Web Analytics
Jump to content

Timmeeh

Medlem
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

About Timmeeh

Timmeeh's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Det var vel en blanding av at når en kompis tok frem gitaren flokket jentene seg rundt han på fest, og at det ikke var nok for meg å bare høre på musikken jeg liker Men fant fort ut at musikken jeg spiller, ikke er populær hos de fleste jenter Man må spille de kjedelige kjærlighetsvisene skal man få kjøtt på staken.. 98% av jentene kan jo ikke en eneste van halen sang. Bare for å ta et eksempel de har kanskje hørt jump en gang i livet sitt... thats it Begynte for 1.5 år siden, kjøper stadig nye ting, og spiller mer for hver dag som går
 2. Ja det er bare å kjøp ny del, vet ikke navnet men står å ser på min egen nå.. Men har du ødelagt gjengene ser du det lett hvis du har tatt i en skru før Skal en del til å vri rundt, strammet jævla godt når jeg skifta strenger på min... Finner du ut noe forresten?
 3. Løsner alle strengene, eller bare de tynneste? Du kan jo prøve å ta ut klossene, og pusse dem med litt grovt sandpapir for å få en mer ru overflate så de får mer feste hvis du skjønner..
 4. Ja det var noe sånnt jeg tenkte meg skal se meg litt om.. Den ble jo bra den BLS
 5. Ja Det skal gå fint. Til deg gluke: helt enig der, hva har jeg å tape på å prøve, enn litt penger? Men så var det å finne en gitar... Noen som har et forslag? maks 2500 En sånn billig strat til 1000 lappen blir vel litt for dårlig?
 6. hehe ja han har ingen allsidig gitar akkurat, den er ment til en ting. Skjønner nok mer når jeg begynner å demontere..
 7. Ja det hadde vært best å fått en strat med floyd fra før. Skal være på utkikk etter en brukt en.. For jeg har ingen hast med dette, har flere gitarer å spille på så. Når det gjelder elektronikken har jeg litt elektro bakrunn, så det skal ikke være for vanskelig å sette seg inn i.. her er filmen som fikk meg gira Synes faktisk den svarte å hvite er tøffest.. Bare modde plekterbrettet så det passer med kun 1 humbucker nederst.
 8. Hmm.. Hadde ikke tenkt å gjøre det så avansert, få den lakket og bytte pickup. Men det beste hadde jo vært å fått med floyden da. Vet dere om noen sider der man får kjøpt halser og kropper som er tilpasset floyd rose? Har lyst til å prøve ser dere, skal ikke si det går uten problemer men jeg skal nok få til noe. Jeg for min del lærer ingenting uten å prøve, så det er bare å hive seg rundt. Men blir det ikke lettere å skaffe en brukt gitar å skifte ut delene etterhvert? Blir jo fort dyrt om man skal handle alt nytt...
 9. Hei! kom over en film på youtube her om dagen der han lakkerte gitaren sin med stripene som van halen gjorde. Dette hadde vært jævla rått å fått til, det er en stratocaster man tar utgangspunkt i ja? Må det gjøres mye for å få i en floyd rose? Strenglåsen må slipes til, men det er jo greit. Men nede der bridgen settes i, Er det likt som på systemet fenderne har fra før kanskje? Floyd Rose Speed Loader - krom - gitarist.no her er settet. Hvilke mikrofoner passer bra? og volum knapper osv, går vel ant å bruke de som er på gitaren? Har skrudd veldig lite på gitar, men dette kunne vært rått å fått til over tid.. Kjøpt inn en brukt billig gitar og tatt det derfra! Edit: Og forresten, hvorfor er pickupsa på noen gitarer skeiv?
 10. Da var 010 strengesett på, og floyden justert inn. Tok sin tid men..... gikk bra!
 11. ja er jo mulig det.. men det er jo gøy å spille høyt i blandt og, har sett litt på Bugera 6262. billig sak egentlig, og det var en på youtube som har sammenlignet den med Peavey 6505+ og kommet frem til at de er ganske like.. skulle fått prøvd en slik og sett.
 12. Soata: Okey. Skal tenke på det.. skulle kanskje fått meg ny forsterker før jeg gjør noe annet, siden den jeg bruker er ganske gammel, og min far sin fuzz-mullah: ja jeg prøvde en gang å spille med skikkelig lyd oppsett. Var jævla gøy, det var et miksebrett, 1 aktiv sub og 2 aktive høytalere. Ble sinnsykt bra lyd av det.. men har ikke tenkt å legge i så mye penger enda, er kun lærling Hvordan er LE'en da i forhold til SE (hvis du har prøvd begge)?
 13. Hehe, har ikke kommet noe lengre enda nei.. Men er ganske blank på dette området, hvordan får du utnyttet brettet best? Har det mye å si på hvilken forsterker man bruker? Er det rør i tonelaben? bør det brukes med en rørforsterker og da? mange spørsmål, men fra en kar som trenger mange svar og Har en gammel Roland "Spirt-30" forsterker fra tidlig 80 tall og en line6 floorpod nå, er ikke fornøyd.. Får ikke frem den "brune" lyden som de kaller den Kan være interrisert, hvor mye hadde du tenkt deg da?
 14. Ja jeg synes og det blir litt tynt.. lett og tappe og slikt, men det å spille fort er ikke like lett. har og en tendens til å ta i litt når jeg holder grepene og da blir det veldig surt... Aha, jeg trodde man måtte bytte fjærer ved strengskifte jeg... var en kompis som snakket om det, mulig jeg missforsto men. Da tror jeg at jeg går for 010.. har skrudd av dekselet under nå, og studert litt.. Skjønner mere nå, det er jo bare å stramme inn de 2 skruene så strammes jo fjærene mere og kompenserer for de tykkere strengene.
 15. Kan stemme at det er 42 ja. for jeg tror jeg hadde 010-046 på en annen gitar før, og her kjennes det tynnere ut.. Er ikke helt blank, men har ikke prøvd å justert noe (fungerer det? ja. hold deg langt unna!) hehe. Fant ut at det var ganske mange vinninger på strengen som røyk, og den røk helt nede ved bridgen. så jeg bare trakk den tilbake liksom, helt til jeg fikk festet den så det fungerer fint det. Prøver på et par sett med 009-042 jeg da, så får jeg heller spørre om hjelp hvis det trengs justering Har dere noen merker å anbefale? Her var jo en del å velge i... Takk for svar
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.