Web Analytics
Gå til innhold

Hiroman

Medlem
 • Innholdsteller

  56
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Hiroman

 • Rang
  Nybegynner
 1. Lou Reed - Perfect Day
 2. Du/Dere bør skamme dere. Kommentarene dine/deres er råttne. Skjønner du/dere ikke at du/dere direkte sårer, og bidrar til at folk ikke kommer til å tørre å legge ut andre ting? Tenk deg at -Insert Name Here- la ut noen låter han hadde laget/spilt inn, altså brukt mye av tida si, for å høre våre meninger. Kanskje høste noen positive ting, og i værste fall råd om hva som kunne ha vært gjort anderledes. Så kommer du/dere med den dritten der? Du/Dere hadde neppe satt pris på å få sånne kommentarer selv. Føler at den kommentaren var en payback ifra en annen post av jsbach
 3. Hiroman

  NADIA

  Veldig bra spilt, hørtes veldig "Jeff Beckish" ut.
 4. Hvem er det som har laget backingtracket egentlig? er det JerryC? Og jo er litt enig med mr. Bach, ser litt unaturlig ut på vibratoene.
 5. Fint spilt! På starten trodde jeg det var en skikkelig progg sang, men så begynte synginga og det ble det litt sånn Dream Theater aktig, og teksten synes jeg var litt kjed. Musikksjangere traff meg akkurat så jeg likte den veldig, men følte ikke aldri at det kom noe høydepunkt hvis du skjønner hva jeg mener, kanskje litt mer "kraft" i overgangen fra vers til refreng.
 6. Uff...så nedlatende mange er her på kommentarene, klager plutselig på musikken deres og greier Jeg synes ikke det var veldig spesielt med den. Kanskje litt mer kreativt kunne det ha vært.
 7. The Who - Teenage wasteland, feil! Baba O'Riley
 8. Pink Floyd - Great Gig In The Sky anyone? Johnny Cash - Hurt Neil Young - The Needle And The Damage Done Neil Young - Cortez The Killer Uematsu, Nobuo - Final Fantasy VII Theme
 9. Slide soloen på Pink Floyd - Atom Heart Mother
 10. ABBA, Michael Jackson, The Beatles. Travis, Oasis og Radiohead eller er de brit-pop?
 11. King Crimson - 21st Century Schizoid Man
 12. Puff Daddy (P. Diddy eller hva han kaller seg nå) som lagde cover av The Police.
 13. Thomas: Joa, må si var litt "dødt" ja, men jeg synes det var moro å se Gilmourern på en Gibson ^^. Tarin: np
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.