Web Analytics
Gå til innhold

G-strengen

Medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om G-strengen

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  En plass i sør!
 1. Takk skal dere ha for alle de flotte svarene og jeg setter pris på at dere forklarte det så selv en simpel person som meg selv kan forstå det! :-)
 2. Med artikulert så mener du klar og tydlig note og med klar mener du en note som jeg ikke holder meg på lenge og hvor jeg fort begynner og slide til den avsluttende noten som skal være klar? Så tonen jeg begynner på uansett om jeg går opp eller ned skal ikke være klar, så den klare noten blir da i noen tilfeller en tilfeldig note som jeg slider opp til?
 3. Så hvis jeg har forstått dette riktig så gjør man fortsatt en slide mellom to noter, men det er ikke bestemt hvilken note du slutter med når du skal oppover og ikke hvilken du begynner på når du skal nedover?
 4. Takk for at du oppklarte det, men åssen utfører man en slide på bare en note da? Sorry hvis jeg stiller dumme spørsmål nå!
 5. Det var det jeg også trodde, men hvordan skal man utføre en sliding teknikk mellom to noter som er på to forskjellige strenger? Tror det må være en annen teknikk, jeg bruker gitar pro så kanskje det er litt forkjellig der. Her er hele tabulaturen:
 6. Hei! Er det noen som vet hvordan man skal utføre teknikken under, ikke hard demping eller vibrato, men det symbolet som er etter og før 12 og 9?
 7. Kult, takk for så raske svar!
 8. Takk for svaret, men med volumpotten mener du volumknotten på gitaren? Kan jeg bruke den til å få den effekten?
 9. Hei! Jeg lurte kort og enkelt på om noen vet åssen man utfører det som kalles en ton inn i guitar pro?
 10. Ja, palm mute er jeg kjent med,men det som får meg til å klå meg i hodet er de andre teknikkene, og når de forskjellige skal brukes. Er det egentlig så mange flere dempeteknikker enn palm muting og lefthand muting?
 11. Takk for tipset! Jeg trodde du var mer eller mindre låst til en spesefikk teknikk for å utføre hard demping, så det er ikke noen tradisjonell måte og utføre det på, du kan prøve de forskjellige teknikkene for å få en som passer i ditt tilfelle?
 12. Takker for alle de fine svarene! Jeg hørte igjennom notene og det stemmer nok at de med () skal spilles litt lavere i guitar pro, når jeg markerer de står det at de er hardt dempet noter. Jeg prøvde da og legge pekefinger i 7 bånd g streng, langefinger 8 bånd d streng og prøvde å dempe litt ved å legge ringefinger litt forsiktig over 9 bånd g streng. Virker dette fornuftig eller er jeg helt ute å kjører? ( Dette er kanskje veldig tungvint og unødvendig, men jeg synes det hadde vært greit å vite åssen jeg skulle utført en hard demping i andre fremtidlige sanger)
 13. Hei, jeg lurte på hvordan er det man utfører hardt dempet noter?, Ved bruk av eksempelet mitt under, hvordan ville dere utført (5) og (7)8?
 14. Ja, alle de dempe teknikkene er også uklare for meg! Er det f.eks noen som vet den stor forskjellen på døde noter(x) og hardt dempet noter (3). Begge blir jo dempet med venstre hånd, hva gjør man forskjellig?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.