Web Analytics
Jump to content

blinc

Medlem
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

About blinc

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Oslo

blinc's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Lurer på å eksprementere med å sette humbucker på telecaster. Tenkte egentlig i utgangspunktet å sette på strat, men så slo det meg at midtposisjonen på telecasteren har jeg ikke sans for. Hverken fugl eller fisk. Så jeg vil ikke bytte ut neck eller bridge. Det blir isåfall og sette en humbucker i midten. Noen som har erfaringer med dette?
 2. Uenig med deg der. Både bridge og neck er konge på standard telecaster, mens midtposisjonen er hverken fugl eller fisk.. Noen som har erfaring med humbucker på telecaster? (ikke i neck)
 3. Men kom til å tenke på; midtposisjonen på switchen på telecasteren er jo ubrukelig,, er det en bedre ide å sette en humbucker i midten av telecasteren med en 5-veis switch?
 4. Har en telecaster også, så er ikke så redd for å "miste" single-coil lyden:) HumB som single coil...
 5. Hei Skal kjøpe en humbucker til strat i neck position. Hva anbefales? Har hørt om little 59 og shr-1. Hvem er best, evt andre?
 6. Hva jeg ville anbefalt : Stasjonær!! Da kan man lett bytte komponenter senere Corei7 920 Cpu Ca 2300kr X58HK Trenger ikke de dyre. Ca 1700 6GB Ram DDR3 Ca 1000kr Billig skjermkort ca 300kr (Gjerne brukt - 100-200kr) Billig støysvak psu ca 400kr Tastatur/mus ca 500 (Evt brukt til 100kr..) Skjerm Alt fra 1200 til 5000kr - Hvor bra skjerm vil du ha... DVD-rom ca 200kr HD ca 400kr Alt dette kan prøves å få brukt også. Blir ikke så sykt dyrt
 7. Var inne på guitarfetish nå. Kan noen anbefale gitarene der? De var billige ihvertfall...
 8. Hvor kjøpte du GFS mikkene dine? Coilsplit på selve mikken, eller på p-velgeren? Lydklipp?
 9. Coilsplit; hva er det?
 10. Morten: Bytter dere mikker på gitar? Mulig å komme innom butikken?
 11. Ja, har en pacifica 112m. Nybegynnergitar. 2 singlecoil og en humb
 12. Ingenting i veien for at eldre lydkort fungerer utmerket. Det nye nå er lydkort med DSP. Men dette er langt ifra noe must. Pro24 koster fra 3300 og oppover. Etter mitt bruk vil pc din være langt fra god nok. Idag har jeg Intel Corei7 og det fungerer akkurat. Men det kommer ann på bruken. Hvis du bruker softsynther og mye plugs er nok en maskin fra 2005 altfor treig. Men bruker du lite av ssynth og plugs går det nok greit. Hva prosessor har du? Hva minne og hva mhz kjører det på?
 13. Ja. Har sett litt på den UA-710. Har du den? Den er jo mulig fin til både git, bass og vokal++ Eneste er at UA fort koster skjorta.. Hva gitar-plugs bruker du?
 14. Kjøp det nye Focusrite pro24. Meget habilt lydkort som ikke koster allverdens Utsett kjøp av pc-komponenter!
 15. Genelec er veldig bra, men dessverre dyre også. ADAM er også bra. Ser procom har NHT m00 til 5000 paret. Disse er også gode. Hvis du vil ha noen billige som er ok, kan du velge tascam vl-a5 til 2600 paret.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.