Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

oldskoolstuff

Medlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om oldskoolstuff

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

2 152 profilvisninger
 1. Er det nokon som har erfaring med Laney CUB 12R å dele? Ser etter amp som skal vere til skisselaging ,eigenutvikling på gitar i heimestudio,men og gjerne kunne fungere på bandøving/scene og. Har vurdert Katana 100 for lettvint opplegg,men har veldig lyst på rør,så.... har søkt på forumet etter tidligere poster ,men fant lite konkret om CUB 12r? Er vel nyere høyttalerelement i desse seinere utgåvene.
 2. Har Eit sånt Presonus lydkort som Audun linker til. Har nettopp oppdatert mellom anna driver til dette. Har funka så godt som problemfritt. Litt lite med 2 input ,men har gitt nokolunde lyd inn i DAW. Bruker Studio One. Kjøpte det i 2013
 3. Har søkt litt på nettet etter info om det er mulig å lage seg ein YT kanal som ein kan legga ut eigenprodusert musikk ,uten att dette er registrert andre plasser? Dette for att det skal vera litt som drar i inspirasjonsretning, (er ikkje ute etter Popularitet,)men vel så viktig for å dokumentera / ha eit medium som kan fungera som ein slags opphavsrett? Er ikkje redd for att mine melodier kjem til å bryta igjennom med det første😀😀, men alikevel.... Hadde vore kjekt å høyrt kva andre gjer med produksjonane sine.Om dette er posta under feil kategori, så reknar eg med att admin kan slette innle
 4. Neal Morse ,The Grand Experiment kom i posten idag, har lytta litt på den.Spent på lydbilde om det er vorte for kommersielt. Har og bestilt Spocks Beard,sitt album kalla : V ,Har høyrt hol på cd plata som eg har hatt av denne,så dette er eit sikkert kjøp på vinyl i mine øyrer.
 5. Har du prøvd desse reimene før ? Såg bra ut ... Er det butikk i Norge eller på nettet/utlandet som har dei? Edit ...Las innlegget ditt med begge augene no.....
 6. Møtte Tor Erik i bergen sentrum idag og TC M350 blei bytta mot penger ,pluss en liten fagprat.... Enkel og grei handel....
 7. Låg pakke til meg når eg kom heim frå ferie,aldri feil det.... Problemfritt kjøp av pedaler, Takker for handel. Anbefales frå Vestlandet.
 8. Velkommen i blå rg 550 klubben. .......
 9. Køyrer først igjennom Boss OC3 octaver,så inn i boss LS-2,som blender inn ein smule signal frå ein Proco Turbo Rat,deretterut til amp. Er det nokon andre som kan dele erfaringer med OC-3 på bass?
 10. God kveld. Har ei stund gått og kjent på suget/behovet etter 5 strenger bass,men lurer på om det kanskje er GAS eg går å kjenner på. .Uansett,er det nokon som kan gi meg litt info om 5 strenger kontra 4? Har lyst på BB eller TRB serien til yamaha,men alle 5 strengs-synspunkter er hjertelig velkommen.. Speler for tiden på ein yamaha rbx 374 som eg er kjempefornøyd med i forhold til pris.
 11. Så den metoden er utgått på dato altså .Ser ut til att eg er nokon år for seint ute med dette då.Då er det berre å ta sjansen og legge det ut for allmennheita eller gå den noko lengre vegen om TONO som er alternativene slik eg ser det? Forstår att spørsmålet kan virke dumt for nokon,men takker for alle svar.
 12. Ok,så det er ikkje noko lettvint måte å sikre rettigheitene til sine eigne melodier. Er det Tono eller noko i den duren som vert løysinga då?
 13. Dere som har sendt f.eks. tekst og melodier til dekan sjølv,har dere fått ein eigen forseglet pose utenpå dette? Det er vel vesentlig at dette har ei slags forsegling,dato og dokumentasjon på denne,f.eks. konvolutten? Er det nokon som har vore borti dette?
 14. Angrer litt på att eg ikkje prøvde Jaguar bassen. Hadde den i augesyn,men kom ikkje så langt. Dei ser unektelig flotte ut.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.