Gå til innhold

Mons A.k Hanssen

Medlem
 • Innholdsteller

  35
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Mons A.k Hanssen

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  ås
 1. Hei, Jeg leter et metal band jeg kan growle/synge i. Har vært vokalist i et band før men siden vi nylig mista den ene gitaristen vår som også lagde meste parten av sangene så ser jeg etter ett nytt band om det gammle ikke kommer seg på beina igjen. Jeg er 16 og fyller 17 i april i år. Har også spilt live to ganger som vokalist og andre ganger med bass. Har lagt til en liten sample av growlen beklager at klippet er ganske lavkvalitet. growl.mp3
 2. ok, hvis dere er interesert i at jeg kommer bort eller lignende send en epost. mons_arvind@hotmail.com Edit: Feil på Epost
 3. skjønner, ikke vurdert å flytte øvingslokalet litt mer sentralt? jeg er veldig interesert i å vær med men vet ikke hvor bra det går når det er det stykket å reise.
 4. ås ca en time med tog fra oslo. (der tusenfryd ligger)
 5. Har spilt i ca 3 år, men nå har jeg ikke sittet ned med bassen på en del måneder. Spiller i et band men vi er ganske lite aktive så jeg vet ikke helt hva som er framtiden med det. jeg lager ikke noe musikk alene og lagde/lager lite i bandet. Føler ikke at jeg har noen band som inspirerer meg noe mye, men hvis jeg skal høre på blackmetal så blir det mye i burzum og mayhem kanskje litt cradle of filth.
 6. ok fordi jeg er 16 år og har ønsket å spille Blackmetal. jeg spille bass som et instrument men føler at det er vokalen (growl og synging) som er det aktuelle.
 7. jeg går ut i fra at det er aldersgrense?
 8. Hei, jeg hadde tenkt til å spille Barbary Coast av weather report. Den ble for vanskelig å lære. Så nå trnger jeg en ny sang ikke for vanskelig men fortsatt en sang som viser at jeg kan spiller! VÆR SÅ SNILL OG HJELP!!!!!!! Opptaksprøven er bare om noen dager og jeg har ingen ting og spille!!!!!
 9. endelig et skikkelig godt tips takker og bukker for svaret.
 10. ja ja jeg ble bare rimelig irritert over det at at han bare måtte kommentere det ikke mer en det. forventet heller nyttige tips om opptaks prøven min hvis du skjønner hva jeg mener ja jeg tenkte på det siden jeg synes ikke helt den sangen viser de egenskapene jeg burde ha men, jeg har egentlig ikke noe forslag på noe å spille med noen det var vel også en av grunnene jeg spør her.
 11. mer eller mindre jeg har ikke hatt noe tidligere med musik en siden ungdoms skolen men jeg har begynt å lære rimelig mye nå også skal jeg begynne piano timer (for musikk teorien)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.