Web Analytics
Jump to content

Håvard96

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

About Håvard96

 • Birthday 03/23/1996

Profile Information

 • Gender
  Mann

Håvard96's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. takk for svar, hjalp mye JEg har allerde analysert alle tekstene i part 2 og skrevet alt om den. Det er bare part 1 jeg ikke skjønnner, og når jeg leser tesksten til den ser jeg ikke hva som binder de to delene sammen. Jeg har lest en plass at Part 1 handler om Remus og Romulus, og at romulus dreper Remus, og at da Romulus er the miracle og Remus er the sleeper. I part 2 blir jo Julian kalt the sleeper et par ganger og Edward the miracle. BTW, så fikk dette meg til å tenke at i del 2 er jo Victoria Nicholas i det forige liv og Edward er Psykologen. Dette er bare tenke høgt, men kan det hende at kansje Edward var Romulus i det forige liv og Julian var Remus? ^^ Siden de blir sammenlignet med hverandre med at de blir kalt "The Miracle and The Sleeper". Men jaja. MEn jeg tror noen missforstod spørsmålet mitt til å begynne med, jeg visste historien i begge delene, iallefall del 2. Litt usikker på del 1. Det jeg lurte på var hva som bandt de to delene sammen ^^ Men takk for alle svar Tror jeg har nok info til å gjøre prosjektet ferdig
 2. Halla Skriver musikk-oppgave om Dream Theaters Metropolis Part 1: The Miracle And The Sleeper og Part 2: Scenes from a Memory. Det jeg lurte på om noen her vet er hva som binder disse to delene sammen? I part to blir jo Julian sammenlignet med the Sleeper og Edward nevnt som the Miracle. Men kan noen forklare alt som binder de to delene sammen? Hadde satt stor pris på det!
 3. Jeg og en venn skal spille inn en sang, men jeg spiller både gitar og trommer på den. Vet noen om et bra gratis program der jeg kan legge på trommer senere?
 4. Jeg har lyst på et gratis backing track av Back in black med vokal, tromme og Bass. Vet noen hvor jeg kan finne det?
 5. Iron man (Black Sabbath) Knocking on heavens door (Bob Dylan, eller så kan dere spille Guns n Roses versjonen) Lady Madonna (the Beatles) Hey bulldog (the Beatles) Chinese Democracy (Guns n Roses) Highway to hell (AC/DC) Always on the run (Lenny Cravitz) Substitute (the Who) Dette er ialfall sangene mitt band spiller, og vi startet for to-tre måneder siden.
 6. Jeg heter Håvard, jeg er 12 år og har spilt gitar i 3-4 år. JEg er med i et band som startet for et halvt år siden, vi spiller Rock. JEg liker mange band, men de jeg liker best er the Beatles, the Who, Tenacious D, Black Sabbath og the Kinks. Jeg har en helt grei gitar, Det er en Falcon gitar. Men jeg sparer til en ny gitar, kansje en Gibson SG.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.