Web Analytics
Jump to content

franklinMT

Medlem
 • Posts

  171
 • Joined

 • Last visited

About franklinMT

franklinMT's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

1

Reputation

 1. Lok Blocken på denne årgangen (og muligens de siste som kom ut av customshopen) låser/løsner man med en av umbrakonølkene som følger med. Mistenker at den er lagd for kun diving hvis man får lyst å sette på en D tuna.. Tror nok uansett at jeg kommer til å fjerne den helt siden jeg foretrekker full floating tremolo foran alt annet.
 2. Takk for bra info PerH! Han har flere til salgs på ebay ja. Både brukte og helt nye. Sto mellom denne og en brukt i Moonburst. Har du en HP Special selv eller har du prøvd disse gitarene mtp det du sier om "Lok Block`en"? Gleder meg uansett som en 10 åring på julaften!
 3. I følge diverse anmeldelser jeg har lest er disse gitarene "en meget verdig oppfølger til Wolfgang/EVH`en". Disse modellene er bygd i customshopen til Peavey som visst nok skal være lagt ned nå.. (?) Er også en meget allsidig gitar med 12 forskjellige pickup kombinasjoner siden man kan splitte hver enkelt humbucker. Fikk også en meget god deal på den.
 4. Bestilte denne herligheten i dag. Bare å glede seg seg nå! http://www.auctiva.c...,0,0,0&format=0
 5. Nydelig gitarspill! Hører mye av Andy i spillingen din ja. Hva er forresten tuninga på "Dreaming"? Gjennomført deilig låt!
 6. Fyrte avgårde en aldri så liten custom quote til RAN Guitars tidligere idag! Spent på hva prisen blir.....
 7. Har kommet over 2 stykker tre via jobben.. Er det noe særlig å bruke furu til gitarkropp og bjørk til gitarhals som treverk i en gitar? Begge trestykkene har ligget innendørs i ca 10 år og har en fuktighet på mellom 6 og 8 %. Blir det for "mykt" tre til å bruke til gitarbygging?
 8. Maple neck,stratkropp,floyd rose og stjerneinnlegg på gripebrettet.. Er det flere her som tenker Richie Sambora?
 9. Måtte bare spille inn en kort liten snutt for å teste det nye effektbrettet som jeg har hatt i 4 dager nå. Har bare spilt inn og justert lydnivå sånn nogenlunde.. En kjapp test med andre ord. http://www.soundclick.com/player/single_player.cfm?songid=10368333&q=hi Hva tenker folket?
 10. Jeg kjøpte treverk fra http://www.stewmac.com/ Veldig kjapp leveringstid har de også!
 11. Gratulerer! Hvor bestilte du i fra? Jeg bestilte min fra Gitarhuset.. Litt dyrere enn andre steder, men jeg måtte ha den NÅ!
 12. Har denne i hus i morgen, og herregud som jeg gleder meg!!
 13. http://guitar-bridge.com/hp193108/Artikel-Liste.htm Noen som har noe erfaring med denne stolen? Vurderer å bruke den på en gitar jeg holder på å bygge..
 14. Billigere hos disse 2 også: http://www.intersalg.no/product/572048/Line-6_POD-HD500.html http://www.instrumentbutikken.no/product_info.php?products_id=4387 Ívar´s Musikk får den ikke inn før midten av Mars.. Men jeg betaler gladelig noen 100 lapper ekstra for å få den NÅ!
 15. Bestilte meg en sånn her artig duppeditt for 1 time siden! Har lest mange tester om denne og sett mange review videoer og sånt på nett i 3-4 dager nå, og konkluderte med at en sånn MÅ jeg bare ha! Ikke mange som finner noe negativt om denne virker det som. Nå er det bare å glede seg til man får den i hus så man kan begynne å skru og forske litt... eller MYE!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.