Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Beia

Medlem
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Beia vant dagen sist Februar 12 2013

Beia hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Beia

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 03. aug. 1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kvikne

Nylige profilbesøk

1 615 profilvisninger
 1. Takker for tipset og noterer meg stedet. Innser at det nok lønner seg å handle fra samme sted ja, så det blir nok gjort. Om noen har flere tips, så takker jeg for det.
 2. Hei! Noe slaskete tittel på tråden og generell usikkerhet om denne er riktig plassert, men prøver: Bandet mitt har kommet såpass langt i prosessen at vi skal begynne å spille inn musikken vi driver å lager. Logo og albumcoveret er i praksis ferdig, så vi ønsker å få laget et cover til selve cd`n. Vi er i utgangspunktet ikke interessert i et vanlig plastcover, men mer ute etter et papir/pappcover. Hvem er det som produserer slike? Og vi ønsker å få produsert et trykk på selve cd`n og... Noen som gjør slikt? Noen dere kan anbefale?
 3. EW er relativt dyrt ja, men fikk et tips fra meget habil gitarist at den er jævli bra mtp at den farger lyden svært lite. Har brukt så sinnsyk lang tid på å bli fornøyd med vrenglyden nå, at jeg gidder ikke starte på nytt igjen likssom.
 4. Takk for tips gutter! Har av flere nå hørt at Line 6 sine er bra, så tipper en G50/G90 eller en Sennheiser ew 172 finner sitt hjem hos meg..
 5. Har lett litt på forumet ang dette temaet men finner lite/ingenting, så håper på litt hjelp her... Jeg har i all tid sverget til gitarkabler, men begynner nå å bli lei av å snuble i ledningene og er ute etter et bra trådløs system til gitar. Jeg krever at den farger lyden ingenting/minimalt og at den er stabil og av bra kvalitet med lite tull. Har hatt et par stk på prøve hjemme, bla JTS sine, men det er ren søppel og ble utrolig skuffet! Om noen kommer med forslag, så kan jeg strekke meg til ca. 5000,-. Har sett på Sennheiser og Shure sine, men har ingen mulighet til å bare dra å prøve da je
 6. Er ute etter skinn ja, og ikke tolex. Det er vel vinyl, er det ikke? Er nok ute etter imitasjon av slangeskinn, the real deal blir vel litt voldsomt.. Men skinn ja.. Takker for tips så langt..
 7. Mange har vel etterhvert fått med seg at jeg har en Peavey 5150. Jeg driver å "pimper" den med nye rør, service osv.. Nå begynner trekket på denne ampen og kabinettet å bli noe slitt og jeg ønsker å trekke den om, da i hvitt skinn eller slangeskinn. Er det noen som har gjort noe lignende og kan komme med noen generelle råd? Hvor får man tak i skinn? Har søkt litt på garveri, men finner kun dyreskinn, og det utgår med nye kneløft. Noen som har tips her?
 8. Kan f.eks Line 6 FBV Shoartboard brukes som ren midicontroller?
 9. Takk Amund, trur det siste der er noe jeg leter etter... Vil bare ha en "styreenhet" på gulvet, mens lyden kommer ifra racket/ampen.. Takktakk..
 10. Ok, da stoler jeg på deg Amund.. Ang budsjett, så kan jeg spøtte inn så mye at jeg blir flau, men la oss for eksempelets skyld si ca.2000,- grovt sett da. Og da tenker jeg brukt, så kanskje si opptil 4000 sånn ca da... Jeg aner ikke igrunn hva jeg vil bruke, det viktigste er at det er skuddsikker!
 11. Etter at jeg bytta til et helt annet røroppsett på 5150`n en det som er orginalt, så fikk jeg fram lyden jeg har leita etter. Men som alle vet, så er clean-channel på denne bortimot bortkasta. Jeg har derfor bestemt meg for å få tak TC Electronic G-Major for å gjøre no med det. Dog aner jeg ikke hvilken midi-pedal jeg bør velge her. Det jeg er redd for er at de "farger" lyden fra ampen som jeg er så jævlig fornøyd med, og jeg nekter å lage noe kompromiss mellom clean og vrengkanalen. Jeg har liten tro på effektbrett her, type Vox Tonelab og slik, men er det bare jeg som er forutinntatt? Anbef
 12. OI, her var det mye svar gitt, og mye nerdeprat for en enkel sjel og.. Jeg har hatt denne ampen i mange år. Så solgte jeg den til broder`n, og har nå kjøpt den tilbake. Overtonene er AKKURAT sånn jeg vil ha det. Dog syns jeg den generelle soundet, og spesielt når jeg riffer i høyt tempo, blir litt rotete og litt lite nyansert. Jeg får likssom ikke frem tonene sånn jeg ønsker det. Og ja, jeg har tatt min egen teknikk i betraktning her.. Jeg er ute etter min egen sound her. Litt sånn at når du hører lyden, så skal du tenke at: "Dette er Beia ja.." Jeg vil ha det så enkelt som mulig. Jeg
 13. Mange av dere kjenner helt sikkert godt til Peavey sin 5150. Jeg kjøpte tilbake mi gamle nå da jeg starter opp et nytt band etter x-antall år. Vi skal spille metall, så noe råere forsterker på området er vel vanskelig å finne. Men jeg er sinnsykt lite inne på det med forsterkere og hvordan få mest ut av en/de. Vrengen og gainen er akkurat det jeg er ute etter, men jeg mangler bla fotbrettet til denne. Jeg er ute etter å utnytte 5150`n sine positive sider, altså utnytte den gainen og vrengern for det det er verdt. Samtidig vil jeg også ha mest mulig ut av den, og er på utkikk etter pedaler/eff
 14. Etter flere år uten musikk/band så kom lysta tilbake og jeg starter opp igjen med et metalband. Mange i bandet er ferske,(og unge) så bråhast er det ikke. Men jeg/vi ønsker å ta det litt seriøst og ønsker at bandet etterhvert kommer seg litt opp og fram. Har dere i band noen for for oppgaver om dere "skal" gjøre? Har dere en ansvarlig for booking? En kontakt mot media f.eks, eller en som er ansvarlig mtp bandøkonomi? Har dere bandkonto osv. Hvordan fikser dere det?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.