Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

oldskoolstuff

Medlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om oldskoolstuff

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

2 119 profilvisninger
 1. Er det nokon som har erfaring med Laney CUB 12R å dele? Ser etter amp som skal vere til skisselaging ,eigenutvikling på gitar i heimestudio,men og gjerne kunne fungere på bandøving/scene og. Har vurdert Katana 100 for lettvint opplegg,men har veldig lyst på rør,så.... har søkt på forumet etter tidligere poster ,men fant lite konkret om CUB 12r? Er vel nyere høyttalerelement i desse seinere utgåvene.
 2. Har Eit sånt Presonus lydkort som Audun linker til. Har nettopp oppdatert mellom anna driver til dette. Har funka så godt som problemfritt. Litt lite med 2 input ,men har gitt nokolunde lyd inn i DAW. Bruker Studio One. Kjøpte det i 2013
 3. Har søkt litt på nettet etter info om det er mulig å lage seg ein YT kanal som ein kan legga ut eigenprodusert musikk ,uten att dette er registrert andre plasser? Dette for att det skal vera litt som drar i inspirasjonsretning, (er ikkje ute etter Popularitet,)men vel så viktig for å dokumentera / ha eit medium som kan fungera som ein slags opphavsrett? Er ikkje redd for att mine melodier kjem til å bryta igjennom med det første😀😀, men alikevel.... Hadde vore kjekt å høyrt kva andre gjer med produksjonane sine.Om dette er posta under feil kategori, så reknar eg med att admin kan slette innle
 4. Neal Morse ,The Grand Experiment kom i posten idag, har lytta litt på den.Spent på lydbilde om det er vorte for kommersielt. Har og bestilt Spocks Beard,sitt album kalla : V ,Har høyrt hol på cd plata som eg har hatt av denne,så dette er eit sikkert kjøp på vinyl i mine øyrer.
 5. Låg pakke til meg når eg kom heim frå ferie,aldri feil det.... Problemfritt kjøp av pedaler, Takker for handel. Anbefales frå Vestlandet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.