Web Analytics
Jump to content

Hanzo

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

About Hanzo

Hanzo's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Hmm, hører veldig mye bra om disse Valvtronic ampene til Vox, men de er jo nesten i samme prisklasse som Cube'n jeg spiller på nå. Er disse virkelig en oppradering fra det jeg har i dag? De er jo ganske rimelige, og jeg har ingen problem med å bruke det dobble om jeg har noe å tjene på det. Men klar, om jeg får en grei amp til en så billig penge er jo ingenting bedre
 2. Hmm, interesangt! Hvordan funker det i praktis, altså må jeg ha noe gitar til USB overgang greier, eller bruker du MIC inngangen for å få inn gitaren?
 3. Spiller selv på en Cube30x nå, og jeg ser helt etter en liten oppgradering derfra. Spider Jam frister mest da det virker meget praktisk å kunne hive innpå et par låter, spille de av mens du legger gitar over, og endog recorde hele greia så du har noe å le av etterpå også. Modellering virker greit da det virker som du få mye for pengene, ihvertfall frem til du vet litt mer hva du er på jakt etter. Men jeg er åpen for det meste av forslag.
 4. Vi er et par karer som har tørka støv av drømmen om å bli store gitarister. Vi må nok bare godta at skinnbuksene og scenen forblir en drøm, men på kveldstid kan vi lukke øynene og late som mens vi hamrer ut et par skeive låter for oss selv. Vi ønsker noe allsidig, og som kan låte bra selv om vi spiller på en beskjenden nivå. Det er for begge snakk om hver vår SG gitar, men også sikker en strat på sikt, og det går mye i litt rock ala Black Sabbath og AC/DC, men også litt blues og Hank Marvin på en god dag. Så som sagt må det være allsidig. Line6 Spider Jam virker jo veldig hyggelig med opptaksmulighet, soundtracks i bakgrunnen og av det jeg har hørt en ikke så aller verst lyd heller. Peavy Vypyer siest vist av mange å være et bedre alternativ lydmessig, men jeg liker muligheten i Spideren med opptak. Prismessig er begge to fornuftig prisa, men jeg er åpne for andre og gjerne noe dyrere alterntiv også dersom dere kan anbefalle noe som vil fungere knallbra for en soveromsgitaris. Kan dere komme med en varm anbefalling?
 5. Jeg er på jakt etter en ny gitar, mest bare fordi har lyst på. Tok opp spillingen igjen etter 8-10 års pause da jeg kom over en dritt billig Epi Tony Iommi SG. Den funker greit, ingenting å utsette på den egentlig, selvom det er en ganske tung mahogni fjøl Stillen er veldig veldig varierende, litt blues, endel mer eller mindre akustiske ting med fingerpicking, litt Chat atkins eller Hank Marvin, og en god del heavy. Relativt varierende altså, og jeg hadde håpet at Ibanezen ville fungere greit for de fleste typer. Spiller på en Cube 30X eller noe sånn nå, men det er godt mulig den blir oppgrader på litt sikt med noe av bedre kvalitet. Ibanezen er jo et smykke spør du meg, og virker alsidig når deg gjelder pickupkombinasjoner. Endel sier de er ganske kjedelige de pickuene som står i, men det er jo en grei sak å gjøre noe med på sikt om det skulle være ønskerlig. Er det en god gitar for pengene, og vil den fungere greit for mitt behov mon tro?
 6. Finner kun to alternativ, Sagevik og GiG. Finnes det andre alternativ, gjerne nærmere Sandnes? Musikkstill er varierende, sÃ¥ gjerne en alsidig kar som takler alt fra Chet Atkins til Satriani
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.