mortotte

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om mortotte

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

1 779 profilvisninger
 1. Stratocaster, made in Japan, fra 70-80 tallet.

  ny pris 2000 + 170 i frakt.
 2. Selger en stratocaster av merket Westminster, made in Japan. Kropp i Mahogny, hals i Maple. Kul lyd i denne, synes den har mer fylde/trykk en vanlig strat. Uvanlige miccer, de er bredere enn standard single coils. Tipper gitaren er fra 70-80 tallet, mulig 76 modell utifra serienummer. 3 veis mic.velger. Noe slitasje på bånd, litt skurring. Har justert hals og stol, mulig den kan bli bedre med litt mer innsats, evnt.om den trenger en service. Gitaren har fått nye tremolo skruer da disse var slitt, skruer for E A og D strenger måtte borres ut, her er det limt inn treplugger, de er nesten ikke synlige når tremolo er montert (se bilde) og dette fungerer bra. Det følger med en enkel softbag. Stikk gjerne innom for å teste gitaren (Drammen). Kan også sendes m/posten for 170 kroner (ved forhåndsbetaling). Bruker emballasje som fulgte med gitaren fra Japan, og den sendes da trygt. For flere bilder, si annonsen på finn - FINN-kode: 100676826.
 3. Selger et rack med en Digitech 2112 oppgradert til 2120 (ny chip)samt en Carvin stereo poweramp. Det følger med strømledninger, manualer følger med på USB pinne. Racket er kraftig bygd og veier noe mer enn de vanlige SKB rackene. 2120 er en rørpreamp (2stk.12AX7A) med kraftig effektprossesor som har gode programmerings muligheter. Jeg bruker PC m/W10(64bit) og programmet RPEdit (freeware) for styring/programmering av denne, via et USB-MIDI adapter (følger ikke med). Carvin HT760M er en kraftig stereo poweramp m/9 bånds EQ, jack eller XLR inputs. Effekten er på 2x375W/2ohm, 2x250W/4ohm, 2x175W/8ohm (ref.manualen), den har jack og XLR inputs. Ampen kan bridges i følge manualen, men har ikke testet dette selv. Total vekt på pakka blir nok for stor til at dette kan sendes med posten, så dette må nok hentes i Drammen, evnt. kan vi møtes i nærheten. Pris: 2000 NOK.,
 4. NGD 1991 Ibanez Rg 770dx

  Hei, om grå pickups skulle være et alternativ, så har jeg liggende 2 stk. F2 og en C2 i grått. Mvh, Morten.
 5. Den bittelille Explorer-tråden.

  Hei, her er min 79 modell Greco EX800 :-)
 6. Ibanezer

  kjøpte et par gitarpickups, ingen problemer med denne handelen.
 7. EMG singelcoils

  Hei, jeg pleier å handle på www.guitarpartsdepot.com, har aldri hatt noe plunder med de. Et sett med 3 stk. SA (inkl. kabler, pots osv) koster $ 208,00. Med billigste frakt til Norge blir det $ 238,90, men da må man ha god tid, det går gjerne noen uker før sakene kommer. Med dagens kurs skulle det bli ca. 1878 kroner, inkl.mva, postens fortollingsbegyr kommer i tillegg, husker ikke hvor mye det er. Billigste pris jeg har sett her til lands, er på www.marios.no. Der koster det kr. 2385 + frakt. Kanskje noen som har sett det enda billigere ? Mvh, Morten.
 8. mortotte (20.02.09)

  Har lagt til et bilde (1.innlegg) som viser størrelse på gitaren, sammenlignet med en strat. Svar til spørsmål som har dukket opp: * De øverste båndene var greie å presse/slå inn, men jeg var litt ekstra forsiktig der oppe. Det er jo mindre material i fretboard, så det er fort gjort at det går en flis eller to. * Strenger er vanlige 10-46, selv om det kanskje ikke ser slik ut. Det er 30 bånd på halsen,så hele greia ser jo litt merkelig ut :-) * Som det kommer frem av siste bildet, så er kroppen noe mindre enn en vanlig gitar. Skalalengde er også noe kortere. Veldig behagelig for oss med middels store hender :-)
 9. mortotte (20.02.09)

  Hei, tenkte jeg skulle vise frem en spesiell gitar som jeg har jobbet litt med siste året. Dette er en Ibanez Artfield, modell AFD45BG. Har byttet bånd, slipt hals m.m. Kropp i bubbinga, hals i wenge/bubbinga.