finnD

Medlem
 • Innholdsteller

  112
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

finnD vant dagen sist Juli 30 2014

finnD hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

104 Excellent

Om finnD

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Bosted
  grenland

Nylige profilbesøk

4 202 profilvisninger
 1. Your most evil guitar !

  Balrog burst og horn 🤘
 2. Hepp og hei! Ønsker å kjøpe en Spaceman Voyager 1 pedal. Så om du har en å selge til meg, så ta kontakt 🙂 Bor i Skien, men posten er topp.
 3. pedalbrett

  Møfftestesøndag😺 Liker de alle.....
 4. Hei! Er det noen som vet om det er noen ulemper ved å bruke en balansert kabel isteden for vanlig instrument- kabel? Skal brukes mellom pedalbrett. Klarte å kjøpe feil....
 5. pedalbrett

  Liker den godt. Men, jeg har vent meg til, og foretrekker, allsidigheten og lyden til Thorpyfx- Muffroom cloud' en. Så den blir nok ikke fast inventar på brettet.
 6. pedalbrett

  Takker:-) planen er å bruke det nederste av brettene med råkkebændet og å bruke det sammen med det andre brettet til ambientish- prosjektet.
 7. pedalbrett

  Dybde er 22mm + gummifot på ca 10mm. Bredde er ca 10cm, bittelitt i underkant. Målene er tatt fra et Metro 24 brett.
 8. Din første effektpedal

  Utstyret ellers på den tida var en Washburn- tele m. Floyd😬 Tascam- firespors + en lånt transistor- amp jeg ikke husker merket på.
 9. pedalbrett

  To brett er fett gett!
 10. John Baizley trykk

  Ingen? Hva med 1600,-?
 11. Reverbpedal, anbefalinger?

  Om du ikke har dårlig tid kommer snart Source Audio - Ventris. Estimert tid for salg i Norge i midten av november. Hvis lydkvaliteten er i nærheten av deres delaypedal, Nemesis, burde den virkelig være verdt å vente på!
 12. John Baizley trykk

  Tja, ikke akkurat gitarutstyr, men tar seg godt ut på veggen ved siden av eller over ampen😄 pluss at det er laget av en gitarist. Jeg selger et trykk av John Baizley som i tillegg til å være en formidabel kunstner også er gitarist i bandet Baroness. Her til lands er han muligens mest kjent for å ha laget det utrolig fete coveret til den første Kvelertak skiva. Her er informasjon om trykket jeg selger: At the 19th annual Roadburn Festival in Tilburg, The Netherlands, our man John Baizley was all over the place! Not only was his group Baroness performing a massive "History of Baroness" set, but he also put together the artist lineup for one of the stages, birthed the idea for our Full Bleed poster exhibit, AND created the official Roadburn Festival poster artwork. All with a huge smile on his face as well. We proudly present our brightly-colored, multi-layered screenprinted production of John's stunning Roadburn artwork. A1 size - 23.4 x 33.1" 13 color screenprint on French Pure White paper signed + numbered + embossed edition of 179 prints. Selges for 2000,- Det kan hentes eller sendes for et tillegg på 140,-. Betales på forhånd med Vipps eller via kontooverføring. Nøl ikke med å ta kontakt om det er noe du lurer på.
 13. pedalbrett

  Ja, jeg liker de veldig godt. Anbefaler å teste de om man har sjansen. Ser at Vintagegitar har begynt å selge de:)
 14. https://drive.google.com/file/d/0B2QBiUILBDYWQ1p3cy04SFN4Tjg/view?usp=drivesdk