Web Analytics
Gå til innhold

SRVTEXAS

Medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om SRVTEXAS

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det nok krutt i en vanlig 15W bass combo for hjemmebruk? Noen erfaringer med små bass combo'er? F.eks. en Fender Rumble 15W?
 2. Justering av truss rod, løste problemet.
 3. Takk for svar,.. får det ikke helt til å høres ut som på plata med dette mønsteret.
 4. Liten respons her, ..skyldes det at det er flere som syns dette kompet ikke er så lett å "naile" ?? Eller at det rett og slett er en uinteressant tråd?
 5. Syns "rytmemønsteret" på introen selv er veldig vanskelig å spikre. Og det er vel det han spør etter. En lignende notasjon som dette Har forøvrig en åpen tråd på dette selv, og får det ikke til å bli som på plata (uansett hvordan jeg harmrer løs).
 6. Noen som har spikret rytmemønsteret på introen til Død Manns Blues? Klarer ikke å få det helt likt det som spilles på plata Usikker på hvordan man best skriver notasjonen på kompet, men jeg føler det er noe ala dette: ned - opp | opp - ned - opp | ned opp Likevel, det treffer ikke helt... Det høres ufattelig enkelt ut, men....
 7. Gitaren har stort sett stått i et hjørne i flere år, og ved nærmere ettersyn (ja, jeg burde nok ha sett etter med en gang) ser jeg at det er ganske store spor i 2-3 bånd på B og E strengen. Så da er spørsmålet om det er verdt å legge penger i nye bånd (evt. filing) på en Yamaha akustisk (10 år++) som opprinnelig kostet 3-4 lapper. Det koster vel fort et par lapper (av de store) og få fikset det?
 8. Har fått en irriterende buzz-lyd på h-strengen (noe på e også), rundt 2-3 fret. Det skal sies at jeg ikke har forsøkt å bytte strenger, men er det utover det noe jeg kan prøve for å utbedre dette selv? Noen tips til feilsøking for å finne årsaken?
 9. Fender USA Standard Strat. Ikke vanskelig å se hvem den er en tribute til...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.