Gå til innhold

Angerman

Medlem
 • Innholdsteller

  45
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Angerman

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Singel nr 2 fra USA ute på Urørt og YouTube nå! http://www.nrk.no/urort/Laat/434039/default.aspx Sjekk den ut, og gi gjerne tilbakemeldinger!
 2. Sykt. Fett. Fikk lyst til å bygge en 12"-versjon av den der. Med styggfin look.
 3. Takktakk for svar. Og til GunnarpåMo: Fordi han ville holde seg til det han alltid bygger og de delene han hadde. Og fordi en step down er ganske enkelt å få tak i.
 4. Hepp. Har seg slik at jeg fikk spesialbygd en forsterker meget billig av en amerikansk Custom-builder, og må kjøre den via en transformator. Det er en 20W rørforsterker. Mitt spørsmål er som følger: hvor "stor" må denne være? Holder det med en 45W transformator, eller må jeg opp i 100W/500W/1000W? Hva vil effekten/strømforbruket være av en 20W rørforsterker?
 5. Takk for det! Gøy med god respons og gode iTunes-tall!
 6. Heisann! Tenkte kanskje dere var intr. i å høre hva jeg fikk spilt inn med tele'n jeg bygde for en stund siden. Bandet mitt var i statene for noen mnd siden og vi slapp i dag vår første singel! Den kan du enten se på YouTube: eller lytte og kjøpe på iTunes: https://itunes.apple.com/no/album/the-dancing-show/id618497664?i=618497686&l=nbLa meg vite hva dere syns! Spennende dag dette! Første gang man har musikk ute for salg...
 7. Hei! Gitarist/låtskriver søker band eller musikere i Lillehammer for å lage litt bråk! Av musikksjangre så har jeg mye erfaring med thrash, rock og punk, men er ikke redd for sjangre som indie, pop eller ska. Allsidig her altså! Jeg er 24 år og har spilt gitar så lenge jeg kan huske og spilt sammenhengende i div band i 12 år. Synger gjerne, både lead og backing. Kan også spille bass ved behov. Det viktigste for meg er at de jeg spiller med er engasjerte, arbeidsvillige og har det gøy med det de gjør! Men krever likevel at man har litt ambisjoner utover bare fyll og rølp, selv om jeg setter pris på det også. Ferdigheter er ikke veldig viktig, men vil prøve å holde meg litt unna kulturskole- og UKM-preg. Ønsker å spille gigs så ofte man kan, hvor som helst! Har forøvrig det som trengs for det meste av opptak og har studert musikkteknologi/studioteknikk, så demo og EP'er fikses på null komma svisj for en billig penge. Så, vil du starte fullt band, eller kanskje du trenger et tilskudd til bandet? Kanskje du har en genial ide til et tomanns akustisk bluesrock prosjekt? Trenger du backing til trubadurspillet ditt? Ta kontakt ved å sende en pm, så snakkes vi om det direkte!
 8. Fire. Gibson Dirty Fingers. Virker som om den hater meg. Hehe..
 9. Noen som kan hjelpe med litt lodding? Skal koble en enkel humbucker med en pot. Høres enkelt ut, ser enkelt ut, får det sikkert til tilslutt, men faen så lei jeg er. Så, anyone?
 10. Heihei! Dandy Distorted er et band fra Barteby som spiller rock/pop/punk. Har lagt ut ei ny låt her; www.dandydistorted.com ! Sjekk det ut!
 11. Da er jeg snart ferdig med gitaren. Jeg fikk vel alle delene for en liten stund siden og mangler bare elektronikk og litt smårengjøring. Kan skrive mer om selve lamineringsprosessen. Først og fremst: LASERPRINT. Heldigvis testet jeg på no gammelt treverk først, for blekk ble jævlig grisete. Ellers så er det vel rimelig enkelt. Jeg brukte canvas decoupage-lim kjøpt på panduro og skumgummipensler. Jeg skrev ut tegneseriene på A4-ark i og klippet de opp i mindre deler. På den måten blir det mye enklere å jobbe med og du slipper at limet tørker før du er ferdig med hele arket. Ha lim på treverket, legg arket der du vil ha det og pensle lim oppå arket fra en kant til den andre for å jobbe ut luftboblene. Gjenta til du har dekt ønsket omeråde. La det tørke før du kutter kantene. Jeg grunna forresten med hvit sprayboks-primer. Fra fabrikk; Mock-up; Sjekk at jeg har nok tegneserieark; Legg på en og en bit og lim oppå og under; Slik ser den ut etter en del lim og litt kutting; Etterpå pusset jeg kantene slik at de ble fine og jevne, så la jeg et lag med lim og tilslutt en 3-4-5 lag med klarlakk; Mangler elektronikk og tre strenger... ; Baksiden; Hvis jeg skulle gjort det igjen ville jeg gjort akkurat det samme, bare litt mer nøye Den ble litt røff i kantene, men den er min, unik og "selvlaget".
 12. Aight. Har fått inntrykk av at sxhalsen ikke passer fenderspecs. La meg vite åssen det går a!
 13. Åssen gitarkropp har du? Warmoth? Litt intr i hvordan sxhalsen passer.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.