Web Analytics
Jump to content

tanisi

Medlem
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

About tanisi

tanisi's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Fullstendig enig, Gluke, jeg må innrømme at jeg er en av de såkalte sofaproffene som pirker på alt av mulige feil på youtube, og det er ikke akkurat en god egenskap. Du har rett i at Kirk er menneskelig, jeg liker også personen Kirk Hammett, han virker som en veldig morsom og kul fyr utifra det jeg har sett av backstage og intervjuer, og han er slett ingen dårlig gitarist.
 2. Ja, helt enig, hadde forventet en del sur spilling ettersom jeg hadde sett et par live-opptak av de på youtube fra tidligere i 2010 og da var det en del skremmende dårlig spilling, men han leverte varene denne gangen, heldigvis for oss. Jepp, samtidig så skjønner jeg heller ikke hvorfor Kirks del spilles høyere enn James', det må være noe de har begynt med i det siste, synes det høres mye bedre ut omvendt. Eksempel på en nervøs Kirk: (se fra 5.00 og utover) http://www.youtube.com/watch?v=hz60tIbUufk
 3. @Gluke: jeg tenkte da på sure toner og mislykkede bends, ikke nødvendigvis at han spilte rent, men annerledes, det er jo to forskjellige ting.
 4. Jeg kan skrive under på at de blir tatt i bruk neste gang
 5. Synes konserten i går var meget bra, første gangen jeg så Metallica, og jeg må innrømme at jeg ble litt skremt over hvor høyt de spilte, jeg satt omtrent så langt unna scenen som mulig og fikk likevel en hinsides øresus etter konserten. Dog synes jeg at lydkvaliteten ikke var så bra som ønskelig, men man kan kanskje ikke forvente mer i Telenor Arena heller... Jeg som ikke er så hardcore Metallica-fan er litt skuffet over setlisten, noen sanger jeg ikke hadde hørt før, og jeg savnet låter som Creeping Death og Fade, hadde også håpt på Sanitarium, men det var vel ikke å forvente akkurat. Kirk gjorde en fin konsert, men er det bare meg som mistenker han for å ha føkket opp One-soloen? Synes det var noe merkelig på slutten av tappingen og et par sekunder etter, men ellers lite å utsette.
 6. http://www.megaupload.com/?d=RTC6EWRK Her spiller jeg bare noe helt random helt fram til ca 01.06, og da hører dere et lite klikk, så blir forsterkeren helt stille. På 01.17 kommer den lyden jeg snakket om, og den slutter ikke av seg selv, det er bare jeg som slår av ampen.
 7. Det som er så spesielt kanskje, er at bråket er overdøvende, altså at du må holde deg for ørene for å ikke få vondt i ørene. Lyden er rett og slett uutholdelig og jeg måtte slå av ampen umiddelbart for å ikke få varige men.
 8. Har hatt denne i ca en måned nå og den har fungert finfint, helt til jeg skulle jamme litt i dag etter skolen. Det som skjer er at når jeg har spilt i overkant av ett minutt, så blir det helt stille fra ampen, altså at det ikke kommer noen lyd fra den selv om alle innstillingene er rette. Men så, etter at det har vært stille i 5-6 sekunder, så begynner det å bråke ekstremt og jeg må bare slå av hele greia for å få det til å slutte, og det hjelper heller ikke å ta på volume 0 på gitaren. Noen som vet hva det er? Dette er en rørforsterker så det er mulig at det er rørene som kan være grunnen, men det er jo litt tidlig at de skal begynne å gi etter allerede etter en måned?
 9. Ja, jeg stemmer heller på Hussto enn Metallica
 10. VG skriver iallefall at Lars var fullstendig på jordet under Sad But True.
 11. Som nevnt i emnetittel skal jeg en tur til Brüssel i neste uke, så jeg lurer på om det er noen gitarsjapper som er verdt å stikke innom, så hvis dere vet om noen, skrik ut! (Hvis det er noe annet som er verdt å se der, kan dere gjerne si fra om det og )
 12. Smoke On The Water bør være overkommelig
 13. @fleskefinn: Sikkert 15000,- han mener
 14. Tror nok at interluden i Master of Puppets er det vanskelige jeg kan, da det går over til clean.
 15. Tja, i hans røde stratt så er det vel EMG singlecoils, men i den svarte han bruker mest så har han Fender Vintage '59 i neck og middle med en Duncan SSL-1 i bridge.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.