Gå til innhold

Joachimf

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Joachimf

 • Rang
  Nybegynner
 1. Ser ikke helt hvordan det Thunder Fingers skrev kan være mer økonomisk da man tross alt må bytte venstrehåndsposisjon. I det Knewt selv skrev holder han jo bare en finger per bånd posisjon hele veien og trenger ikke bevege hånda i det hele tatt. Et tips til Knewt: Prøv å hold en finger per bånd uansett hva du spiller. Tenk deg om før du endrer håndposisjon. Finnes det en lik tone i venstrehåndas rekkevidde allerede? Ved å tenke slik vil du lære deg å spille økonomisk i tilegg til at du trener venstrehånda di til å kunne strekke seg over 4 bånd problemfritt.
 2. Bassist søker band/musikere i Trondheim Jeg er snart 19 år og kommer fra Oslo. Etter sommeren flytter jeg til Trondheim for å studere og må derfor slutte i bandene jeg spiller i her i Oslo. Jeg har vært aktiv i musikkmiljøet i Oslo og spilt i flere seriøse band. Jeg søker ambisiøse musikere til å starte et prosjekt eller et allerede etablert band å spille i. I tillegg til bass som er mitt hovedinstrument, har jeg spilt piano i mange år. Jeg liker mye musikk i mange forskjellige sjangere, men er spesielt glad i progressiv rock. I tillegg til dette er jeg glad i fusion, jazz, funk, rock og noe metal. Jeg er med andre ord med på å spille det meste, så det er ingen grunn til å ikke ta kontakt uansett hvordan musikk du er interessert i. Band jeg er inspirert av når jeg komponerer musikk: Porcupine Tree, Pink Floyd, Tool, King Crimson, Genesis, Yes, Weather Report Ta kontakt!
 3. Jeg har planer om å kjøpe et lydkort slik at jeg kan spille inn Bass, Gitar, Piano/Keyboard (MIDI) og vokal. Som software kommer jeg til å bruke Cubase SX3, Reason og jeg har planer om å gå til innkjøp av enten EZ drummer eller Addictive Drums. Jeg er veldig ny på området og vil helst ikke bruke mer enn 4 000 kroner på et lydkort. Jeg vil helst at lydkortet skal være firewire og jeg setter pris på at det har 2 eller flere innganger. Kan noen anbefale meg noen lydkort som utfyller mine krav? Det er fint om dere har erfaring med lykortene dere anbefaler.
 4. Bassist/keyboardist søker band. Jeg er 17 år, bor i Oslo og søker et band/noen å spille med. Jeg er ivrig og når jeg først starter et band legger jeg mye arbeid i det. Jeg kan spille bass og piano/keyboard og leter etter noen andre seriøse musikere som er like gira som meg. Musikkstil er jeg ganske åpen på, men jeg vil helst spille litt proginspirert rock. Jeg har en del låtmateriale liggende. Er du en gitarist, trommis, keyboardist eller vokalist, kontakt meg på jocimf(at)msn.com. Band jeg er inspirert av : Pink Floyd, Yes, Rush, Genesis (gammel), Gentle Giant, The Who, King Crimson, Porcupine Tree, Iron Maiden, Jethro Tull, Deep Purple, Coldplay, Jimi Hendrix
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.