Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

zezima

Medlem
 • Innholdsteller

  35
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om zezima

 • Rang
  Nybegynner
 1. Hadde vært kult å danne et band. Er rytmegitarist, men et teorinull ... kan null om teroi, men kan spille det meste av metallica i rytmegitar. Greia er at jeg er 17 år ... du vil kanskje spille med jevnaldrende?
 2. Hallo! Jeg har fått litt lyst til å starte et band. Jeg spiller gitar, men har ikke spilt i band før. Jeg har prøvd meg som sanger i et band, men personlig er jeg kanskje ikke helt egnet for det, spesielt siden jeg har litt problemer med å synge mens jeg spiller. Jeg må være ærlig og si at jeg ikke er noen mester i teori selv om jeg har spilt i tre år nå kan jeg bare pentatonskalaen, power chords og de mest grunnleggende grepene (A,D,G osv). Jeg har ikke lært meg notene på gitar-halsen engang ... sånn sett er jeg kanskje ikke egnet til å spille i et band enda? Men det hadde vært kult og prøvd
 3. Hei! Jeg har nå skrevet noen metall sanger jeg planlegger å få spilt inn! Er 17 år fra Trondheimsområdet (nærmere spesifikt Rennebu, ca. 1,5 time fra Trondheim). Jeg lurer på om det finnes en måte å få spillt in dette hos noen som har peiling på slikt, siden å gå i studio i Trondheim koster litt for mye for mitt budskjett (3000 per 8 timer). Hvis noen har en bra måte å spille inn å anbefale så ta også kontakt! Jeg har ikke tort å fikle med hjemmestudio siden det er en del å sette seg inn i, og enklere for folk som allerede har jobbet med det. Ta kontakt på E-Post hvis dette kunne være interess
 4. Jeg har nettop skrevet noen metall låter som jeg planlegger å få spilt inn! Men hvor bor du? Er 17 år, fra Rennebu (1,5 time unda Trondheim).
 5. Jepp jeg skal gjøre det, så kanskje jeg får en åpenbaring Kan du ikke nevne noen band da? Jeg har lenge vært på utkikk etter nye band, men klarer ikke finne noen som virkelig står fram blant alle sammen, utenom de store bandene i hver undersjanger O.o Har ikke noe å si hvilken sjanger (helst metall da, i vertfall i første omgang).
 6. Sant det ... uoriginale band finnes i alle sjangre og musikkstiler Problemet mitt er at jeg er en av dem...
 7. Jeg burde ikke sagt det. Jeg glemte helt carcass ... Men uansett, så er poenget mitt at det ikke er mange originale band, men mange band som kopierer andre sitt lydbilde og bare gir sangene sine annen struktur, i melo-death sjangeren.
 8. Nei det var ikke det jeg mente, jeg mente at der har du et band som verken hadde den svenske eller den finske sounden. Men svenskene tok nok inspirasjon fra Carcass når de laget sin melodeath, ikke sant?
 9. Det var ikke den typiske svenske melo-death sounden nei, men var litt core over det også ... uansett ikke helt min smak.
 10. Nei, men har de eget lydbilde? Jeg har hørt igjennom "Underground Melo-Death Bands" videoer på youtube, og nester alle har det svenske eller finske lydbilet, hvis ikke de kopierer Arch Enemy.
 11. Om ikke du synes det er noe black metal over CoB er det helt greit, men la i vertfall meg få synes det... Jeg orker ikke diskutere dette noe mer.
 12. Som jeg sa i sted, var det litt black metal over Something Wild, ingenting noen sier vil få meg til å endre på det synet, og ja, CoB er litt power metall, men med growlingen vil nesten alle utenom deg påstå at de er melo-death.
 13. Greit, CoB startet den kanskje ikke, men er en av de mest kjente da ... og jeg tør faktisk påstå at CoB startet det finske melo-death lydbildet da. Og det er ikke så mye black metal i lydbildet deres, nei, men det var LITT i Something Wild, og jeg brukte black metal av mangel på en bedre beskrivelse ...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.