Web Analytics
Gå til innhold

OAT

Medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om OAT

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag Desember 21

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Voster
 • Interesser
  Gitar, Fotball og Foto

  Barca Nikon
 1. edit: ok. får kanskje skaffe meg dette vidunderprogrammet da
 2. mmm potet...den tok jeg ikkje, men bruker ikkje guitar pro mye plass og er hardt og kjøre? for litt eldre pc-er?
 3. ja har lyst på guitar pro men har ikkje pc som kan drive det skikkelig for tiden. og....har for tiden ikkje råd til ny pc, eller guitar pro
 4. hei har begynt på sweet child o mine men er ikkje fult så erfaren til og vite om tabsa er riktige, har prøvd og funne pdf filer, nå spiller eg med: http://www.guitar.ch/tabs/GunsNRoses/SweetChildOMine.pdf er denne rett? samenlignet med orginalen? men er det noen som vett om ein bedre pdf fil? noen som har ei bedre selv? viss ja vile jeg gjerne ha den. takk for svar
 5. Hei har nå ein marshall fx30 (ingen kommentar) heller på med Pink floyd comfortably numb soloene, nærmer meg slutten, og lurer på kva innstillingar som kommer nærmest den lyden solo-en har. har ikkje effekt pedal. takker for svar. uten "this thread is a degrece for the people" ! ja eg meiner deg Morten!
 6. som ein nokså nybegynner i effektene så gjorde ikkje dette meg særlig klok. kan eg på ein eller annen måte få samme sounden med min marshall fx30 som på burn it to the ground? og viss ja kva instillinger må brukes?
 7. Hei Hehe siden har fått ny design siden sist..men til spørsmålet. Jeg har en marshall fx 30.. og er foreløpig fornøyd, siden eg ikkje har komt i denne metall fasen skikkelig enda, men kan eg uten noe xtra utstyr få lyden som er i Nicklebacks Burn it to the ground .ta med viss det er eit svar alle "knottene" kva de skal stilles til takk
 8. ok alt i orden, trykte å feil knapp
 9. JADA men med videre etter det..ehh. trur det var troll som skreiv om efeckter og sånn
 10. ok skal ta alt dette opp neste gang eg er innom 4sound, takk
 11. tusen takk for svar, det kom ikke manual i pakken utroligt nokk, eg tok kontakt og fekk den ikkje, deretter har eg mista pc en og har nettop fått ny, hjalp veldigt og som castor fiber sier forsto egentligt ikkje noe av det dere sa men hvordan få heawy lyd? uten effekt pedal?
 12. har gitar, trenger kansje ein forsterker. eg kjøpte denne når eg begynte og brukte jo da ikkje vreng og læreren sa dt tok for lang tid med det, nå sier han at eg burde begynne med vreng men har ikkje snakt med han fordi sommerferien liksom. men "treble"? kva er det? eg har gain, bass, middle, treble, reverb volume fx og master noen forklaring?
 13. Men hvordan får man da "på vrengen, er det noen spesielle instillinger eller?
 14. er bare sånn generell vreng du ønsker deg som gutt. men jada forsterkeren kjøpte eg med en gang eg begynte, og siden man ikkje begynner heilt rock med en gang du begynner sa gitar læreren min at den var greiv for en stund. effekt brett er ikkje det någelåne det samma som pedal da?
 15. MARSHll MG30fx, og gjerne med forskjellige effekter som på for eksempel children of the sea og lignende og gjerne mer. helst noe som kommer under 5000 og, fungerer alle pedaler til alle forsterkere?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.