Web Analytics
Gå til innhold

maksmekker

Medlem
 • Innholdsteller

  182
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om maksmekker

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 19. des. 1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  musikk, kjæreste, venner
 1. Hei Igår når eg spilte på guitarrig med lydkortet slo plutselig maskinen seg av. vet ikkje hvorfor. laderen var i og alt. Ihvertfall når eg slo på maskinen ville ikke lydkortet virke lenger. har hørt skrekk historier om støpsler som plutselig produserer mer spenning eller strøm eller ka faen og ødelegger elektronikk koblet til dette. men maskinen virker jo enda. Bruker den samme usb porten som alltid og virker heller ikke på andre maskiner:( Er den gone? kjøpte den brukt så ingen garanti eller noe..
 2. Solgte en Mad Professor til ham:) Ordentlig og hyggelig fyr, nøye og effektiv i sin handel.
 3. Maksmekker overspiller en john mayer solo.
 4. Skulle likt å blueset ut på den derB-) fine gitarer oxo
 5. Takk for svar! Boss sin støyet fælt på youtube videoene men det kan jo være flere grunner til. Snow white er sikkert i like god kvalitet som red distortion pedalen jeg eier og virker som det naturlige valget men til en stiv pris for 1 pedal.. Veldig kult med wah envelope filtereret på gitar rig men som torh sier har den en tendens til å skrike i gitarrig også er du uforsiktig med nedslaget. Var flere alternativer enn jeg var klar over:p jaja har lagt ut en bytte mulighet for en wah wah mot en av mine vreng pedaler ocd eller migty red distortion så får vi se om eg trenger noe mer. Blir kanskje litt for ambisiøst. Eg spiller jo mest blues og rock:-)
 6. Kjører blackstar ht5 med laney lionheart 212 cab og det låter dritbra i mine ører. Låter stort og deilig hjemme i kjelleren på lp med bare en holy grail som klang. Så bytter eg til lionheart toppen på øving. Elsker mine amper<3
 7. Lurer på om folk har erfaring med gode autowah pedaler. Det er vel et smalt marked men hadde vært kjekt med anbefalinger. Fikk inspirasjon fra mayer sitt continuum album
 8. blackstar ht5 kan brukes i samme stue som en sofa full av foppalgutter som nistirrer på liverpool vs man u uten at eg blir slått ned.. så det er jo fint.. Ihvertfall, for å gjenta det som allerede er sagt inn i det urkjedelige så låter det meste eg spiller på ok nå iforhold til for 3 år siden hvor eg hatet me-50 og ephipone les paul. Der snakker vi fingers only!
 9. blackstar ht-5 er kjempegod til pedaler og har en utrolig god vreng til den prisen. er veldig fornøyd selv. kjører både ocd, mad professor og tubescreamer igjennom på clean med godt resultat:)
 10. men går ikke det med en fet vreng pedal FØR en delay og inn i clean amp? da kommer jo vreng FØR delay. Eg vet ikkje for eg har loop på mine amps
 11. eg e fremdeles lett med visst vi får til et band med trommis og bass også 70 & 80 talls rock er jo skamtøft! gi meg en lyd om du trenger en ekstra gitarist og kanskje backing vocal:)
 12. kjøp 401 combo, kjør boss me pedal på cleen kanalen når du spiller hjemme, da putter du headphones i me pedalen og lyden blir nice. Så i band skrur du bare drive kanalen så langt du gidder, skrur til det skriker og bruker en overdrive pedal til å gi den så mye gain du bare orker:) eg synes ihvertfall den er helt genial til ditt bruk og me pedalene har gode effekter. metal også min mening ihvertfall.
 13. leter etter band selv:) er 22år fra Bergen. spiller mest blues og rock:) er lett med å jamme! har veldig lite erfaring i band men har spilt i 5-6år.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.