Web Analytics
Jump to content

Dues

Medlem
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

About Dues

 • Birthday 09/05/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/thechronicspace

Dues's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Jeg nappa ut røra for å kunne se om de var ødelagte. Begge så fine ut, så jeg blåste litte på dem og gjorde de reine. Deretter smatt jeg dem inn igjen, og det ser ut som problemet er ute av verden. Det var nok bare litt rusk i maskineriet. Så nå gløder de så fint som bare det. Den ene hadde litt blått lys i starten, men etter de blei skikkelig varme forsvant det.
 2. Hmm.. Jeg får sjekke litt rundt. Takk for god hjelp
 3. Finns det noen tommelregel på hvordan man finner det ut? Preamp vs sluttrinn liksom..
 4. Haha..! Er det stress å bytte? Litt dritt å dra med seg ampen til ei sjappe for noe man like så godt kan gjørra hjemme...
 5. Men det som er så rart er at jeg kjøpte ampen i sommer. Trudde da virkelig at rør hadde lengre fartstid enn det. Eller er det sånn?
 6. Heisann. Min Fender VM Deluxe 50w har begynt å oppføre seg rart. Ampen har noen små putre/surkle-lyder som kommer og går litt som de vil. Det forsvinner når standby settes på. Er det på tide å bytte rør?
 7. School of Rock-låta! http://www.youtube.com/watch?v=MqYCS7j7lwg...feature=related
 8. Jeg bruker en Carl Martin Hydra Drive. Den øker volumet med 15dB ellernoe. Pluss at den gjør tonen mer fyldig. Sjekk den ut
 9. John Mayer veit hvordan man skal bruke en kassegitar. Sjekk ut låter som Stop This Train og Georgia.
 10. Har slengt ut to låter fra bandets relativt nye demo. Sjekk det ut om du er gla i litt alternativ hard rock. http://www.myspace.com/thechronicspace
 11. Stonegard - Those were the days Den som ikke våkner når gitarene kommer inn våkner aldri. Eller, telefonen ligger ti centimeter fra øret mitt. Derfor er det vansklig å ignorere den.
 12. Jeg er selv interressert i en baritone-gitar. Men jeg sliter litt med oversikten over alle. Det er liksom bare Danelectro jeg veit om. Gi meg navn på mange!
 13. Dues

  Sommer-GAS

  Akkurat nå har jeg superGAS på John Mayer Straten. Den låter helt konge! Men, lappen må sikres først..
 14. Alt kommer jo selfølgelig ann på hvor mye hum man må destroye. For min del var det bare litt sus som oppstod pga mye strøm i effekt-loopen. Var ikke store greiene, men det blei veldig plagsomt i lengden. Heldigvis har jeg ikke opplevd de store forstyrrelsene. Enda Så for å fjerne smårusk funker den bra.
 15. 200 spenn for en passiv pedal som gjør jobben jeg trenger at den skal gjøre gjør at den faller i kategorien bra for min del. Vi har tydeligvis forskjellig standard på hva vi trenger for bra gitarlyd.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.