Web Analytics
Gå til innhold

Pal

Medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Pal

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Bosted
  ca Trondheim
 • Interesser
  Fotball, Gitar, tromme......
 1. Skal kjøpe ny forsterker, men har ikke peiling på hvordan,,, :oops: blir å bruke ca 2500, vill ha en med litt trøkk i, skal brukes til bandøving.. hva burde jeg teste?
 2. Pal

  Ny Gitar

  sant det, blir uansett ikke å kjøpe gitar før jeg har testa gitaren.. men trenger tips på gode gitarer til ca 7000, har ikke så supermasse peil på sånt selv..
 3. Pal

  Ny Gitar

  sant det, blir uansett ikke å kjøpe gitar før jeg har testa gitaren.. men trenger tips på gode gitarer til ca 7000, har ikke så supermasse peil på sånt selv..
 4. Pal

  Ny Gitar

  Skal ha meg ny gitar nå. Fra før har jeg en fender squier strat. bullet. Blir å bruke 5-7000 på gitar.. Noen som vet hvilken gitar jeg burde kjøpe? Ibanez s-470 kansje?
 5. Noen som har tabs til solen på Long distance man? 8)
 6. Heh... Jeg betaler 3500 i året for 45 minutter hver uke untatt skoleferiene. men da skal det sies at gitarlæreren min er en etablert kjent musiker som er meget dyktig!
 7. Heimdal vgs, ringve vgs og katta har jo musikklinje, alle i trondheim.. vil nok anbefale heimdal ut i fra det jeg har hørt, skal gå der til høsten jeg...
 8. Har faktisk søkt på musikklinja på heimdal neste år...!
 9. heh Må bare si d, enkelte folk har lite å gjøre azz, stakkars..... men men :cry:
 10. ikke sound1 nei, skal teste, har testa lapper på treffa, men det er mest bare santan-folk som er interresert der, viss du skjønner....
 11. Hei... jeg leter etter et band å spille i, bor i trondheim.. har spilt slagverk i siden jeg var 6 år (16 nå). jeg spiller også gitar og bass, har spilt det i 2 år nå... spiller for det meste rock... noen som kan hjelpe meg?
 12. Noen som vet om det er tapping på denne soloen? :evil:
 13. Ja, samme sangen, men him sin versjon er mere rocka, kulere....
 14. Noen som har tabs til wicked game? Har funnet en del tabs, men de har vært veldig dårlige.... noen som har rette tabs?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.