Web Analytics
Gå til innhold

matsern117

Medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om matsern117

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Vi har store planer på gang her. Jeg på gitar , og en trommis har startet og spille ilag. har laget noen sanger og riff som er godt i gang. vi er på utkikk etter en vokal og en bassist , vi har øvinger på skogn hver mandag 12.00-15.00 er det noen bassister eller vokalister som er ute etter å synge litt rock and roll så ta kontakt på 45202710 vi er i alder på 19 år.
 2. Er på utkikk etter en amp som kan brukes til konserter og øvning , har en roland cube 8+ xl fra før , mn var å sjekka ut powerball 2 . Rocka nå så vannvitig , mange sier kjøper mest for merke , mn lyden er ikke verst den heller for å si d sånn
 3. Tenkte jeg skulle spørre hær på siden. Jeg er i tvil om hvilken Amp jeg skal kjøpe meg. Har vurdert Engl powerball 2, men flere forslag hadde vært fint. Liker og spille rock og metal , har en cube 80 xl nå for tiden , mn trenger noe med mer trøkk. Spiller for det meste megadeath og metallica , maiden osv Bare kom med forslag
 4. Hei! Jeg er Gutt på 18 år som har spilt gitar nå i snart 5 år. Er ute etter å starte eget band nå så fort som mulig. I starten har det bare holdt med en trommis , bassist og en gitarist hvis innteresert , vokal kan skaffes senere. Jeg er innteresert i noen som spiller metal( Metallica, Megadeth, iron maiden osv) Er helst ute etter å fått laget noe selv. Øvningslokale kan jeg finne når jeg har fått med de jeg trenger for å få startet. Alder har ikke mye å si , mn er 18 år selv og går skole , så øvninger passer bra etter 4. Øvningen vill mest sannsynelig foregå på skogn , eller levanger. Ta kontakt her på siden eller 45202710 , Matsern117@hotmail.com hvis innteresert:)
 5. Hei! Jeg er Gutt på 18 år som har spilt gitar nå i snart 5 år. Er ute etter å starte eget band nå så fort som mulig. I starten har det bare holdt med en trommis , bassist og en gitarist hvis innteresert , vokal kan skaffes senere. Jeg er innteresert i noen som spiller metal( Metallica, Megadeth, iron maiden osv) Er helst ute etter å fått laget noe selv. Øvningslokale kan jeg finne når jeg har fått med de jeg trenger for å få startet. Alder har ikke mye å si , mn er 18 år selv og går skole , så øvninger passer bra etter 4. Øvningen vill mest sannsynelig foregå på skogn , eller levanger. Ta kontakt her på siden eller 45202710 , Matsern117@hotmail.com hvis innteresert:)
 6. Er opp for det hvis gitarist trengs. Bor selv i Levanger , har spilt ca.4 år. Spiller all slags diverse musikk og er på leting etter et band og spille med. Har mest lyst til å få laget noe selv og fått leve av musikken. Er 18 år , ta kontakt på 45202710 hvis interisert
 7. er opp for det spiller metallica selv , har spillt gitar i 5 år. ta kontakt viss intereserrt til å prøve en jam.
 8. har derre behov for en ekstra gitarist ? har vært på utkikk etter band en god stund nå, blir vanskelig å finne noe i nærmiljøet.
 9. Har spilt 5-6 år el gitar, er lead gitaris foretrekker og spille rock og metal. går en del i Metallica, zepplin, ac dc, improvissere, lage egne rocke sanger , spiller det meste som jeg syns høres bra ut i mine ører. Alder har ikke noe å si er selv 18 år.Har el gitar og utstyr selv. Er innterresert og komme meg videre i musikk verden og utforske det du egentlig sitter hjemme og øver til en dag har ikke mye problem med og spille for folk så lenge jeg kan det jeg skal spille. Er åpen for og komme meg til Verdal, men levanger hadde vært konge , ta kontakt på 45202710 hvis gitarist trengs:)
 10. Har spilt 5-6 år el gitar, er lead gitaris foretrekker og spille rock og metal. går en del i Metallica, zepplin, ac dc, improvissere, lage egne rocke sanger , spiller det meste som jeg syns høres bra ut i mine ører. Alder har ikke mye å si men helst innenfor 18 år. Er 18 år selv så. Har el gitar og utstyr selv ikke noe spesiell amp bare en roland 80 watt men funker fint den. Er innterresert og komme meg videre i musikk verden og utforske det du egentlig sitter hjemme og øver til en dag har ikke mye problem med og spille for folk så lenge jeg kan det jeg skal spille. Er åpen for og komme meg til Verdal, men levanger hadde vært konge , ta kontakt på 45202710 hvis gitarist trengs:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.