Web Analytics
Gå til innhold

AndreasS

Medlem
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om AndreasS

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim/Telemark
 1. Takk for svar! Kan Apogee jam kjøres med alle generasjoner Ipod Touch? Jeg ser man kan få 2.gen til 4-500kr på finn.no.
 2. Gammel tråd, men spørsmål: Er det noen som vet om den Apogee jam saken funker med Androidmobiler? Eventuelt andre gitar inputs som kan funke? Kunne tenkt å bruke noe sånt til mobilen, men liten lyst på iphone.
 3. Takk for gode forslag! Mike Stern har jeg hørt mye på, stor fan av Steps Ahead (synd de ikke produserte mer!) Klarer ikke å få denne låta ut av hodet, jævlig rått!
 4. Jeg tar PPU nå, inntrykket mitt av medstudenter er at musikktimene er veldig slitsomme. I prosjekter får du kanskje jobbet med de flinkeste elevene, og dette kan sikkert føles givende. Men i det daglige så sitter du med en klasse hvor 2/3 ikke har noe særlig forhold til musikk utover det de har på telefonen/iPaden sin. Jeg tror veien til suksess i grunnskolen handler om å være allsidig i forhold til fag, og med hovedinteresse på fokuset rundt barnas læring generelt. Har du vanskelig med å finne flere fag interessant er nok neppe grunnskolen veien å gå. Desutten er det viktig å huske at for å gjøre noe gøy, så må man ofte gjøre noe som er litt mindre gøy også!
 5. Hei. Takker for mange fine bidrag! Hørt mye av Govan og Hutchings fra før. Litt usikker om det passet inn i denne kategorien. Skal definitivt se nærmere på The Aristocats (hører mye Guthrie & the Fellowship fra før). Al Di Meola har ikke imponert meg hittil, men jeg får være mer tålmodig, kanskje jeg liker det etterhvert. Hører på Tribal Tech og Universo Inverso-plata nå, noen skikkelig godbiter her!! Weather Report er ikke helt min greie, litt for tamt for min smak, men takk for innspill! Tar gjerne imot flere innspill!
 6. Hei. I disse eksamenstider finner jeg meg ofte i å bruke mye tid på å leite etter musikk til lesinga. I år tenkte jeg kanskje å prøve å heller disponere tia til å lese, derfor lurer jeg på om det er noen som vet om noen bra Jazz-Fusion-ish type band jeg bør sjekke ut? Liker musikk med litt futt, moderne instrumenter, dvs. ikke noe Miles Davis o.l. Hører mye på Steps Ahead, Holdsworth, McLaughlin, Shawn Lane, Larry Carlton, Corrado Rustici fra før. Tusen takk for hjelp!
 7. At de er spesielt tilpasset håndrubbing sier meg egentlig bare at produktene er ganske grovkornede, men det er jo forsåvidt en bra ting. Jeg ser flere her inne som tror man fjerner swirls med vanlig biltemapolish, desverre er nok ikke ting riktig så enkelt. Men om man vil ha en god fyller som skjuler swirls og riper anbefaler jeg på det sterkeste denne: http://shinearama.co.uk/product.php?id=BIL-AUTOBALM, den kan brukes på alle typer lakk egentlig.
 8. Det man evt. kan gjøre når man lakkerer, er å f.eks. lage et lite rom av et par presseninger i en garasje (f.eks.). Deretter teiper man skjøter (kjøter?), tar hageslangen og spyler forsiktig over vegger og tak, og vips så har man en fin lakkboks. Man slipper støvpartikler, men det blir selvfølgelig ikke helt optimalt mtp. ventilasjon, men bruk godt hms utstyr og legg tynne lag, vent tilstrekkelig mellom lagene. Masker bør være godkjente for damp og gasser, ellers kan man bli litt koko i noen dager. En annen ting er polish. Grovpolish med cut er dyre saker da de ofte selges i store kvanta. Det kreves desutten litt arbeid, mye gnikking for å oppnå friksjon og varme om man gjør det for hånd. Fare for at lakken brenner seg om man gjør det med maskin. Skal du ha helt strøken lakk kjører du på med f.eks. våtslip 1000, deretter 3000. Deretter grovcut for å fjerne "ripene", deretter fincut for å fjerne hologrammene etter grovpolishen. Gul og Grønn 3M proffserie med tilhørende pads er bra, men de selges i litersflasker som blir litt drøyt til noen små gitarer
 9. Gitaren ser ut som et Monet maleri med et litt uklart uttrykk, me like Det hadde vært veldig praktisk om du kjøpte en slik Euphor, så kan vi kanskje byttelåne gitarer en dag. Så slipper jeg å kjøre helt til Sandnes for å prøve.
 10. Bilder Earfalas? Sikler så jævlig på disse gitarene men synd bruktmarkedet er så dårlig..
 11. Huff dette har faktisk slått meg i mine verste perioder. Særlig rundt eksamen hvor jeg gjerne surfer litt på nettet (og da på godlyd, ebay, finn.no osv) i mellom leseøktene istedet for å bare hvile øynene litt og heller spille gitar. Jeg trodde jeg skulle få litt utstyrsfred etter jeg kjøpte POD 500HD, Mayones Setius og en Furch, men fortsatt sitter jeg å sikler på div. Suhrs og Tylers selv om jeg enda ikke har lært meg ting jeg burde kunnet for lengst! Jeg trener 8 økter i uka, likevel bruker jeg aldri penger på det. Jeg spiller gitar max 3 timer i uka, og det har jeg brukt 22000 bare på litt over et år.
 12. Hva er egentlig argumentet for 3 pickups? Hadde man ikke fått mer for penga med f.eks. H-S? Enkelte vil hevde det ser litt mer ´særegent´ ut, og de som trenger flere pucks kan jo bare modde selv? Klarer ikke helt å se at f.eks. nybegynnere skulle trenge noe mer iallefall. Mulig dette blir flisespikkeri, vet ikke hvor mye man kan spare på dette jeg men.. Syns gitaren ser kanon ut sånn forøvrig, absolutt interessert!
 13. Begynner neste å gråte jeg debris. Min studentkrok Det man bare ser halveis er et billig Denon/argon anlegg med en jævlig bra XTZ sub
 14. Hahaha, Jake E Lee hadde blitt magisk!! Har jo covra mye Sabbath når han spilte i Badlands, desutten er han jo en tusen ganger kulere type enn Wylde. Men fyren gjør ikke annet enn å mekke biler og opptre på en og annen lokal pub, sutch a waste!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.