Web Analytics
Jump to content

adriantheman

Medlem
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

About adriantheman

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Trondheim

adriantheman's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. har takket for svar osv, har trengt ganske akutt hjelp så har skrevet noe flere ganger:) Ble bare irritert et øyeblikk og du kjenner internett^^, Forum er ikke min greie så slutter her...
 2. Jeg og troll er ikke venner
 3. Takker for svar;) Bestiller en nå med det samme jeg, selv om Synyster Gates custom står like høyt på ønskelisten^^ EDIT: Faktisk så klarer jeg ikke bestemme meg, hvilken er best av EC 1000 og synyster gates custom? samme pris hvilken er best for en del metal og litt rock?
 4. Hvor fleksibel er ESP LTD ec 1000 egentlig? Hvis jeg fikk lyst til å spille litt avenged sevenfold ac dc eller noe gammel rock, hvordan blir det for en ikke så veldig god gitarspiller?
 5. Jeg vet at de ikke skal komme før det nye albumet er ferdig, M.Shadows sa at de er i full gang med det nå! Håper og tipper at de kommer til hove 2010! A7X er noe av det beste live!
 6. Er ikke kresen på finish, det var bare akkurat den fargen som ikke var noe særlig
 7. Syykt deilige! Har forelsket meg helt i VB finishen! Men å skaffe en synyster gates custom hadde passet meg like godt, ebay et bra alternativ?
 8. Så fin ut den: ) men er ikke helt begeistret for fargen. Hva tror dere om denne? Og hvor lurt er ebay når det kommer til kjøp av brukt gitar...?
 9. En man for fremtiden kanskje?
 10. Er ikke verdens beste på gitar, så skal ikke ha de beste gitarene. Har hørt mye bra om ESP ltd EC 1000 gitaren. Men hvis det ikke er noe som duger har jeg alltid hatt lyst på en schecter under 10k! Sikler jo etter en Synyster Gates Custom!
 11. Hvor får jeg kjøpt ESP gitarene billigst?
 12. Synyster gates! Utrolig dyktig gitarist!
 13. Hva er forskjellen på LTD og ESP EC 1000?
 14. Hei, jeg har bestemt meg for å kjøpe ESP LTD EC 1000! Hvor skal jeg kjøpe en slik gitar for lavest mulig pris? Har sett at gitaren koster flesk i Norge og kan ingenting om utenlandskjøp av gitarer... Dere som har bestilt fra USA eller et annet land, hva er risikoene og hva kan jeg spare? Er åpen for kjøp av brukt også! Takk for alle svar!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.