Web Analytics
Jump to content

AlekV92

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

About AlekV92

 • Birthday 06/10/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Bergen

AlekV92's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Hmm.. Jeg har tenkt å kjøpe med en metal muff pedal. Er det beste valget valveking da?
 2. Hvilken forsterker burde jeg kjøpe? Den er ment til å bruke i øvingslokalet. Sjangeren går i Metall. Vi spiller som: Gojira, Inflames, Chimaira, Meshugga & Arch enemy
 3. Jeg har en mobile pre interface usb som jeg bruker for å spille inn opptak. Jeg fant en line 6 pod xt på finn.no. Er den noe å anbefale. Fant også en pod 2.0 med fotswitch. Han som selger den bor faktisk i område der jeg bor.
 4. Får du bra metal lyd av Tech21 Trademark 30? Har hørt mya bra om pod. Mange utrolige gode gitarister på youtube bruker pod. Og det går and å sende settings osv. (visst ikke jeg tar feil) Hvilke pod er det å anbefale da? Er pod lite bra? Tror den heter noe sånnt. Har pedaler på.
 5. Jeg tenker på en ny forsterker. Noen som har noen forslag til en for 3000kr? Kommer ikke noe skikkelig metal lyd ut av det lille morgan 15 w. Jeg spiller på en Dean Razorback V og ser etter en med bra metal lyd. Som lamb of god og metallica osv. Tenker egentlig bare på å bruke den hjemme for å lage noen opptak hjemme eller kanskje ta den med til bandlokalet visst det er nødvendig. Eller er det bedre med en line 6 pod til opptak? Noen som har noen forslag for hva jeg kan gjøre?
 6. Vi er et band i bergen som søker vokalist som må kunne growle og syngle clean (15-19år). Alder spiller egentlig ikke noe rolle, bare du ikke er for ung. Vi er et ganske ungt band men, men.. Gitarist (meg fyller 17år), Bassist 16, andre gitarist 16, trommis 15. Vi hører på ganske mye forskjellig: Metallica, Machine head, Inflames, Alter bridge, As i lay dying, Avenged sevenfold, black label society, cob, chimaira, foo fighters, killswitch engaged, korn, lamb of god, slipknot, soilwork, trivium og MYE MER... Vi holder til på laksevåg området. Og vi holder ikke på med noe sånn maling eller emo gay sminke i trynet greier..
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.