. Case closed.
 8. Skjønner ikke hvorfor alle klager så fælt. Ikke hørt noen av bandene, så kan hende Avenged Sevenfold spiller mer teknisk og er artigere å være med live eller noe ? Jævlig dumt å klage over at han stakk fra DT, hva om det var for lett for han å spille? Etter det jeg har hørt venner snakke om AS, så har de passlige hardcore drumbeats etc. Så, slutt å whine.
 9. http://advanced.bestmetronome.com/ Denne er konge. Passer til nybegynnerbruk der man skal spille små ting om og om igjen.
 10. Ble kanskje litt feil Bra spilt etc, bare at jeg er metal metal metal, alt innen den sjangeren. Så at noen covrer Gaga blir litt vel "røti" for min del, selv om det var litt stilig
 11. For å komme med min mening som den er; jeg hater Gaga og andre lignende "artister" over alt på jord. Men uansett, noe annerledes, det skal du ha
 12. Høres konge ut! Venter bare på litt mer lønn nå, så blir det en Gibson på meg
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.