Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Rona

Medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Rona

 • Rang
  Nybegynner
 1. har ikke peiling. spilte paa den da jeg kom frem, aa da var den helt skurrete. men jeg trodde det hadde med kulde aa gjöre eller noe saant. men etter en stund var den helt rar. fikk samme lyd av strengene fra 3 til 12 baand... :?
 2. jeg synes guitarpro er sinnsykt bra. men jeg faar ikke til aa oppdatere det. fikk en link med noen men skjönner ikke bära av hvordan jeg skal gjöre det noen som vet ?
 3. akustisk. nettopp ny, og vil ikke den skal bli skada :|
 4. jeg fikk ta den med som haandbagasje sist. men ble likevel ödelagt. men hjelper det kanskje hvis jeg slakker alle strengene?
 5. hei! jeg skal snart flyy tilbake til norge med gitarene mine, og jeg lurte paa om det er noe spesielt man maa gjöre med dem för man sender dem? for sist jeg flöy ble den ödelagt! tror halsen har böyd seg elr no..
 6. jepp! kjöpte den. veldig bra lyd og veldig deilig aa spille paa. fikk den for 180 euro med bag
 7. hei! vet dette er litt utenom tema, men jeg trenger hjelp! sitter i wien og gitaren min er ödelagt. skal kjöpe meg en ny her, og fant en ibanez v70ce. svart. den koster 200 euro, og da faar jeg med bag og stemmer. det jeg lurer paa er om dett er en god gitar?? og om det er en bra pris? hadde blitt veldig glad om noen kan svare meg, -for jeg vil kjöpe gitaren i morgen paa forhaand takk
 8. heia =) naa har jeg kommet meg til wien! skal väre her til mai =) sinnsykt fin by, men bruker disse maanedene til aa slappe av.. (har jobbet 3 jobber samtidig hjemme ), - og derfor tenkte jeg dette ville väre en fin mulighet til aa spille mye gitar men har ikke saa altfor mye penger, saa deror lurte jeg paa om noen kan gi meg noen gode raad ang innkjöp av en billig men bra el-gitar?
 9. nja... kan hende det... men jeg synes at det er viktig å gjøre det skikkelig. -har man talent må man bruke det, og da synes jeg det er kulere at man kan gitar, enn at man kan mange sanger, eller soloer...
 10. hehe.. god smak har jeg selvfølgelig! =) men liker egentlig det meste da. nå for tiden hører jeg mye på matchbox 20 (det gamle), og bon jovi, og eagles +++ men bare fortsett med å gi meg tips - det blir jeg kjempeglad for
 11. er ikke så viktig heller, i og med at jeg har type vet du om guitarpro 4 er bra? og om det går an å laste et ned fra nettet, eller om det må kjøpes?
 12. akustisk. men vurderer å anskaffe me en el-gitar også, bare for å ha det litt gøy blir ikke helt det samme å prøve å spille helloween f.eks på en akkustisk gitar !
 13. hehe... kan hende det. men er vel ikke akkurat derfor jeg lærer meg det begynte å spille da jeg var 11, men gitarlærern lærte meg bare plingplong sanger (kalinka og sånt), så jeg slutta etter noen uker. nå har jeg endelig litt tid til å få lært det ordentlig (forhåpentligvis)
 14. thnx holder på nå å prøve å laste ned, men det var mye makk. lyst å forklare? er ikke akkurat så veldig flink med data at det gjør noe :oops:
 15. takk takk leter etter sanger som ikke er for enkle men heller ikke for vanskelige! lillebjørn nilsen? hmm.. hittil har det gått mer i eagles, rem, metallica, extreme osv osv... men det som er problemet er at det jeg har lært, er ofte bare én del av sangene... veldig irriterende! derfor vil jeg begynne å lære selv, istedenfor å lære av andre.. hadde ikke skadet å få noen sanger jeg kan sjarmere gutta med nei
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.