mortotte

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om mortotte

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

1 799 profilvisninger
 1. NGD 1991 Ibanez Rg 770dx

  Hei, om grå pickups skulle være et alternativ, så har jeg liggende 2 stk. F2 og en C2 i grått. Mvh, Morten.
 2. Den bittelille Explorer-tråden.

  Hei, her er min 79 modell Greco EX800 :-)
 3. Ibanezer

  kjøpte et par gitarpickups, ingen problemer med denne handelen.
 4. EMG singelcoils

  Hei, jeg pleier å handle på www.guitarpartsdepot.com, har aldri hatt noe plunder med de. Et sett med 3 stk. SA (inkl. kabler, pots osv) koster $ 208,00. Med billigste frakt til Norge blir det $ 238,90, men da må man ha god tid, det går gjerne noen uker før sakene kommer. Med dagens kurs skulle det bli ca. 1878 kroner, inkl.mva, postens fortollingsbegyr kommer i tillegg, husker ikke hvor mye det er. Billigste pris jeg har sett her til lands, er på www.marios.no. Der koster det kr. 2385 + frakt. Kanskje noen som har sett det enda billigere ? Mvh, Morten.
 5. mortotte (20.02.09)

  Har lagt til et bilde (1.innlegg) som viser størrelse på gitaren, sammenlignet med en strat. Svar til spørsmål som har dukket opp: * De øverste båndene var greie å presse/slå inn, men jeg var litt ekstra forsiktig der oppe. Det er jo mindre material i fretboard, så det er fort gjort at det går en flis eller to. * Strenger er vanlige 10-46, selv om det kanskje ikke ser slik ut. Det er 30 bånd på halsen,så hele greia ser jo litt merkelig ut :-) * Som det kommer frem av siste bildet, så er kroppen noe mindre enn en vanlig gitar. Skalalengde er også noe kortere. Veldig behagelig for oss med middels store hender :-)
 6. mortotte (20.02.09)

  Hei, tenkte jeg skulle vise frem en spesiell gitar som jeg har jobbet litt med siste året. Dette er en Ibanez Artfield, modell AFD45BG. Har byttet bånd, slipt hals m.m. Kropp i bubbinga, hals i wenge/bubbinga.