Web Analytics
Jump to content

Opethmaniac

Medlem
 • Posts

  66
 • Joined

 • Last visited

About Opethmaniac

Opethmaniac's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Nå er dette min mening, men for all del IKKE kjøp bugera. Jeg harspilt på en del og har vert bøttevis av problemer. De siste årene har de blitt bedre, og kvaliteten har blit en del bedre, men de er fortsatt noe skikkelig dritt i mine øyne. Da anbefaler jeg heller å spare de ekstra 5-6 tusen kronene å kjøpe en fireball, en marshall eller en brukt mesa eller noe. Dette virker litt som troll, men har hatt så mange problemer med Bugera amper.
 2. Hei, ja, jeg tar det litt på impuls om jeg toller den inn eller om jeg går på grønt syntes det er latterlig at instrumenter skal tolles inn. Men takk, gleder emg til å spille på den. Jeg var mye mellom denne og HGS modellen, men jeg kom frem til at jeg ikke trenger den, ettersom jeg bruker en 7 strenger til alt som er lavere en drop C. Den er en drøm å spille på ! Men en ting! Dersom jeg går på rødt på flyplassen og skal betale toll hvordan funker det? Betaler jeg cash der? eller giro eller hva skejr?
 3. ja, det er det som er alternativet
 4. nERVØS som et lite helvete angående tolling.
 5. Ja må nok fly den hjem, har ringt Britich airways, og de sier det skal gå bra. Jeg ga 160 000 yen for den, på salg, som er sånn ca 10 000 kroner, så det er helt latterlig. Kan ikke vente til å få testet den når jeg kommer hjem på lørdag
 6. Kjøpte ny gitar i Japan i dag, og kan ikke vente til å få testet den låt rå i butikken, og fikk den grisebillig.
 7. Hei! Jeg reiser til America om 2 uker, og har bestemt for å forsøke å kjøpe en gitar der, det blir en 7 strenger. Jeg har funnet ut at den beste måten å gjøre dette på, og også den billigeste er ved å bestille fra www.musiciansfriend.com, der jeg bestiller 2 dager før jeg drar til det stedet vi skal bo. Ivertfall. jeg trenger litt hjelp til å velge. jeg har aldrig eid en 7 strenger før, men vet at merker å se etter er Ibanez, Scechter og ESP. Jeg har sett på noen forskjellige alternativer: http://guitars.musiciansfriend.com/product...itar?sku=512547 http://guitars.musiciansfriend.com/product...itar?sku=484198 http://guitars.musiciansfriend.com/product...itar?sku=512509 dette er de gitarene jeg har sett på. Jeg trenger en gitar jeg bruker på noen sanger, ettersom vi spiller noe i B. Er det noen andre gitarer jeg burde ta en titt på? jeg har omtrent 1200 dolalr å bruke på dette. Jeg leter etter noe rimelig, men der man får en knall gitar for det man betaler:) Takk for hjelpen.
 8. Noen som vet om ledige øvingslokaler i Oslo/Bærum.
 9. Spiller gitar, og kan godt hende det er det, har hatt senebetennelse i hånden før, riktif nok i venstre hånd, Hva slags medesiner er det man skal bruke mot det? Er det noe jeg må se lege om?
 10. Takk skal du ha, det er det jeg tenkte og, får bare prøve meg fram.
 11. Hvor er det ,man søker om dette?
 12. Hei, jeg spilelr aktitivt, og øver 3-4 timer om dagen eller noe, varierer litt, men i det siste har jeg slitt med smerter oppå hondn min på høyrehonden, er et neon måte å forebygge dette, er det noe jeg gjør feil? Feil vinkler etc.
 13. Noen som ver hvor jeg kan få kjøpt Framus gitarer i Norge?
 14. Jeg har sett litt på Peavyene sånn 6505+ og sånn, det jeg har hørt av dem høres fett ut. Mesa er i min erfaring alltid vert relyabole og jeg har aldrig hatt noe proglemer tideligere, men denne virker som om den virkelig er "hauta". Har bare vert problemer, og derfor har jeg bestemt meg om den ikke er fikset i morgen som lovet må jeg finne en annen.,
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.