Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

ErlendB

Medlem
 • Innholdsteller

  4 413
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

ErlendB vant dagen sist September 25 2020

ErlendB hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

310 Excellent

Om ErlendB

 • Rang
  Skranglerock-kongen
 • Bursdag 03. sep. 1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trysil

Nylige profilbesøk

9 702 profilvisninger

Om meg

Hallå, Erlend her. En kortvokst mongis fra indre østland, nærmere bestemt Trysil. Har spilt gitar i 6-7 år nå, aktivt i snart 3. Fikk vel min første gitar i 11-12-årsalderen. Det var en pakke med en Peavey Rage og en Peavey Stratocaster-kopi. Jeg ble ansett som et talent, i og med at jeg lærte fort, men interessen dabbet av, og etterhvert spilte jeg ikke mer enn et par ganger i måneden. Jeg fikk så en ny gitar (Ibanez SA-series (nybegynnermodell)).

Så konfirmerte jeg meg, og rundt den tiden skaffet jeg meg Guitar Hero, og jeg oppdaget Megadeth. Guitar Hero fikk meg til å se gitarspilling på en helt annen måte, og jeg begynte sakte men sikkert å øve. Etterhvert som årene gikk flyttet jeg på hybel. Der gikk mesteparten av tiden til å spille Guitar Hero og gitar.

Som mange kanskje vet, så spiller jeg mye lead, og legger nesten utelukkende ut innspilte soloer. Dette startet etter at en fyr påstod at jeg sugde, og ikke kunne annet enn å tappe. Dette måtte jeg selvfølgelig motbevise, og det gjorde jeg. Saktens men sikkert. Dette er den første soloen jeg spilte inn:

Jeg fikk mye skryt for denne.. Av en eller annen merkelig grunn..

Da jeg ble 18 år fikk jeg plutselig mye penger, og gikk til innkjøp av en skikkelig gitar; ESP Horizon, som har blitt det man kan kalle en hovedgitar. Så fikk jeg stipend, og kjøpte meg en Dean From Hell brukt, for 4500 ,-. Denne ble senere byttet til en Ibanez At-200, og AT-en ble nylig byttet mot en Ibanez RG 770 (som jeg er veldig fornøyd med!). Sistnevnte har jeg nå solgt for å finansiere sjustrenger. Solospillinga har i det siste avtatt ganske heftig, og jeg føler jeg begynner å få kontroll over sakene.

Spiller også i et band, som heter Spruder. Spruder er et ord fra et språk som ble oppfunnet i Tørberget, Trysil. Spruder betyr hjemmebrent, eller sterkt brennevin. Dette er ikke veldig relatert med musikken. Smakebit fra Spruder:

EDIT: Da er det nye ting som jeg kan legge inn i historien! Nå har jeg vært i Garden et år, tross det, har jeg fått opp produktiviteten igjen. Spruder eksisterer ikke lenger, og jeg er i nytt band. Etter dimisjon kjøpte jeg meg en Music Man Petrucci BFR for 19.000,-, godt kjøp. Cosylan er nå mitt nyeste prosjekt, der jeg og en kamerat lager en slags groove metall-aktig stemning med musikk. Hør en låt da vel:

Ellers synes jeg selv jeg har blitt bedre til å lage låter, og planlegger å fikse et album snart. Har nok låter, men trenger mye fiksing. Her er det jeg planlegger skal bli tittellåta for plata:

Er det noe mer dere lurer på så er det bare å spørre!

Mvh

ErlendB

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.