Web Analytics
Gå til innhold

Wuvahef

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Wuvahef

 • Rang
  Nybegynner
 1. Ja, jeg klarer nok å vente på det. Får holde ut med min Line6 Spider II 30w.
 2. Så hvilken amp foreslår du?
 3. Den så konge ut! Får ta en mail til sound1 og snakke med dem. Er litt bekymret for lyden, om det blir nok metal lyd, men det er jo bare å kjøpe pedal.
 4. Nei, jeg har ikke prøvespilt den. VOX VT30 har jeg sett på, og må inrømme at den frister mer enn blackhearten. Ja, du har rett ang. dette med å prøve og sammenligne, men uansett hvilken jeg velger tror jeg at jeg vill bli missfornøyd, fordi det var en annen forsterker som var bedre på andre måter. Kanskje ikke lurt, men jeg får heller stole på andre som har vært i samme situasjon. Blackstar eller Blackheart? Har bare funnet sistnevnte på Sound1. Det er heldigvis ikke et problem, spiller ikke i band, og om jeg plutselig finner ut at jeg skal det, kjøper jeg ny forsterker.
 5. Skal kjøpe ny gitar og forsterker, gitaren ble Ibanez S470, så da er det bare forsterkeren igjen. Har sett rundt og Blackheart BH5 faller i smak. Blackstar HT-5 ville kanskje vært enda bedre, men finner ingen norske internettbutikker som selger disse. Skal spilles ting som Iron Maiden, Metallica, Satriani men også kanskje litt Pink Floyd osv. Ser for meg en pris på runt 3000 +/- Og et spørsmål til, jeg fant Blackstar HT-5 og gitaren på en tysk side, der valgte jeg sverige som land og prisen ble på 920€ inkl. moms og frakt. Vill prisen bli ca. det samme når det er i Norge? Siden måde sverige og norge har 25% mva.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.