Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Twilight Arise

Medlem
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Twilight Arise

Twilight Arise's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hehe! Du leste desverre riktig ja. Det er nettopp det da.. nemlig personlig smak dette dreier seg om. Men ikke misforstå det at jeg digger Jackson! Husker det var en lang periode jeg ønsket meg en Kelly! Syns fortsatt den er dødsrå, men vet det ikke vil se bra ut, både på meg og i bandet.. Kelly kler også haifinner og Jackson-hodet særs godt forresten! Men jeg klarer ikke å sette godt nok ord på det, klarer bare ikke å like de vanlige soloist-gitarene. Adrian Smith sin derimot er jo helt sinnsykt rå! Hvis ikke det er Dinky da :S
  2. Dette er VANSKELIG! Med tanke på v-gitarer er jo Jackson helt klart best. For meg er det ingen andre v-gitarer som slår RR. Men tenker man M-kropp (Soloist i Jackson-verden) Går jeg helt klart for ESP. Håper fler er enige med meg her V-gitarene til ESP kler virkelig ikke hodet, og soloist-gitarene til Jackson kler virkelig ikke Jackson-hodet. Synes soloist-gitarene til Jackson ser altfor pinglete ut. ESP M-II hodet ser mye mer massive ut, og passer bedre til de modellene. Når det gjelder v-gitarer ser de bare plastikk/alexi laiho ut når de har ESP-hode, mens Jackson-hodet får det bare til å se konge/Randy Rhoads ut! Og selvfølgelig med haifinne bånda! Haifinnebånd syns jeg heller ikke passer på soloist/M gitarene. Jackson RR med hodet pekende nedover (stemmerskruene opp) og ESP M med hodet oppover (stemmeskruene ned) er bare elsk! Nå har jeg jo bare snakket om utseendet på de, noe som er viktig det også, men her sitter jeg hjemme med en Jackson RR3 og ESP M-II. ESP'en er jo dyrere og bedre produsert enn RR3'en, men har prøvd RR1 flere ganger også, som er lik i prisklassen som ESP M-II sånn sist gang jeg sjekket hverttfall, og må si at ESP er merket som ligger dypest i hjerterota hos meg. Husk at dette er mine meninger, og jeg vet at dette går på smak og behag, og har prøvd å begrunne det så godt som mulig! (Håper ingen tar seg nær av at jeg syns Alexi Laiho har litt plastikkaktig gitar )
  3. Haha så konge! Jo jeg spiller der jo Litt av en opplevelse å spille på Raumarock! Aldri spilt for så mange før, og med fantastisk utsikt fra scenen! Kunne ikke vært bedre! Takk for hjelp! Får ta den med til Imerslund å forhøre meg med de, men er det andre som har mer peiling på å fikse gitarer i nærheten av Oslo enn de? Vil ikke gå på en smell og måtte betale 7000-8000 for ny hals :S
  4. Takk for så raskt svar! Jeg legger ut bildet med en gang jeg kommer hjem fra skolen!
  5. Hei! Jeg våknet opp i dag tidlig og skulle ta morgenjammen, men så ser jeg at hodet på gitaren er sprukket! Jeg har en ESP M-II med maple hals. Den er sprukket ved svingen nederst på hodet, og sprekken går gjennom den nederste stemme skruen (lyse e-strengen). Noen som vet om jeg kan gi den til Imerslund og få den fikset, eller MÅ jeg kjøpe ny hals? Pris osv hadde vært flott om dere kunne skrevet!
  6. Tusen takk! Skal titte mer på de når jeg kommer hjem fra jobb!
  7. Jeg pleier å bruke en spray som heter formula 65. Her er en link til den jeg bruker: http://www.jimdunlop.com/index.php?page=pr...cts/maintenance Det har nok ikke noe å si om du bruker dunlop eller ernie ball. Bare at det er body-polishing er vel det viktige. Vet heller ikke om det er sånn altfor nødvendig å kjøpe det, men jeg kjøpte det hvertfall engang, og er veldig fornøyd. Funker mot fett og støv på gitarkroppen og også på maple hals!
  8. Jeg øver av flere grunner og såvidt jeg vet selv på tre forskjellige måter. 1.Noen ganger øver jeg teknikk bevisst, ved å sitte å terpe, og det er da for å forbedre teknikken min, og gjøre f.eks vibratoen, pickingen og hurtigheten bedre og tryggere, slik at jeg kan klare å mestre mål. Har opplevd flere ganger at jeg plutselig har prøvd å lære sanger jeg tidligere har gitt opp i å lære, og så klart det med null problem. 2.Det jeg mye heller pleier å gjøre er bare å sitte å spille fritt, uten å tenke noe særlig over hva jeg skal spille. Det er da jeg finner opp riff, solo licks og lyder og triks. Og det er derfor jeg gjør det, og det er skikkelig morro i tillegg! 3.Den siste måten er når jeg øver med bandet mitt. Da øver jeg for å være med å gjøre bandet bedre på alle måter. For å lære og lære bort. I et band lærer man så mye forskjellig, så jeg orker ikke å tenke over alle tingene, men de viktigste tingene er vel det at man faktisk lærer å spille med andre, låte bra sammen og ikke bare alene.
  9. Har du noen linker til produktet? Evt modell og navn osv?
  10. Jepp det var oss Konserten gikk kjempebra, og mye takket være dere! Ja, vi gir beskjed om vår neste konsert! Det med plakater hadde heller ikke vært dumt asså!
  11. Oi! Det må jo isåfall være maks uflaks! Har jo klart å finne noen radiokanaler med crybaby'n min da. Men det hører man så vidt når man har den i en spesiell vinkel, men trådløst stystem og crybaby sammen skal bli spennende å høre Hvis det i tilfelle kommer til å skje slik du forteller, vil det bare ende opp til å bli brukt under lydsjekk! Men dere har ikke noen billige X2 XDS PLUS systemer på Backstage da? Må forresten si at dere har gjort en suveren jobb, da dere lagde deres egen musikkbutikk. Veldig bra service og utstyr! Vi var jo så heldige å få låne keyboard av dere på en konsert. Da vi var skikkelig i nød! Vi fortalte det til publikum under konserten, og mange kom bort til oss etter konserten og var kjempe imponert over hvor snilt det var av dere. Så det skal dere også ha! Måtte bare skryte litt, når jeg fant ut at du er sjef for butikken.
  12. Høydepunktet var jo helt klart Dyers Eve! Den sangen er etter min mening, Metallica's beste låt. Og etter den kommer Welcome Home (Sanitarium). Og de spilte pokker meg begge to! Den dagen var helt perfekt. Kom klokka to for å stå i kø. Og det var ikke mange som var der. Så startet det å regne, så jeg og kompisen min stakk og spiste sushi og dro tilbake rett før dørene åpnet. Vi kom på rad fire fra gjærdet, og klarte å komme på første rad ca halveis under Metallica. Var helt fantasisk konsert! Som noen har påpekt så var gutta var litt utighte ja, men jeg krever ikke 100% ren spilling i ca to og en halv time. Var jo trossalt bare noen småfeil. Show var det til tusen, og det er det jeg setter mest pris på! Hvis man kombinerer show og tighthet eller hva man skal kalle det, så ender konserten likevel opp i en sekser for meg! Og jeg likte virkelig denne setlisten! Badeball og enda et plekter fra Kirk gjorde heller ikke kvelden værre!
  13. Ok! Tusen takk for all hjelp! Blir utrolig deilig å kunne gå å høre hvordan man låter ut på lydsjekkene! Og ikke minst slippe alt det kabelstyret når jeg går rundt på scenen! Gleder meg nå!
  14. Tusen takk for svar! Tror jeg går for X2 faktisk, i og med at det bare er å bruke 9v. Men jeg har enda noen spørsmål Hvordan kobler man til effektpedaler osv til disse systemene? Og er forskjellen mellom XDS 95 og XDS PLUS bare det at PLUS kan gi 10-20 kHz og 95 kan gi 10-12kHz? Hvilken bør jeg satse på?
  15. Oi! Det var jeg ikke klar over! Hva er det man gjør for å ikke grille den da? Kanskje lettest å gjøre som GummiTZ mener. Bare kjøpe Realy G30 hjemme. Har de kommet i butikkene enda? Og hvor mye ligger de på?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.