Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

evenlegit

Medlem
 • Innholdsteller

  98
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om evenlegit

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 14. okt. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Grimstad / Dublin
 1. Nå har det gått for lang tid.... Har en gitarkropp liggende som ikke har kommet noen vei på 2 år. Er det noen i agderområdet som har verktøy til å hjelpe meg å få boret hull til studs'a til en flytende wilkinson tremolo? (2 punkt) Holder til i Grimstad.
 2. I forhold til Hammet, når han bruker 60-81 comboen, så bruker han 60 i neck og 81 i bridge. 85 er en populær neck pickup som et alternativ til 60 i neck. Vært og se på kanskje? har ingen erfaring selv.
 3. Bare gode erfaringer med Thomann! Veldig hyggelig og rask service.
 4. Hvilke endringer i kretsen kan jeg gjøre for at pedalen egner seg bedre for bassgitar? Syns den kutter vekk alt for mye bunn når jeg plugger bassen i.
 5. Tok kontakt med Ernst Nærø og fikk beskjed om at trafo fra mesa ville koste rundt 2000kr. Den mengden penger er jeg nok ikke interessert i å legge i den ampen med tanke på dens egen verdi. Men der finnes vel billigere løsninger, så lenge den leverer de rette mengdene som du sier Troll. Ny link; http://www.freeinfosociety.com/electronics/schemview.php?id=503
 6. Har fått nevene på en nord amerikansk Mesa Boogie .50 caliber plus. Kjempe fet og nydelig amp! Problemet er bare at den er 110V. Hvor kan jeg få hjelp til å få bygget den om? Evt gjøre det selv? Ser for meg å bygge den om er en bedre løsning enn å kjøpe en egen omformer på 250W+ ? Om noen med interesse og kompetanse vil se, så er schematicsa her;; http://www.freeinfosociety.com/electronics/schematics/audio/pictures/mesaboogie50caliberpluspoweramp.gif http://www.freeinfosociety.com/electronics/schematics/audio/pictures/mesaboogie50caliberpluspreamp.gif
 7. Facebook-eventen: http://www.facebook.com/event.php?eid=203555483009047
 8. Som alle andre sier bare gjør det ! Selv gikk jeg på Follo Folkhøgskole i Vestby. Fantastisk periode! Gode lærere der også. Gikk på bandlinjen der og hadde exbassisten til satyricon, Lars Nordberg, som bass lærer (han blir hyra inn, han er ikke endel av skolen). Alle instrumentene fikk innleide profesjonelle lærere. Bandutstyret er OK. Nytt i fjor da jeg gikk der. Studio er også nytt. Vi fikk studio opplæring av en lærer fra NISS, og det var lagt av studio perioder i løpet av året. Men der er få krav på folkehøgskoler, så oppholdet blir hva du gjør det til! Det er et viktig poeng. Vil du utv
 9. JA Egnater rebel = awesome! seriøst jeg bruker min rebel 30 til daglig og kunne ikke vært mer fornøyd! Digg som faen den har så mange muligheter! Kjøra på sier bare jeg hvis du har muligheten!
 10. var det bare meg eller så halsen lengere ut på den fake modellen, der de var fotografert bakfra? Med andre ord den fake har en annen scala?
 11. Fant den til 450euro i den butikken som har lagd videoen. Både i sort og sunburst.
 12. evenlegit

  Rick kopi

  Noen som har vært utfor og prøvd denne bassen, eventuelt har noen viten om de? http://www.youtube.com/watch?v=giQwu7c7mhY Må si jeg syns den låter ganske fett! Her er et bilde som sammenligner både kopien og orginalen 4003: http://www.talkbass.com/forum/attachment.php?attachmentid=164550&d=1271673425 Det er helt tydelig at det ikke er noen tro kopi. Noen specs: * Body: nato * Neck: maple, set-in * Controls: 2 x tone, 2 x volume * Pickups: 2 x singlecoil * 22 frets * Scale: 34" * Fretboard: rosewood * Pickguard: white * Colour: black * Hardware: chrome Hva tror dere, er det en verdig kopi a
 13. Gratulerer med nydelig gitar! Sitter selv med et ønske å eie en slik en i fremtiden!
 14. er vel som euphor sier at du får bedre kontroll. opplevelsen kan vel oppleves som lettere når én er dreven på det! har lest flere steder at i overgangen til skallopert hals så må mann ta tilbake til de gamle basic disiplin treningsøktene igjen for å få det til.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.