Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

haze1305

Medlem
  • Innholdsteller

    177
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

haze1305 vant dagen sist Juni 5 2014

haze1305 hadde mest likt innhold!

Om haze1305

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Kolbotn

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

haze1305's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

65

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har du skrudd av direktemonitoring på lydkortet? Så du ikke hører to signal samtidig, prosessert og uprossesert. Det kan fort høres ganske krise ut mens du spiller inn.
  2. Jeg har ett sett med squier pickups liggende som du kan få rimelig. Mulig jeg har elektronikken liggende og
  3. Akustiske tiltak stemmer jeg i for og. Jeg hadde helt krise lyd før jeg gjorde det hos meg. Noe jeg først fant ut etterpå, for jeg trodde jo ikke at de dyre Adam a7 høyttalerene kunne gi dårlig lyd. Etter å ha behandla rommet, ble det en helt ny verden.
  4. Ser ikke armen til bigsbyen veldig lav ut, eller er det vinkelen på bildet?
  5. Nei hele poenget med en junior er allsidigheten du får fra en p90, her riktignok i humbuckerstørrelse, volum og tone. Hadde jeg hatt bruk for så mange valg som du vil presse inn i alle dine bygg, hadde jeg bygd noe helt annet. Men det har jeg andre gitarer til fra før.
  6. Den etniske Kim-Rune vinkel jeg aner ikke hva jeg egentlig skrev her, men tipper det dreide seg om at halsen er limt uten vinkel.
  7. Den linken til bro funker ikke, men jeg skjønner hva du sikter til. Har vurdert justerbar bro, men jeg syns ikke de er noe fine. Blir nok erapsround, men kompensert og ikke den ligger er med på bildet. Det er jo en junior, så det blir bare tone og volum. 2 500 POTs og en 0.25 CAP som jeg foretrekker av det jeg har testa av juniorer. det er ikke ett kit, men deler kjøpt hver for seg. Mahogni uten noe finish, så lakkering er fra bunn. Den er absolutt ikke noe showpiece, men jeg spiller på gitarene mine, ikke viser de frem Ang binding og trapeze, og forsåvidt at den er ananasgul, og ikke TV yellow, så har jeg aldri sett poenget i å bygge noe jeg bare kan gå i butikken og kjøpe.
  8. Jeg begynte på ett lp jr dc prosjekt for en god del år siden. Den har ligget i en koffert i snart tre år, og jeg tenkte at nå var en fin tid å begynne på den igjen. Fra før hadde jeg bare limt kropp og hals. Den etniske Kim-Rune vinkel, så det blir spennende å se om dette er noe jeg kan lage noe spillbart av. Men byggegleden er størst, så om det blir en spillbar gitar, er jeg mer en nok fornøyd. jeg har riktignok sattt sammen en den strutter og tele gitarer fra før, /så helt uerfaren er jeg ikke, selv om de er som lego for voksne. dette er første set neck gitaren jeg har satt sammen. jeg har gjort mye uten å dokumentere, det er fort å bli litt ivrig, men jeg driver nå med lakkering Og våtsliping. Så jeg tenkte at noen var interessert i å se prosessen fra nå, og til ferdig. Så, uten mer babbel, så her ser den ut enn så lenge. I hvertfall som mockup, jeg har ikke ferdigplassert bro og kontroller enda, men det kommer... Jeg er veldig åpen for innspill, og kjenner jeg gruer meg litt til plassering av bro.
  9. Nå fant jeg ikke igjen til se micen, men her kan du oppgradere røde micen. http://microphone-parts.com/pages/rode-nt1a-mods
  10. Den se micen kan du etterhvert oppgradere hvis behov.
  11. Dessuten er alt plassert så trangt, at du vil ha store problemer med å endre noe mens du spiller.
  12. Jeg har en, og bruker den mot protools. Synes den fungerer best som ett skisseverktøy.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.