Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Echoes

Medlem
 • Innholdsteller

  67
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Echoes

 • Rang
  Nybegynner

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Trenger en boks/dings med følgende spesifikasjoner: 2 jack inputs (stereo) 2 jack outouts (stereo) + 1 jack input som jeg kan blende inn i stereosignalet (det ultimate hadde vært om denne inputen har preamp i seg, men ikke et krav.) Noen som vet om en slik boks?
 2. Har plutselig kun lyden av effekten ut av left output på min BigSky. Altså ingen direktesignal. Høyre output virker som normalt. Noen andre som har vært borti dette?
 3. Hei! Trenger hjelp til å finne en loop switcher som passer meg. Krav: Minst 3 stereo loops MIDI Bør helst ikke ta veldig stor plass heller ?
 4. Hei. Er på jakt etter en bra pitch shifter eller oktav-pedal. Krav: - Minst 1 okt opp og ned - Momentary modus (altså at effekten kun er på når du holder inne knappen) - En form for EQ / low-pass filter - Ikke kjempe viktig, men hadde vært en bonus: Mulighet for å koble til expressionpedal Den bør også ikke være veldig stor ? Noen som har noen tips?
 5. Veldig hyggelig å høre Ja, hun er råflink!
 6. En liten snutt fra 2011, rett fra bordet
 7. Noen som erfaringer med mikrofoner som man klipser på gitaren, ala DPA 4099... ? DPA-en har jo en rimelig heftig prislapp på rundt 4.500 kr... noen som vet om andre clip-on alternativer med en litt snillere prislapp?
 8. Satt opp et lite akustisk-brett Korg tuner (forøvrig veldig sliten og må skiftes ut...) inn i en Fishman Aura Spectrum (DI-boks med EQ, kompressor, og "Aura Acoustic Imaging"), med Fishman AFX Reverb (kjøpt av en her på forumet) i effektloopen. Strømforsyning: Pedaltrain Volto.
 9. Har du noe erfaring med denne boka? Sto jo nada om innholdet på den sida.
 10. Noen som har vært borti noen bøker eller videoer som har en systematisk approach til "chord melody" spilling? (spille melodier med akkorder under)
 11. Noen som har vært borti noe primavista-materiell med ekstra fokus på rytme? Alle bøkene jeg har vært borti fokuserer stort sett på melodien, mens rytmen gjerne er ganske simpel - og jeg merker at det er der det stopper opp for meg når det kommer til en reell primavista situasjon. Savner altså et ordentlig opplegg med gjennomgang av masse forskjellige rytmemønstre/små rytme-enheter. Tips?
 12. Takk. Liker det albumet, og generelt musikken til Ulver godt, så den sammenligningen kan jeg like, hehe. Jada, tenkte mere som en idé å bygge videre på, så er enig der. Mener det var kun romklang, og en svak overdrive. Noe spesiell teknikk kan jeg vel ikke si at jeg bruker. Drar buen ved halsen istedenfor ved mikkene da (av rent praktiske årsaker), hvis det er til noen hjelp. Brukte en strat. Lydisk skala; hvor jeg nok har tenkt vekt på ters, forholdet mellom forhøyet kvart og kvint, og den store septimen, fordi jeg mener det er disse som "gjør" skalaen / har sterkest karakter. Ang. de lange
 13. Tok opp en liten ting her om dagen, med bue. Noen kommentarer? http://soundcloud.com/henrik-skog
 14. Takk dere! Var vel ikke planlagt på forhånd, men blei nå sånn
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.