Web Analytics
Gå til innhold

Langesundsgutten

Medlem
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Langesundsgutten

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

1 655 profilvisninger
 1. Denne tråden har jo vært død en stund, men følte det var på plass å gjenopplive den ettersom Mr. Alaska har gitt ut en ny singel. Singelen heter "I saw you kid", har høyt tempo og kjører den samme visefortellende essensen vi finner i noe av Jonas Alaska sitt andre materiale. Traff han forresten på arbeidsplassen (Wrightegaarden) her i sommer, så tok noen øl, han spilte gitaren min og jeg fikk prøve Martin'en hans. Artig type!
 2. Vel, om du ender opp med å kjøpe en svensk produsert versjon (antar at du referer til de vintage 60-80 tallets super swedene) så kan jeg ikke si annet en gode ord om dem. Har en 1978 Super Swede som jeg bare har hatt glede av. Sammenlignet den med en av de nyere versjonene i en gitarbutikk her forleden og kan si at ja, det er forskjeller i kvaliteten og noen andre små forskjeller. Ikke at det nødvendigvis gjør det til en verre gitar, såklart... Slenger opp et lite bilde av min til inspirasjon.
 3. Hei! Er litt usikker på om dette er riktig seksjon å poste dette i. Men gitaren jeg skulle hatt koffert til har pickups så jeg antar det vagt kvalifiserer den som elektrisk. Men som sagt jeg er da på utkikk etter archtop gitar etui/koffert/kasse. Jeg har sjekket litt rundt på nettet men det nærmeste jeg finner fra norske leverandører er western gitarkasser. Størrelsen er 16" og modellen er en Hofner 457. Gitaren er under litt oppussing så pickupsene er tatt av for øyeblikket (se bilde).
 4. Kunne du tenke deg å dele tabs eller noe til sangen ?
 5. Hei! Så ikke noe tråd om denne karen, så tenkte jeg skulle lage en. Så vidt jeg vet er han en norsk artist som har så langt gitt ut 1 album og 4 singler. Har hørt en del på albumet hans (du finner det på spotify og wimp) og liker veldig godt det jeg hører. Tror at denne fyren har stort potensiale. Han spiller for tiden en del konserter rundt om i Norge, tenkte faktisk å prøve å komme meg opp til en av de snart. Han synger på engelsk og spiller gitar. Han har laget sangene ut ifra erfaringer og ting som har skjedd med han ut ifra hva jeg har hørt på Wimp spesial albumet (kommentert versjon). Du har sikkert hørt noen av sangene hans på radioen, jeg tror at de har spilt "In the backseat" og "October" (min favoritt) på radioen. Du finner ett par av albumversjonene på youtube, de jeg fant har jeg postet under. Men jeg tror at det er verdt å kjøpe albumet eller skaffe deg Wimp eller Spotify hvis du vil høre han. Her er noen sanger:
 6. Skal dit i år! Har bestilt billett og gleder meg sykt, det blir første gang jeg er på Roskilde
 7. Jeg var under inntrykk at Höfner var et rimelig bra merke?
 8. Her er en ganske god side som tar opp forskjeller mellom ekte Gibson gitarer og fake gitarer. http://fibsons.com/
 9. Min favoritt sang av Neil Young er Ohio, definitivt noe å sjekke ut
 10. Skal nok være lur her og ta deres råd! Kaller av prosjektet
 11. Ja, blir vel noe lignende den. Hadde tenkt til å få enn venn av meg til å male den for meg
 12. Hei! Jeg lurer på om dere kunne hjulpet meg finne en hvit stratocaster. Det jeg har tenkt til å gjøre er å få den malt med noe slags hippie ting på eller noe. Og noe jeg mener er viktig å få i riktig "Fender" form (vintage eller ny form har ikke noe å si). Den skal gjerne ikke være så dyr, brukt eller ny har ikke noe å si. Gjerne noe ala denne her: - John
 13. Hot tips!!!! Jeg lasted ned ett program som het instrument tuner og brukte det til å stemme de strengene som skal være en oktav høyere, nå låter gitaren som en drøm!!! Programmet kan bli funnet her: http://www.netcat.li/instrument-tuner/index.html Det jeg gjorde var å starte programmet, trykte på evaluate og fikk programmet opp. Etter det trykte jeg på skale og hadde den på "Equal tempered perfect octave" og satte keynote til den strengen jeg skulle stemme og trykte ok. (Jeg brukte mikrofonen på datamaskinen til å la den høre gitaren. ) Da så jeg til høyre for der det stod A4 og når jeg slo på en streng og mikrofonen plukket det opp kom det f.eks -45 og da skulle jeg stemme den lysere til den kom til 0. Sånn gjorde jeg på alle strengene og det hjalp meg veldig! ANBEFALES PÅ DET STERKESTE
 14. Takk for all hjelp folkens, har fått den til å høres nogenlunde bra ut nå
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.