Web Analytics
Jump to content

Ælj

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

About Ælj

Ælj's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Jeg vurderer å begynne på folkehøgskole med gitar, musikk, band, musikkproduksjon e.l. Problemet er at jeg ikke har peiling på hvilke folkehøgskoler som er bra. Jeg tenkte at det ikke er noe sted jeg kan få flere meninger om det enn her. Så jeg lurer på: Har du gått på folkehøyskole? Hvilken? Hvilke erfaringer hadde du med den? Jeg vet det er litt i siste liten, men bedre sent enn aldri.
 2. Red House av Jimi Hendrix. Ikke mye å lære seg egentlig da.
 3. Har en fender musicmaster, en fet epiphone-gitar med britisk flagg og en spesialbygd gitar bygd i telecasterform i huset akkurat nå. Spiller mye rock og blues.
 4. Favorittsoloen er helt klart Little Wing av Jimi Hendrix. Åpningen på Castles made of sand er også helt fantastisk, hvis det kan kalles en solo. Og soloen på Sweet Child O Mine og soloen før "operadelen" på Bohemian Rhapsody.
 5. Hei, jeg er ælj, og har spilt gitar i snart ett år. Jeg har aldri tatt timer, men faren min er gitarist, så jeg har lært en del av ham. Nylig startet jeg i band, som inntil videre heter Yellow Box (tatt fra en gul transformator på naturfagsrommet), og vi skal være med på UKM. Jeg hører en del på Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix og Guns n Roses, selv om sistnevnte har varierende kvalitet på sangene sine. Jeg driver også og sjekker ut bl. a. BB King og Buddy Guy. Utenom å spille gitar spiller jeg Super Smash Bros Melee kompetativt, og det er ganske awesome.
 6. Er det noen som har prøvd/vet noe om gibson Robot series? Er det bra? Skriv gjerne både fordeler og ulemper.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.