Web Analytics
Gå til innhold

Watha

Medlem
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Watha vant dagen sist August 23 2012

Watha hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Watha

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 1. Album nr to rett rundt hjørnet. Miksa av BP M. Kirkevaag (Madder Mortem) Mastra av Ron 'Bumblefoot' Thal (vel, han trenger strengt tatt ingen introduksjon...) Er det noe tess?
 2. Flere enn meg som er nysgjerrige på denne pedalen, som ikke er tatt inn til landet (enda)? Vel, jeg bestilte meg en fra det store utland, og igår henta jeg den på posten. Google står for specsa. Dette er min tredje Mooer på brettet, har en Ana Echo og en Green Mile fra før. Bra greier som sparer meg for dyrebar plass! Hvis du snuser på pedalen for oktavbruk så ville jeg styrt unna, den tracker helt forferdelig på såpass store intervaller. Dette gjelder både på harmony og pitchshift modus. Den genererte tona er altfor lav. Da jeg koblet den i effektsløyfa på Deluxe Memory Boy'n, på pitch shift mode, tok det ikke mange ekkoene før tona var nede på en stor septim... Men som kvart- (og til nød kvint)harmonizer låter den dritkult, selv om også her kan man ane at den ikke tracker HEEELT 100%, men det er liksom innafor. Låter fett ihvertfall. Detunefunksjonen låter greit nok, men ingen som kjøper denne pedalen har det i tankene. Alt i alt er jeg fornøyd med pedalen, men den har sine begrensninger. Ikke kjøp som oktavpedal, men hvis du skal ha en harmoniseringspedal til litt krydder her og der kan den anbefales.
 3. Har kun prøvd den foran ampen, dog i flere posisjoner i kjeden med pedaler (tilfeldigvis, fordi jeg ikke gadd å demontere og omrokkere hele brettet før jeg hadde testa pedalen). Men kan ikke skjønne hvorfor dette skal ha noen betydning fra eller til...? Velfungerende og støyfritt signal alltid, bortsett fra når jeg tråkker pedalen av og på. Spørs om denne sendes i retur, med mindre har en quick fix veldig snart... (kred for profilbildet btw, Burn er et av tidenes beste album!)
 4. Vel, jeg beskrev det litt unøyaktig; det kommer ikke et "klikk", men det blir helt stille noen få millisekunder idet man tråkker på den, mer enn lenge nok til at det er ingen tvil om når den skrus av og på for å si det sånn. Forferdelig irriterende!
 5. Jeg fikk etter lang tids leting endelig tak i en slik pedal, men nå som jeg endelig har fått den i hus viser det seg at det å skru den av og på langt ifra er en diskret affære... Har snakket med en kompis som har samme pedalen, han opplever ikke dette klikket, og etter litt googling ser jeg at det er litt halvt om halvt med folk som har dette problemet eller ikke. Jeg har eid mange Boss DD-pedaler (3, 5, 6 og 7) og ingen av disse har hatt dette problemet, ei heller noen andre Boss pedaler jeg har prøvd. Er det bryteren som er klikk? Noe jeg kan gjøre med saken? Kostbart/vanskelig å bytte bryteren (om det er den som er problemet)?
 6. Hehe, hva skal man tro når man ikke får en eneste kommentar...
 7. Nr to (av X) i rekken med solovideoer fra nyplata. Hakket mer flashy enn sist...
 8. Hehe, det var det da... "Melodien" på ca 0.35 og et par sekunder utover, og sweepen med påfølgende legatoherjing (0.43-0.48) er vel egentlig det eneste som var planlagt her. (pluss hele refrenget da, 00.57-1.18) Men takk lell!
 9. Den ser identisk ut ja, med unntak av at min har svart mekanikk istedet for gull. Det er litt vanskelig å se, men horna på gitaren på bildet virker helt avrundede mens på min er de mer "kantete".. Men mulig bildet lyver. Uansett, beste kjøpet jeg har gjort!
 10. Jeg aner faktisk ikke.. Står ingenting på den. Det kan tyde på det, men lyktes ikke i å finne en maken en når jeg googla den modellen nå... Men ihvertfall, helt fantastisk god gitar!
 11. Oi, respons! Takker for gode ord, folkens! Skal ikke nekte for Floyd-inspirasjon opp igjennom årene... Haha, "trusevætende"...
 12. Skal jeg først videodebutere med solo på tuben kan jeg like godt slenge den inn her og. Som det står forklart i videoen og i teksten på youtube så er dette en solo fra den kommende plata vår. Soloen er spilt inn live i ett take, men jeg slet litt med syncinga mellom lyd og bilde, dette var det nærmeste jeg fikk til. Jeg gjorde videoopptak av et knippe soloer til også, mulig de også får se dagens lys, får se. Spørs på responsen, si...
 13. Pedalbrettet vokser, og siden det er vanskelig å kvitte seg med effekter ser jeg nå etter mer kompakte utgaver der det er mulig. Har noen prøvd noen av disse? De skal erstatte Dunlop 95Q og Ernieball JR. Prøvde meg på en mini-wah nylig, Plutoneium Chiwahwah, men lyden i denne passer meg ikke. For mye "i" og for lite "a", evt for mye Vai og for lite Hendrix. Sånn sett litt bakvendt å rette snuten mot Morley, men syns den har hørtes bra ut på div demoer. Er vel pedalresponsen jeg er mest spent på, for på tidligere Morley-ting jeg har prøvd så syns jeg at all effekten har kommet på ett sted, også skjer det liksom ikke noe mer (ihvertfall på Lynch Dragon-saken). Hvordan er Maverick på dette området? Og hva med Morley Mini Volume? (Bestillinga sendes snarest, men hvis noen har noen av disse så skrik ut snarest. Skal bestille Suhr Riot og EHX Deluxe Memory Boy med det samme, så er også interessert i disse.)
 14. Min ett år gamle wah-wah begynte for kort tid siden å støye, type knitring/susing. I begynnelsen var det kun i bypass, mens nå har det kommet litt når effekten er på også (om enn noe mindre enn når den er av). Akkurat høyt nok til at det er j****** irriterende... Hva kommer dette av? Hva gjør jeg? Denne pedalen er som kjent switchless, og de få ledningene som er inni pedalen ser det ut som sitter godt. Kretskortet SER helt strøkent ut, men jeg har ikke peiling... Help.
 15. Puh, nå ble jeg letta! Takker!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.