Web Analytics
Jump to content

Odinster

Medlem
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

About Odinster

 • Birthday 07/12/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo

Odinster's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Jeg digger lyden i Big Muff, og den kan skrus til å låte ganske forskjellig. MEN den bråker som et h##vete når du ikke spiller...
 2. Et rimelig basic pedalbrett, men det er det som funker Fra amp (høyre) til gitar (venstre): Line 6, DL4; Boss, GE-7 Equalizer; EHX, Big Muff Pi; MXR,CS Script Phase 90; Boss, TU-2 Pedalbrettet er et T-Rex Tonetrunk-68 (med masse plass til en wah etterhvert), og strømforskyningen er en Cioks Double Jack (festet under).
 3. Beklager sent svar. Målet er komme oss ut og spille i løpet av neste sommer. Vi har foreløpig tatt sikte på musikkens dag, men har også kompiser i andre band, med et større navn enn oss, vi evt kan varme opp for. Ellers kunne det vært gøy å spille på små brune puber utenlands, f.eks. i Tyskland, Nederland, Belgia ol. Men det er vel et lite stykke dit. Vi er i utgangspunktet ikke ute etter platekontrakt med Warner, og har ikke slutta å jobbe for å si det sånn. Kvalitetsnivået på bandet er noe sammensatt. Vi har alle så nær som en spilt i band siden vi var fjortiser, men vi har rokkert litt på de rollene vi har hatt før. Trommisen vår har lang erfaring med gitar og bass, men har nå lagt vekk fjøla til fordel for stikkene. Han har også utdannelse innenfor studioteknikk. Bassisten har hatt mest erfaring med gitar og MIDI, mens gitarhelt #1 startet i band for drøye fire år siden. Det skal også sies at sistnevnte har spillt en del på gutterommet i forkant av dette. Undertegnede har vært skapgitarist i ca 16 år, men har sunget i de fleste bandene jeg har vært i. Vi ønsker vel å lage mest mulig melodiøse låter, stinne av trøkk. Derfor er vi ikke redd for å blande stiler, og de fleste ideer er velkommen. Håper dette svarte på spørsmålene dine. Har du fler så bare fyr løs
 4. Kjøpte nettopp en MXR CS Script Phase 90 på eBay for $100 pluss $31,50 i frakt. Mva kom på ca 193,- og gebyr på ca 106,-. Altså betalte jeg 299,- bare for å få den igjennom tollen. Dvs ca 50% av pedalens verdi. Føkkings ran spør du meg. Pedalen er super da Hypp på en Digitech Whammy selv, men det ser ut som bandkompisen min kommer meg i forkjøpet... Så da blir det vel en EH POG på meg om tid og stunder. Noen som har en til salgs?
 5. Rockeband søker vokalist med baller og røst! Det er fint hvis du har litt banderfaring fra før, men hvis du synger bra er det selvsagt ikke et krav. Det som er viktig er at vokalisten er med på å forme både musikk og tekst, og ikke bare stikker innom øving når vi trenger en stemme. Spiller du et instrument er det fabelaktig, men vi har trommis, bassist og to gitarhelter fra før så det er ikke noe must. Fint om du er en litt stødig fyr som ikke bruker heroin eller tar med deg hagle på øving. Om oss: - Vi har spilt sammen i ca et halvt år, og øver en til to ganger i uken i et supert øvingslokale med studio og innspillingsmuligheter på Alnabru. - Vi er fire karer på rundt 30 år. Alderen din er ikke avgjørende, men fint om du er ferdig med ungdomsskolen og heller ikke har nådd midtlivskrisen ennå. - Vi spiller rock, kanskje mer mot stoner rock, og er glad i gain. Det er litt vanskelig å beskrive stilen, men er du interessert kan vi sende deg et opptak fra øving så du får en følelse av hva vi holder på med. Du skal selvsagt også være med å utvikle stilen videre. - Vi har ambisjoner om å snekre sammen et stødig sett av låter og komme oss ut å spille så snart som mulig. Når vi føler at vi er klare, spiller vi inn en demo i studioet vårt, og da er det bare opp til oss, Gud og fylkesmannen hvor veien går videre. Kontakt meg på PM, eller Frank på frankandrejorgensen@hotmail.com eller tlf 97057855 hvis du synes dette høres ut som noe du kunne tenke deg å være med på.
 6. Meget bra! Men er du sikker på at det ikke er Boss PSM-5? Uansett, hvorfor har han to? Kanskje det rett og slett er en av hver?
 7. Vet ikke hva "kjett" betyr, men Tool RULER. Uansett er ikke dette en hvilket band liker du-tråd og her er et bilde av pedalene til Adam Jones:
 8. Hei sveiser! Er i ferd med å gå til innkjøp av noen pedaler, og vil gjerne høre litt feedback på hva dere anser som de beste pedalene innenfor de forskjellige sjangerne. Har lagt min elsk på Line 6 DL4 delay og MXR Script 90 phaser så langt. Noen som vet hvordan pedalriggen til Josh Homme (QOTSA) og Adam Jones (Tool) ser ut?
 9. Behringer er vel ikke kjent for kvalitet... Da ville jeg heller lagt til en hundrelapp i en Boss DD3 f.eks. Ta en kikk på finn.no, så kan du sikkert prute de ned noen lapper. Helt kurrante pedaler som er brukt av mang en anerkjent musiker. En EQ er heller ikke så dumt. Er på jakt etter en slik selv :-) Personlig ville jeg vel heller solgt unna den multieffekten og bygd opp en samling av gode pedaler som kan hjelpe deg til å finne akkurat din "sound". Men der er jo IMO som det heter her på verdensveven :-)
 10. Jeg vurderer å kjøpe meg et nytt kabinett. Fra før av har jeg en Mesa Single Rectifier topp og et Marshall 1960A kabinett. Så kom jeg over et ålreit Orange 4x12, og var i ferd med å legge inn bud da jeg oppdaget at dette kjørte i 16 ohm. Problemet er at jeg kun har to 4 ohm og én 8 ohm utgang på ampen min. Hvordan forholder dette seg til hverandre? Er det fortsatt mulig å bruke Orange kabinettet?
 11. Man kan jo diskutere påliteligheten til de ulike foraene, men en fyr mente i hvert fall dette. Copy-paste: GC - Svetlana - Russian This may be the closest thing available if you really want the vintage sound of the large bottle Sylvania and RCA tubes of yesterday. Tremendous harmonic content and an overall depth in sound make these another excellent choice for the purist. They can handle solid plate voltages and are very well constructed. Consider these tubes as an excellent choice for any type of music, delivering crystal cleans and smooth breakup with plenty of punch." Kilden hans var http://www.legendarytones.com/groove_rev.htm, men jeg fikk ikke denne til å virke. Så det nærmeste jeg kom var http://www.legendarytones.com/groovetubes.html Aha! Lønner seg å lese litt nøyere... Dette gjelder visstnok KUN Groovetubes røra. My bad.
 12. Bor i Oslo dessverre, ellers hadde det vært fett å prøvd Tror jeg har vært på den samme siden som deg og lest om denne "hardnessen". Jeg skjønte ikke helt hva han mente, men trodde dette var en helt egen verdi fra 1 til 9... Ellers er det riktig som du sier at det har med hvor tidlig de vrenger lyden. Heh, det virket som de der inne ikke ble helt enige om hvor viktig dette var. Noen mente at de merket det bedre på bassforsterkere, og at det ikke spilte like stor rolle på gitar. Der mente de også at det var bokstavene etter type rør som avgjorde hvor de var blitt produsert. I mitt tilfelle altså: 6L6 GC - fra Svetlana, Russland. Skiftet fra STR-430 til STR-454 på torsdag. Monteringen gikk lett som en plett, men jeg kan ikke si jeg hørte noen vesensforskjell. I hvert fall ikke med en ukes mellomrom, så det kunne vært moro å hørt de ved siden av hverandre. En fyr vi deler lokale med mente imidlertid det var lurt å ta det litt med ro den første øvingen for å øke levetiden til røra. Han ga også tips om å behandle dem som man gjør med halogenlamper - sørge for å få minst mulig fett på røra ved montering. Mye fettmerker gjør at varmen ikke sprer seg likt over glasskuppelen, og kan føre til noen svake områder. Derfor holdt jeg de i en neve med dasspapir, og regner med det gjorde nytten.
 13. Da har mine nye 6L6 STR-454 ankommet, og skal monteres på øvinga i kveld. Håper det er den Bevingede C - Svetlana typen. Den har fått en god del skryt på nettet, men er ikke så lett å få tak i. Må rør "spilles inn" eller er dette unødvendig? I så fall hvordan gjøres dette? Noen mener de bør spilles inn, mens andre mener de allerede er testet og at man bare kan kjøre på...
 14. Jeg så det var mange som lurte på litt forskjellig angående rør, så jeg tenkte det ville være lurt å samle de i én tråd. Tror det er like mange myter som fakta om rør, og en god del av hemlighetene er jeg redd gikk i graven sammen med de som jobbet med dette da dette var det eneste som fantes i TV'er og forsterkere.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.