Web Analytics
Jump to content

bowardsen

Medlem
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

About bowardsen

bowardsen's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Ja, har lest noen reviews jeg klarte å spore opp andre steder på nettet. Ser bra ut.
 2. Takker Audun, det er godt å høre. Hvordan er båndstørrelsen på den gitaren? Er vant med fenders begreper som jumbobånd etc. "22" sier meg ingen ting...
 3. Heisann, er litt lysten på en slik en rocke-harpe, men disse er etter hva jeg har erfart ikke umulig å få bestilt inn, men umulig å få prøvd i butikk da ingen har den inne. Og det er ingen butikker som har lyst til å bestille inn en sånn en slik at jeg får prøvd den (merkelig nok) Er det noen her som har vært i befatning med en slik telecaster før? - Jeg er på utkikk etter litt førstehåndserfaring ang denne. Det jeg lurer på er kvalitet på instrumentet generellt, hvordan hals og bånd føles samt lyd. Noen som kan hjelpè? Mvh. Meg.
 4. Hmm, spiller mye på Tom Anderson ja. Fikk litt PRS vibb her, men kan være så mangt. SKulle likt og visst jeg også!
 5. Fender her. Startet med Fender for mange år siden, hoppet av det toget og gikk over til Gibson inntil jeg fant ut at det var Fender som var tingen for meg. Stor respekt til de som velger Gibson, fantastiske instrumenter med samme type enestående mojo som Fender, men det var Fender som var ment to be for meg! Cheers!
 6. Ah, når jeg tenker etter så høres det relativt fornuftig ut. Takker for svar. Mulig jeg skaffer meg en sånn en etterhvert bare for moro. Artig livegitar som går an å mekke litt på mao.
 7. Hei, ser det flommer over av unisong gitarer på finn.no for tiden. Noen som har erfaringer med disse? Flammelønnshals etc... Frister litt å skaffe seg en. Noen som kan si hvor ca på kvalitets-treet de ligger (disse gitarene til 6-7K ? Tenker om de på sett og vis kan f.eks sammenlignes kvalitetsmessig med en mexico strat (std,) classic player, am std, jpn std... ?
 8. Hei, noen som har peiling på hvor jeg kan få tak i en Yngwie Malmsteen strat til god pris? - Tenker da utenlandsk nettbutikk... Har jeg forstått det riktig hvis den endelige prisen blir pris på gitar+frakt+ 25 % mva på både verdi og frakt? Ingen rare tollavgifter i tillegge eller liknende?
 9. Dernest spiller du ikke uten videre kjappere på en sånn hals. De fleste shredder'ne har jo ikke scalloperte bånd på sine gitarer. Faktisk er andelen stor av bluesgitarister som kjøper fendere med skalloperte bånd. Nettopp fordi, med litt øving ,eller flaks hvis halsen passer deg out of box, så er de nydelige å bende toner med.
 10. Skalloperte bånd er konge det, men ting passer til forskjellig teknikker. Jeg hadde aldri spilt på en scalloped neck før jeg forelsket meg i YJM - straten. Hadde ingen problemer med sure toner og synes halsen i seg selv er en artig utfordring. På en annen side opplevde jeg en kontroll over bending av en annen verden. Jeg synes skalloperte bånd er nydelig, spesielt i de høyere registre (fra 12 bånd og oppover) andre synes det er pyton.
 11. Jeg har rosentre i mitt gripebrett og bruker spray for å vaske det, for så og imregnere brettet med olje. Jeg kjenner ikke til Ibenholdt, men regner med det er pustende, ulakkert treværk som kan behandles på samme måte. Vaske spray og deep conditioner kjøpte jeg hos imerslund i Oslo. Har garantert noe lignende i alle gitarbutikker. For rosentre kan man like gjerne bruke sitronolje fra butikken, men spør i butikken om de har noe for ibenholt. Når gitaren var ny, satte jeg inn gripebrettet med deep cond. mange ganger etterhverandre til det var mettet (ikke trakk til seg noe mer) - var tørt som fy da jeg fikk den. Deretter bruker jeg bittelitt hver gang jeg bytter strenger.
 12. Ok, så vidt jeg leste så er det ikke gjort noe med gitaren siden 2007... Noen som kan bekrefte dette? Har bare prøvd den kremhvite/gule, hvordan er CAR? Er den matt-aktig eller glossy?
 13. Nei, det er det ikke, men har foreløpig ikke funnet noen. Er på leting. Men den må være strøken, for dette blir def. en keeper og de vil jeg slite selv:)
 14. Ja, har selvfølgelig prøvd den. Hadde aldri kjøpt et instrument uprøvd. Så det blir en sånn en, men neppe før i slutten av sommerferien. Må jobbe for penga først:) Hvis prisen holder seg hos Riff da, eller et annet tilbud. 16K går an å leve med, men 20K gidder jeg ikke betale for den. Da lager jeg min egen i stedet.
 15. Men den gitaren skal jeg ha. Om jeg så må ned til nærmeste crossroad...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.