Web Analytics
Jump to content

ElkoGuitarist

Medlem
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

About ElkoGuitarist

 • Birthday 08/22/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oppland
 • Interests
  - Gitar<br />- Snowboard<br />- Fotball<br />- Bodybuilding<br />- Damer : D

ElkoGuitarist's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Faen! Jeg fikk tak i 3 sitteplasser til den første konserten, hvis noen ønsker å bytte til ståplasser til den andre så er det bare å si i fra. Men tror ikke folk kommer til å sitte uansett når Metallica begynner å spille.
 2. Ja, jeg tror at jeg må ta meg en tur til gjøvik å sjekke ut de forskjellige reimene de har der. Hvis de ikke har noe akseptabelt for meg så ser jeg en mulighet som tufftuff viste meg. Takk for hjelpen alle sammen.
 3. Hei. Jeg er ute etter ny gitar reim etter at jeg spilte konsert sist helg og fikk vondt i skulderen av den gamle. Så, har dere noen anbefalinger? Gjerne kom med pris, og link til siden eller hvis du har en til salgs så si i fra! Mvh, Elko.
 4. Fitt i presten, den var fin!
 5. Jaha, er den bedre enn Randall KH forsterkeren eller?
 6. Hei alle sammen. Jeg er ute etter ny forsterker. Siden jeg er stor Metallica og Kirk Hammett fan så såg jeg litt på Randall KH signature forsterkerene. Den som så litt interesant var KH-120 forsterkeren. De ligger rundt 6-7k ny og 3-4k brukt. Er det noen av dere som har erfaring med Randall forsterkere og spesielt KH signature? Siden de har så mange forskjellige signature forsterker så kom gjerne med noen som du kanskje synes er bedre enn KH-120. Og hvis noen har den til salgs så gjerne si i fra?! Mvh, Elko.
 7. Akkurat ja, men jeg så at du hadde en combo! Er den fortsatt til salgs, og hvis ja hvor mye vil du ha for den ?
 8. Akkurat, hva er prisen på en combo og en topp/cab variant ?
 9. Hei alle sammen! Etterhvert så trenger jeg nok en ny forsterker men akkurat nå er jeg litt dårlig med penger sånn sett etter at jeg kjøpte meg ny gibson les paul standard her om dagen, men vil begynne allerede å spare til en ny forsterker så derfor er jeg litt tidlig ute etter å bestemme meg hvilken forsterker jeg skal ha. Sjangere jeg spiller er mer heavy-metall, Iron Maiden og Metallica stil! Jeg bare ser litt på de forskjellige Marshall forsterkere, combo og ikke combo. Det er jeg fant litt interresant var den Marshall JCM 2000 TSL 100watts men hva slags kabinett hadde passet til denne ? Har noen av dere prøvd ut den JCM 2000?, hvis ja spiller den "nok" høyt for live og er det noe bra for hjemme bruk? Til slutt vil jeg spørre om det combo er dårligere enn ikke combo? Eller ligger det bare i om hvem som gidder å bære de store stackene ? Mvh, Elko.
 10. Du finner masse fine guide video på www.youtube.com om dette.
 11. Jepp, jeg støtter de gutta her. Når jeg skal ha meg ny forsterker skal jeg kjøpe brukt, like bra som nytt. Men hva er det du spiller for det meste ?
 12. Usikker på om det er noen butikker som har den inne, men du kan se på den på www.rebelimport.net! Veldig bra butikk for gitar og utstyr, forrsten jeg husker ikke helt men tror de kanskje lå i østlandet et sted.
 13. De sa på Hove at de skulle komme tilbake til Norge fordi de syntes at det var så gærn crowd, så vi får håper at de virkelig dukker opp etterhvert.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.