Gå til innhold

alek

Medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om alek

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

1 652 profilvisninger
 1. Hei, Ser etter noen rundt min alder (25 år) som kunne tenke seg å starte en rocke-trio Ser da i utgangspunktet etter en basisst og trommis. Jeg spiller gitar og synger, men om det er noen vokalister som vil være med så gir jeg gjerne bort den plassen;) Tenker å lage litt 70-talls rock, blues/rock.. Jeg bor i Larvik, så ser etter noen i vestfold.
 2. Hei. Jeg skal spille inn noen sanger med bandet mitt også lurte jeg på om det er noen firmaer som driver med utleie av profesjonelle studiomikrofoner i Norge. Helst Oslo/østlandet Takk
 3. Om man skrur ut pole piecene på en humbucker (den ene rada som er skruer) vil man faktisk få en mer single coil aktig attack på lyden, ikke natt og dag forskjell, men litt stilig for det. Og P-90 ER en single coil pickup.
 4. Hei, her er en link til en ny sang fra bandet mitt Vienna Mercury. Skriv gjerne hva dere syns:) http://www.youtube.com/watch?v=SNc9ukdpkok
 5. Ja, hadde bare håpet at noen hadde en mail adresse, siden jeg har sett han har blitt anbefalt her før, men da også uten kontaktinformasjon av en eller annen grunn
 6. Hei, lurte på om noen har kontakt informasjon til Robert Toth? Jeg har en gitar som han har bytta bånd på som jeg syns er helt fantastisk bra, også har jeg en Les Paul Deluxe fra 73 jeg ville gjort litt på. Jeg fant en mail adresse til han på norsk musikk med fikk aldri no svar.
 7. Skjønner virkelig ikke dere som sier man ikke trenger spor, beklager men strengen flytter jo mye på seg bare man bender litt, eller spiller hardt. Hvordan kan noen ha det sånn??
 8. Ok, takk. Er ikke grunnen til at det ikke er spor i nye bridge at man må tilpasse hvor strengene skal ligge på hver enkelt gitar, og at amn skal ha spor som tilsvarer hvem gauge strenger man bruker?
 9. Man må vel ha spor? Vil ikke strengen gli litt på bridgen da, når man bender etc, og gjøre gitaren ustemt? Kan jeg ikke bruke en vanlig hammer?
 10. Hei, jeg har kjøpt en '73 Gibson Les Paul Deluxe Den kom med en stygg shift 2001 tremolo bridge, og ikke noen orginale deler fulgte med. Så jeg har bestillt en ny stopbar og en abr-1 bridge. Men så kom jeg på at den bridgen kommer uten spor til strengene, og jeg vet ikke hvordan å gjøre det. Noen som vet om noen gode gitar tech's i Larvik/Vestfold området som kan hjelpe meg?
 11. Hehe, det er de orginale pickupene som har blitt tatt av dekslene på, men dekslene følger med. Men den ser jo MYE bedre ut med open coil!
 12. TakkTakk Ja vi får håpe det, enn så lenge så er den hvit å fin. Nederst på begge sidene av gitaren er bindinga nesten oransje (mann kan se det litt på bildene) jeg regner med det er fordi den har stått i et stativ lenge uten beskyttelse, for det er akkuratt der hvor stativet rører gitaren misfagringen er. Vet ikke om det er mulig å få vekk, men det bryr meg ikke så mye da gitaren generelt er helt utrolig pen
 13. Den lå ute for 18000, men jeg fikk den for 16.000 så jeg er veldig fornøyd med prisen
 14. Hei, her er gitaren jeg kjøpte for noen dager siden. Den er helt utrolig, både utseende, lyd og spillbarhet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.