Gå til innhold

mortotte

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om mortotte

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

1 834 profilvisninger
 1. Selger en 79 modell Greco explorer, med "SUPER 70" mikker. Halsen er setneck, med long tenon. Dette er japansk håndverk av høy klasse, og har grom lyd. Gitaren har fått en skikkelig setup og spiller meget bra. Veldig fint mønster i treverket på denne, som bildene viser. Gitaren er satt opp med Elixir Optiweb 11-49 strenger. Greco EX800 fra 70's er samme gitarene som de legendariske Ibanez Destroyer fra samme periode (Eddie van Halen, Ace Frehley), men med annen logo da de ble solgt i Japan. Denne gitaren hadde "SUPER 70" mikker når jeg kjøpte den fra Japan, og så vidt jeg vet er de orginale. Kroppen er av Sen-wood, hals i 3-lags maple m/rosewood fretboard. Ikke mye slitemerker i bånda, men noe korrosjon på stol og stoptail. Litt bruksmerker/sår i lakken på kropp, se bilder. Sprekk i lakken ved overgang hals-kropp. Denne går ikke helt rundt, og har vært stabil de 2 årene jeg har hatt gitaren. Har ikke opplevd stemmingsproblemer i forbindelse med dette. Gitaren selges med orginal kasse, litt sliten, men gjør jobben. Potensielle kjøpere er velkommen til Drammen for å teste ut gitaren, annonseselgere er også velkomne til å kjøpe gitaren :-) Prisen på herligheten er 8900 NOK. FINN-kode 117073291
 2. mortotte

  NGD 1991 Ibanez Rg 770dx

  Hei, om grå pickups skulle være et alternativ, så har jeg liggende 2 stk. F2 og en C2 i grått. Mvh, Morten.
 3. mortotte

  Den bittelille Explorer-tråden.

  Hei, her er min 79 modell Greco EX800 :-)
 4. mortotte

  Ibanezer

  kjøpte et par gitarpickups, ingen problemer med denne handelen.
 5. mortotte

  EMG singelcoils

  Hei, jeg pleier å handle på www.guitarpartsdepot.com, har aldri hatt noe plunder med de. Et sett med 3 stk. SA (inkl. kabler, pots osv) koster $ 208,00. Med billigste frakt til Norge blir det $ 238,90, men da må man ha god tid, det går gjerne noen uker før sakene kommer. Med dagens kurs skulle det bli ca. 1878 kroner, inkl.mva, postens fortollingsbegyr kommer i tillegg, husker ikke hvor mye det er. Billigste pris jeg har sett her til lands, er på www.marios.no. Der koster det kr. 2385 + frakt. Kanskje noen som har sett det enda billigere ? Mvh, Morten.
 6. mortotte

  mortotte (20.02.09)

  Har lagt til et bilde (1.innlegg) som viser størrelse på gitaren, sammenlignet med en strat. Svar til spørsmål som har dukket opp: * De øverste båndene var greie å presse/slå inn, men jeg var litt ekstra forsiktig der oppe. Det er jo mindre material i fretboard, så det er fort gjort at det går en flis eller to. * Strenger er vanlige 10-46, selv om det kanskje ikke ser slik ut. Det er 30 bånd på halsen,så hele greia ser jo litt merkelig ut :-) * Som det kommer frem av siste bildet, så er kroppen noe mindre enn en vanlig gitar. Skalalengde er også noe kortere. Veldig behagelig for oss med middels store hender :-)
 7. mortotte

  mortotte (20.02.09)

  Hei, tenkte jeg skulle vise frem en spesiell gitar som jeg har jobbet litt med siste året. Dette er en Ibanez Artfield, modell AFD45BG. Har byttet bånd, slipt hals m.m. Kropp i bubbinga, hals i wenge/bubbinga.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.