Web Analytics
Jump to content

Noerart

Medlem
 • Posts

  212
 • Joined

 • Last visited

About Noerart

Profile Information

 • Gender
  Mann

Noerart's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. Tusen takk for hjelpen begge to! Jeg kommer nok til å bruke angreretten og kjøpe et av de andre. Jeg kom over et Casio PX-130 (i tilfellet Korg'et blir litt dyrt for far), hvordan er dette i forhold til de andre=
 2. ... Jeg innser nå at å kjøpe dett ekeyboardet kan ha vært et feilgrep. Får ta kontak med Alf Arne Hammer angående retur.
 3. Jeg har hverken Cubase eller Logic, men ser nå at jeg må skaffe meg dette. Hvordan fungerer dette egentlig, da? Kake: Jeg har allerede kjøpt keyboardet Men hvordan fungerer disse andre keyboardene? På samme måte som et "vanlig" keyboard?
 4. Kontra Kulturskole tilbyr øvingslokale! Jeg øvde der med forrige bandet. Eller så har du jo Kjeller'n fritidsklubb, der jeg øver med mitt nåværende band. Hvilket band spiller du for, kanskje jeg har hørt om dere?
 5. Hei! Jeg kjøpte meg et CME UF80-keyboard til jul (fikk det i går ), men jeg har et lite problem. Jeg får ikke lyd i det. Jeg har koblet det til PC'en, og den har installert drivere. Jeg sjekka litt i instruksjonsboka, og den sa at jeg skulle "Check the MIDI connection and the Audio cable", og "Make sure you have the right settings in your music software". Da jeg kjøpte keyboardet hvar jeg ikke klar over at jeg trengte hverken MIDI-tilkobling eller software på PC'en. Kan noen hjelpe meg litt med hvordan jeg skal få lyd i det? ~Noerart
 6. Hei! Jeg er på utkikk etter en 8-strengs gitar, og Schecter Blackjack ATX C-8 har fanget meg, kropp og sjel. Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i en i Norge?
 7. Noerart

  Fiolin?

  Takk for alle svar! Tenkte meg nok at vanskelighetsgraden kunne være noe litt annet enn en gitar, ja. Ser ut til at jeg vil tjene mest på å ta timer! Tusen takk! mvh. Martin.
 8. Noerart

  Fiolin?

  Hei! Jeg lurer kun på en ting, og det er følgende: Hvor bra fungerer det å lære seg fiolin på egenhånd? Typ fra bøker og internett. Har lyst til å prøve meg, men har lyst til å gjøre det selv. ~Martin.
 9. Disposable Heroes er en av mine favoritt-sangtitler!
 10. Har planer om å få tak i plata!
 11. Tusen takk! Hvordan i alle dager jeg overså det, skulle jeg gjerne likt og visst!
 12. Hei! Har et enkelt request. Jeg hørte en sang for veldig lenge siden som jeg har lyst til å finne igjen! Har lyrics'a og dermed også bandnavn og sangnavn. Visstnok. Men google finner ikke noe for meg! Bandet heter visstnok Down the Sun eller Downthesun, og sangen Listen. Her er teksten: Lullaby skies, unfinished symphony Illuminate, your stars align They will lead you until they fade Showering In this life you will never be alone Trusting blindly, trying not to let it show Finding beauty in the madness Listen and erase Finding beauty in the madness Listen and erase Sculpting, shaping this masterpiece Create, transform deus ex machina I am nothing, a humble man She makes me a novel Bound and bleeding, wondering, if you're alone Trusting blindly, trying not to let it show [chorus] Lock, walk a life with me Walk a life with me Unlock, walk a life with me Walk a life with me [pre-chorus 1] [chorus] Listen
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.